Lenyitható padlásfeljáró telepítése III. kerület Lajos utca szakszerűen

Igényes padlásfeljáró beszerelése III. kerület Lajos utca környékén egyenesen a gyártótól, hosszú élettartamú hőálló megvalósításban.

Milyen részekből tevődik össze az általunk értékesített Wippro padlásfeljáró?

A Wippro cég szüntelen korszerűsítéseinek köszönhetően komfortosan üzemeltethető padláslétrákat ajánlunk megrendelőink részére. A gyártott árucikkek maradéktalanul teljesítik a kényelmi előírásokon túlmenően a légtömörségi igényeket, arculatukban letisztultak, így a megannyiszor szükségszerűen elhelyezett padláslétrák az enteriörhöz jól igazodó stílusúak.

Valamennyi gyártmány igen tömör, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél szerkezetű. Az acél felülete pórszórással fehérre kialakított, ezáltal is óvva a terméket a korróziótól. A padláslétra rögzítő szerkezete problémamentesen működtethető, rugóval ellátott retesz, amelyet elegendő egyetlen mozdulattal a nyitókarral meghúzni, ezt követően az integrált rugóknak köszönhetően simán nyílik le a padlásfeljáró alsó ajtaja. Az összehajtott létraszárak lenyitása alapértelmezés szerint kézi erővel történik, amely folyamatot egy beépített teleszkóp támogatja. A létra lenyitott pozícióban egyenes, stabil acél lépcső, kapaszkodóval felszerelve, ennek megfelelően biztos közlekedést biztosít a padlásra.

hőszigetelt padláslétra III. kerület Lajos utca

Az ideális padláslétrát keresve ilyen kifejezésekkel jutnak honlapunkra a weben böngészők:

 • padlásfeljáró szigetelt III. kerület Lajos utca
 • padlásfeljáró berakása III. kerület Lajos utca
 • padlásfeljáró beépítése III. kerület Lajos utca
 • padlásfeljáró létra ár
 • összecsukható padlásfeljáró létra
 • vertikális padlásfeljáró
 • padlásfeljáró 50×70 III. kerület Lajos utca
 • padlásfeljáró 70×90
 • padlásfeljáró 80x
 • hőszigetelt padlásfeljáró akció
 • teleszkópos padláslétra méretek III. kerület Lajos utca
 • lenyitható padlásfeljáró létra árak
 • tűzgátló padlásfeljáró beépítése
 • padlásfeljáró gyártás III. kerület Lajos utca
 • padlásfeljáró 70×120 III. kerület Lajos utca

Milyen ismérvei vannak az általunk értékesített padláslétráknak?

Számos olyan hasznos jellemzővel készült el egy Wippro padlásajtó, melyet voltaképpen csak akkor tud nevesíteni valaki, amikor már tapasztalata van egy régi felépítésű fa lépcsővel. Az idő múlásával sem gyengülő keménysége, a szüntelen ápolást, festést nem követelő felülete, a precízen üzemelő zárszerkezete, levegőt szigetelő módon csukódó ajtaja mind bizonyítják, hogy okos döntés ebbe a termékbe beruházni. A gyártó célja volt több padlásfeljáró megoldást nyújtani a 4-féle termékváltozattal, amelyek tulajdonképpen pusztán a hőszigetelési adatukban térnek el egymástól, ezen túlmenően az egyes típusokon belül különböző padláslépcső nyílás méretű variánsok érhetők el.

A Wippro padláslétra felszerelése III. kerület Lajos utca területén

A padláslépcső termék beépítése bizonyos fokú odafigyelést, illetve egy kevés fizikai erőt kíván. A padlásfeljárók adott lakás födémmagassághoz felkészítve, készre szerelve kerülnek kiszállításra. A beszerelés prioritásba helyezett statikai tényezője a szerkezet szilárdsága, oldalfalának merevsége. Ez egy vasbeton padlásfödém esetében a szerkezet anyagából adódóan megvan, ugyanakkor egy könnyűszerkezetes, lentről gipszkartonnal fedett födémnyílásnál a szerelést megelőzően ki kell alakítani. Mihelyt ez megtörtént, a padláslépcsőt be kell illeszteni, és a négy sarkánál lévő menetes szál segítségével a mennyezet lenti síkjához kell illeszteni. Nem kíván további, fúrással járó fixálási technológiát.

Elektromos padlásfeljáró III. kerület Lajos utca

5 tipikus baki, amit padláslépcsők kapcsán vétenek:

1. Nem tökéletes födémnyílást hozunk létre. A szabványos padláslépcső nyílás 140 cm x 70 cm, melybe valamennyi típusú feljáró megkapható. Az ettől eltérő méretű termékváltozat beépítésekor a lépcsőnek kevesebb tere marad, ennek eredményeképpen megtörténhet, hogy a lenyíló létra több részletben nyílik, vagy esetleg az adott padló-födém távolság leküzdése nem vihető véghez a kicsi tokszerkezet korlátossága miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padláslétra lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padláslépcső esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padláslépcsővel elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padláslétrát III. kerület Lajos utcai otthonába!