Lenyitható padlásfeljáró Csillaghegy

Igényes padláslépcső Csillaghegy övezetében közvetlenül a gyárból, tartós formában lenyitható módon elkészítve.

Hogyan épül föl a cégünk által forgalmazott Wippro padláslétra?

A Wippro cég modern korszerűsítéseinek jóvoltából játszva használható padláslépcsőket nyújtunk ügyfeleink részére. A gyártott árucikkek százszázalékosan kielégítik a komfort követelményeken túlmenően a légtömörségi igényeket, megjelenésükben a lényeges elemek jelennek meg, így a több alkalommal kénytelenségből felerősített padlásfeljárók a lakás belsejéhez kitűnően igazodó kialakításúak.

Mindegyik termék nagyon tartós, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél anyagból készült. Az acél felülete porszórt, fehérre kezelt, ezáltal is óvva a padláslétrát a korróziótól. A termékek erősítő mechanizmusa komfortosan működtethető, rugós zárszerkezet, amelyet elegendő egyetlen mozdulattal a nyitó rudazat segítségével meghúzni, majd az integrált rugóknak köszönhetően simán nyílik le a padláslétra lenti ajtaja. A behajtogatott lépcsőszakaszok lenyitása az esetek nagy részében kézi erővel történik, amely mozdulatsort egy beépített teleszkóp támogatja. A lépcső kinyitott helyzetben egyenes, stabil acél feljáró, fogódzóval felszerelve, ennek megfelelően biztonságos haladást tesz lehetővé a padlásra.

hőszigetelt padláslétra Csillaghegy

Üzletünket és honlapunkat az alábbiak miatt keresik fel a vásárlók:

 • padlásfeljáró beépítés
 • padlásfeljáró berakása Csillaghegy
 • padlásfeljáró fém
 • padlásfeljáró méretek Csillaghegy
 • összecsukható padlásfeljáró Csillaghegy
 • thermo padlásfeljáró
 • padlásfeljáró 80 x 120
 • padlásfeljáró 60×70
 • padlásfeljáró 90×60 Csillaghegy
 • hőszigetelt padlásfeljáró akció Csillaghegy
 • teleszkópos padláslétra méretek
 • lenyitható padláslépcső Csillaghegy
 • tűzgátló padláslétra beépítése
 • padlásfeljáró gyártás
 • padlásfeljáró 70×120

Milyen hasznos tulajdonságai vannak az általunk kínált padláslétráknak?

Számos olyan jó tulajdonsággal készült el egy Wippro padláslépcső, melyet valójában csak akkor lehet számba venni, amikor már tapasztalata van egy régi kialakítású fa lépcsővel. Az idő múlásával sem csökkenő megbízhatósága, a szakadatlan kezelést, festést nem igénylő felülete, a tökéletesen működő zárszerkezete, légzáró módon záródó ajtaja mind alátámasztják, hogy hosszú távon bölcs lépés őt választani. A lépcsőket készítő osztrák partnerünk megpróbált több padlásajtó megoldást ajánlani a 4-féle variánssal, amelyek tulajdonképpen pusztán a hőszigetelési paraméterben térnek el egymástól, emellett az egyes típusokon belül eltérő padlásajtó nyílás méretű típusok szerezhetők be.

A Wippro padláslépcső felszerelése Csillaghegy régiójában

A padlásfeljáró termék beszerelése minimális szakértelmet, és egy kevés fizikai erőt kíván. A padlásajtók előre megmért lakás födémmagassághoz felkészítve, teljesen összeszerelt állapotban kerülnek átadásra. A felszerelés fő épületszerkezeti feltétele a szerkezet szilárdsága, oldalfalának merevsége. Ez egy vasbeton padlásfödém kialakítás esetén a szerkezet anyagából adódóan készen áll, azonban egy könnyűszerkezetes, lentről gipszkartonnal fedett födémnyílásnál ezt előbb biztosítani kell. Ahogy ez megtörtént, a terméket be kell illeszteni, és a sarkainál található keresztvas felhasználásával a födém alul lévő síkjához kell illeszteni. Nem kíván egyéb, fúrással járó stabilizálási műveletet.

Elektromos padláslétra Csillaghegy

5 rendszeres probléma, amit padláslétrák szerelése során vétenek:

1. Nem megfelelő födémnyílást alakítunk ki. A szabványos padláslépcső nyílás 140 cm x 70 cm, ebbe az összes termékváltozat elérhető. Ehhez képest más méretű termékváltozat felszerelése esetén a lépcsőnek kevesebb tere marad, így megeshet, hogy a lenyíló feljáró több részletben nyílik, vagy akár az adott padló-födém távolság áthidalása nem oldható meg a parányi tokszerkezet limitációja miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padláslépcső lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padláslétra esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padlásajtóval elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padlásfeljárót Csillaghegyi otthonába!