Lenyitható padlásfeljáró beszerelése Káposztásmegyer kiváló minőségben

Igényes padláslépcső telepítése Káposztásmegyer vonzáskörzetében közvetlenül a gyártótól, tartós formában hőálló megvalósításban.

Milyen részekből tevődik össze a cégünk által forgalmazott Wippro padláslétra?

A lépcsőket készítő osztrák cég folyamatos újításainak köszönhetően kényelmesen alkalmazható padláslétrákat ajánlunk vevőink részére. A gyártott árucikkek teljes egészükben kielégítik a kényelmi követelményeken túl az energetikai igényeket, arculatukban letisztultak, emiatt a sok esetben kénytelenségből elhelyezett padláslépcsők a lakás belsejéhez illeszkedő stílusúak.

Mindegyik termék masszív, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél anyagból készült. Az acél felülete pórszórással fehérre kialakított, védve a padláslépcsőt a rozsda hatásaitól. A padlásfeljáró erősítő mechanizmusa egyszerűen működtethető, rugós zárszerkezet, amelyet elegendő egy mozdulattal a nyitó rudazat segítségével meghúzni, ezt követően a beépített rugóknak köszönhetően egyszerűen nyílik le a padláslétra alul lévő ajtaja. A behajtogatott lépcsőszakaszok lenyitása túlnyomórészt manuálisan történik, amely eljárást egy integrált teleszkóp támogatja. A lépcső kinyitott helyzetben egyenes, stabil acél lépcső, fogódzóval az oldalán, ilyen módon biztonságos közlekedést biztosít a padlásra.

hőszigetelt padlásfeljáró Káposztásmegyer

Látogatóink gyakorta az alábbiakat keresve ralálnak ránk:

 • padlásfeljáró ajtó
 • padlásfeljáró áthelyezése Káposztásmegyer
 • padlásfeljáró gyártó
 • padlásfeljáró képek Káposztásmegyer
 • profi padlásfeljáró
 • padlásfeljáró szerelvény Káposztásmegyer
 • padlásfeljáró 70*120 Káposztásmegyer
 • padlásfeljáró 80×140
 • padlásfeljáró 80x Káposztásmegyer
 • hőszigetelt padláslépcső akció
 • teleszkópos padláslépcső méretek
 • lenyitható padlásfeljáró vasalat
 • tűzgátló padlásfeljáró beépítése Káposztásmegyer
 • padlásfeljáró gyártás Káposztásmegyer
 • padlásfeljáró 70×120

Milyen előnyei vannak a Miskolczy Energiaterv Kft. által értékesített padlásfeljáróknak?

Megannyi olyan kiváló műszaki paraméterrel bír egy Wippro padlásajtó, melyet igazán csak akkor lehet számba venni, amikor már tapasztalata van egy elöregedett felépítésű fa feljáróval. Az évek múlásával sem változó masszivitása, a szüntelen ápolást, festést nem igénylő felülete, a megbízhatóan záródó zárszerkezete, légzáró módon záródó ajtaja mind igazolják, hogy hamar megtérülő elhatározás őt választani. A feljárókat tervező vállalat célja volt több padláslépcső megoldást biztosítani a 4-féle variánssal, amelyek lényegében csupán a hőszigetelési tényezőben térnek el egymástól, emellett az egyes fajtákon belül különféle padlásajtó nyílás méretű variánsok vásárolhatók.

A Wippro padlásfeljáró felszerelése Káposztásmegyer régiójában

A padláslétra termék felszerelése bizonyos fokú odafigyelést, és valamennyi fizikai erőt igényel. A padláslétrák előre megmért belmagasságra gyártottan, teljesen összeszerelt állapotban kerülnek átadásra. A felszerelés fő szerkezeti kritériuma a szerkezet masszivitása, oldalfalának merevsége. Ez egy vasbeton padlásfödém esetében a szerkezet anyagából kiindulva elérhető, míg egy könnyűszerkezetes, alulról gipszkartonnal takart födémnyílásnál erről előzetesen gondoskodni kell. Ahogy ez el lett végezve, a padlásajtót a helyére kell illeszteni, és a sarkoknál elhelyezkedő menetes szál segítségével a plafon alul lévő síkjához kell nyomni. Nem igényel más, fúrással járó rögzítési technológiát.

Elektromos padláslétra Káposztásmegyer

5 gyakran előforduló melléfogás, amit padláslétrák szerelése során vétenek:

1. Nem ideális födémnyílást készítünk. A sztenderd padláslépcső méret 140 cm x 70 cm, melybe minden termékváltozat rendelkezésre áll. Az ettől eltérő méretű termékváltozat esetén a feljárónak kevesebb tere marad, így előfordulhat, hogy a lenyíló létra 4 részletben nyílik, vagy akár az adott padló-födém távolság áthidalása nem is teljesíthető a parányi tokszerkezet korlátossága miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padláslépcső lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padláslépcső esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padlásajtóval elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padlásajtót Káposztásmegyeri otthonába!