Lenyitható padlásfeljáró felszerelése Üröm szakember által

Kiváló anyagokból készült padlásajtó beszerelése Üröm övezetében közvetlenül a gyártótól, hosszú élettartamú tűzzáró módon elkészítve.

Milyen komponensekből áll a cégünk által forgalmazott Wippro padláslétra?

A Wippro cég modern újításainak betudható módon gond nélkül használható padlásajtókat ajánlunk megrendelőink részére. A termékek tökéletesen kielégítik a kényelmi követelményeken túl a légtömörségi igényeket, külsejükben klasszikusnak mondhatók, emiatt a számtalanszor kényszerből beszerelt padlásajtók a beltérbe kitűnően igazodó kinézetűek.

Az egyes termékváltozatok mindegyike szilárd kivitelű, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél szerkezetű. Az acél felülete pórszórással fehérre kezelt, védve a padlásfeljárót az idő vasfogától. A padláslépcső rögzítő egysége egyszerűen működtethető, rugóval ellátott zárszerkezet, amelyet elég egy mozdulattal a nyitókarral meghúzni, majd az integrált rugóknak köszönhetően simán nyílik le a padlásfeljáró lenti ajtaja. Az összehajtott létraszárak lenyitása túlnyomórészt kézi erővel megy végbe, amely műveletet egy beépített teleszkóp mozdítja elő. A létra lenyitott állapotban egyenes, nagy szilárdságú acél ajtó, fogódzóval felszerelve, ezáltal megbízható haladást biztosít a padlásra.

hőszigetelt padláslétra Üröm

Az ideális padláslétrát keresve ilyen kifejezésekkel jutnak honlapunkra a weben böngészők:

 • padlásfeljáró akció Üröm
 • padlásfeljáró áthelyezése
 • fémlétrás padlásfeljáró Üröm
 • padlásfeljáró létra vasalatok
 • padlásfeljáró ötletek Üröm
 • thermo padlásfeljáró
 • padlásfeljáró 305
 • padlásfeljáró 60×90 Üröm
 • padlásfeljáró 90×120 Üröm
 • hőszigetelt padláslépcső akció Üröm
 • teleszkópos padlásfeljáró méretek Üröm
 • lenyitható padlásajtó
 • tűzgátló padlásfeljáró beépítése Üröm
 • padlásfeljáró ajtó
 • padlásfeljáró 70×140

Milyen előnyei vannak a cégünk által értékesített padlásfeljáróknak?

Több olyan jó tulajdonsággal van megtervezve egy Wippro padlásfeljáró, melyet igazán csak akkor tud nevesíteni valaki, amikor találkozik egy elöregedett kialakítású fa társával. Az idő múlásával sem gyengülő keménysége, a szüntelen gondozást, festést nem követelő felülete, a precízen működő retesze, levegőt szigetelő módon csukódó ajtaja mind alátámasztják, hogy hosszú távon bölcs lépés őt választani. A feljárókat tervező vállalat célja volt több padlásajtó típust kínálni a 4-féle verzióval, amelyek jellemzően csak a hőszigetelési értékben különböznek egymástól, emellett az egyes termékváltozatokon belül más-más padlásajtó nyílás méretű termékek választhatóak.

A Wippro padláslétra beépítése Üröm régiójában

A padláslétra termék felszerelése minimális rutint, illetve egy kis testi erőt kíván. A padlásfeljárók adott lakás födémmagassághoz gyártottan, készre szerelve kerülnek átadásra. A felszerelés fő statikai feltétele a szerkezet szilárdsága, oldalfalának merevsége. Ez egy vasbeton padlásfödém kialakítás esetén a szerkezet anyagából eredően adott, viszont egy könnyűszerkezetes, lentről gipszkartonnal burkolt födémnyílásnál erről előzetesen gondoskodni kell. Amint ez kialakításra került, a padláslétrát a helyére kell illeszteni, és a sarkoknál található keresztvas felhasználásával a mennyezet lenti síkjához kell szorítani. Nem igényel egyéb, roncsolással járó felerősítési tevékenységet.

Elektromos padláslétra Üröm

5 tipikus gond, amit padlásajtók betervezésekor vétenek:

1. Nem tökéletes födémnyílást alakítunk ki. A sztenderd padláslétra nyílás 140 cm x 70 cm, ebbe az összes termékváltozat rendelkezésre áll. Különböző méretű termékváltozat felszerelése esetén a lépcsőnek kevesebb területe marad, ennek eredményeképpen bekövetkezhet, hogy a lenyíló feljáró több részletben nyílik, vagy akár az adott belmagasság áthidalása nem oldható meg a kicsi tokszerkezet korlátossága miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padláslétra lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padláslétra esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padlásfeljáróval elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padláslétrát Ürömi otthonába!