Lenyitható padlásfeljáró Törökvész

Szigorú követelményeknek megfelelő padlásajtó Törökvész környékén direkt az üzemből, tartós formában hőálló kivitelben.

Milyen komponensekből áll a nálunk értékesített Wippro padlásajtó?

A Wippro cég szüntelen újításainak jóvoltából komfortosan üzemeltethető padlásajtókat ajánlunk vevőink részére. A termékek maradéktalanul kielégítik a kényelmi követelményeken túlmenően az energetikai igényeket, stílusukban a lényeges elemek jelennek meg, ezáltal a sok esetben szükségszerűen elhelyezett padlásajtók a lakás belsejéhez kitűnően igazodó megjelenésűek.

Valamennyi gyártmány masszív, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél anyagból készült. Az acél felülete pórszórással fehérre kezelt, védve a padláslétrát a korróziótól. A padláslépcső fixáló szerkezete kényelmesen működtethető, rugós zárszerkezet, amelyet elegendő egy mozdulattal a nyitó rudazat segítségével meghúzni, ezt követően az integrált rugóknak köszönhetően könnyedén nyílik le a padlásajtó alul lévő ajtaja. A behajtogatott létraszárak lenyitása alapértelmezés szerint kézzel megy végbe, amely eljárást egy beépített teleszkóp segíti. A létra kinyitott állapotban egyenes, jó teherbírású acél lépcső, kapaszkodóval az oldalán, ezáltal veszélytelen közlekedést garantál a padlásra.

hőszigetelt padláslétra Törökvész

Az alábbi keresésekkel találnak ránk az ügyfeleink:

 • padlásfeljáró szigetelt
 • padlásfeljáró beszerelés
 • padlásfeljáró gyártás Törökvész
 • padlásfeljáró létra vasalatok
 • padlásfeljáró szerelése
 • vertikális padlásfeljáró
 • padlásfeljáró 60*110 Törökvész
 • padlásfeljáró 80×150
 • padlásfeljáró 90×70
 • hőszigetelt padlásfeljáró létra akció Törökvész
 • teleszkópos padláslétra méretek Törökvész
 • lenyitható padlásajtó
 • tűzzáró padláslépcső beszerelése
 • padlásfeljáró kialakítása Törökvész
 • padlásfeljáró 70×90 Törökvész

Milyen jó paraméterei vannak az általunk forgalmazott padlásfeljáróknak?

Számos olyan előnnyel van megtervezve egy Wippro padlásfeljáró, melyet voltaképpen csak akkor képes a tulajdonosa megnevezni, amikor már tapasztalata van egy régi felépítésű fa lépcsővel. Az évek múlásával sem változó stabilitása, az állandó ápolást, festést nem követelő felülete, a precízen üzemelő zárszerkezete, légzáró módon csukódó ajtaja mind amellett szól, hogy okos lépés őt választani. A lépcsőket készítő osztrák partnerünk célja volt több padláslépcső megoldást kínálni a 4-féle variánssal, amelyek voltaképpen csak a hőszigetelési tényezőben különböznek egymástól, ezen túlmenően az egyes fajtákon belül különféle padláslépcső nyílás méretű típusok vásárolhatók.

A Wippro padláslépcső felszerelése Törökvész környékén

A padláslépcső termék felszerelése bizonyos fokú rutint, valamint egy kevés testi erőt követel meg. A padláslétrák méretezett belmagasságra előkészítve, teljesen összeszerelt állapotban kerülnek átadásra. A felszerelés legfontosabb szerkezeti feltétele a szerkezet szilárdsága, oldalfalának merevsége. Ez például vasbeton padlásfödém esetében a szerkezet anyagából kiindulva elérhető, viszont egy könnyűszerkezetes, lentről gipszkartonnal burkolt födémnyílásnál erről előzetesen gondoskodni kell. Mihelyt ez el lett végezve, a padláslétrát be kell illeszteni, és a sarkoknál elhelyezkedő keresztvas segítségével a plafon lenti síkjához kell szorítani. Nem kíván további, roncsolással járó felerősítési műveletet.

Elektromos padlásfeljáró Törökvész

5 rendszeres baki, amit padláslétrák kapcsán vétenek:

1. Nem ideális födémnyílást hozunk létre. A standard padláslétra nyílás 140 cm x 70 cm, melybe az összes típusú feljáró megkapható. Ehhez képest más méretű termékváltozat beépítésekor a feljárónak kevesebb tere marad, így megeshet, hogy a lenyíló feljáró 4 részletben nyílik, vagy akár az adott belmagasság leküzdése nem oldható meg a parányi tokszerkezet limitációja miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padlásajtó lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padláslétra esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padláslétrával elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padláslépcsőt Törökvészi otthonába!