Lenyitható padlásfeljáró beépítése Megyer gyártói garanciával

Igényes padlásfeljáró felszerelése Megyer régiójában egyenesen az üzemből, tartós formában tűzzáró módon elkészítve.

Milyen részekből tevődik össze a cégünk által kínált Wippro padláslétra?

A gyártó folyamatos korszerűsítéseinek betudható módon egyszerűen üzemeltethető padlásfeljárókat nyújtunk ügyfeleink részére. A termékek maradéktalanul teljesítik a komfort előírásokon túlmenően az energetikai igényeket, arculatukban klasszikusnak mondhatók, emiatt a sokszor kénytelenségből beszerelt padlásfeljárók a beltérbe jól igazodó stílusúak.

Valamennyi gyártmány igen tömör, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél anyagból készült. Az acél felülete pórszórással fehérre kialakított, védve a terméket a korróziótól. A padlásfeljáró erősítő mechanizmusa játszi könnyedséggel mozgatható, rugós retesz, amelyet elegendő egyetlen mozdulattal a nyitó rudazat segítségével meghúzni, majd az integrált rugóknak köszönhetően egyszerűen nyílik le a padláslétra alul lévő ajtaja. Az összehajtott létraszárak lenyitása túlnyomórészt kézzel történik, amely műveletet egy beépített teleszkóp mozdítja elő. A lépcső nyitott helyzetben egyenes, nagy szilárdságú acél lépcső, kapaszkodóval az oldalán, így biztos feljutást tesz lehetővé a padlásra.

hőszigetelt padláslépcső Megyer

Gyakran keresett szavak:

 • padlásfeljáró akció Megyer
 • padlásfeljáró árlista
 • hőszigetelt padlásfeljáró 60×120 Megyer
 • padlásfeljáró létra beépítése Megyer
 • padlásfeljáró szerelése
 • vertikális padlásfeljáró
 • wippro padlásfeljáró
 • padlásfeljáró 60*90 Megyer
 • padlásfeljáró 90×70
 • hőszigetelt padláslépcső akció Megyer
 • teleszkópos padláslétra méretek
 • lenyitható padlásfeljáró beszerelése Megyer
 • tűzgátló padláslépcső beépítése Megyer
 • padlásfeljáró kialakítása
 • padlásfeljáró 60×90 Megyer

Milyen ismérvei vannak a Miskolczy Energiaterv Kft. által forgalmazott padlásfeljáróknak?

Több olyan előnnyel van megtervezve egy Wippro padlásfeljáró, melyet legjobban csak akkor lehet számba venni, amikor találkozik egy elöregedett felépítésű fa feljáróval. Az idő múlásával sem változó masszivitása, a szakadatlan gondozást, festést nem igénylő felülete, a tökéletesen funkcionáló retesze, levegőt szigetelő módon csukódó ajtaja mind igazolják, hogy okos elhatározás emellett letenni a voksát. A lépcsőket készítő osztrák partnerünk törekedett több padláslétra megoldást kínálni a 4-féle variánssal, amelyek lényegében mindössze a hőszigetelési értékben térnek el egymástól, ezen túlmenően az egyes fajtákon belül más-más padlásajtó nyílás méretű termékek szerezhetők be.

A Wippro padlásajtó felszerelése Megyer régiójában

A padlásfeljáró termék felszerelése némi szakértelmet, valamint egy kevés fizikai erőt követel meg. A padláslépcsők adott belmagasságra gyártottan, készre szerelve kerülnek átadásra. A beépítés kiemelt épületszerkezeti kritériuma a szerkezet szilárdsága, oldalfalának merevsége. Ez egy vasbeton padlásfödém kialakítás esetén a szerkezet anyagából kiindulva készen áll, viszont egy könnyűszerkezetes, alulról gipszkartonnal takart födémnyílásnál a szerelést megelőzően ki kell alakítani. Amint ez megtörtént, a terméket a helyére kell illeszteni, és a sarkainál lévő keresztvas felhasználásával a födém alul lévő síkjához kell helyezni. Nem igényel más, fúrással járó felerősítési technológiát.

Elektromos padlásfeljáró Megyer

5 jellemző baki, amit padlásajtók szerelése során vétenek:

1. Nem jó méretű födémnyílást hozunk létre. A sztenderd padláslétra nyílás 140 cm x 70 cm, ebbe valamennyi létravariáns rendelkezésre áll. Ehhez képest más méretű termékváltozat beépítésekor a feljárónak kevesebb helye marad, ezáltal megeshet, hogy a lenyíló lépcső több részletben nyílik, vagy esetleg az adott padló-födém távolság áthidalása nem is teljesíthető a parányi tokszerkezet határolása miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padlásajtó lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padlásfeljáró esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padláslépcsővel elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padlásajtót Megyeri otthonába!