Lenyitható padlásfeljáró beépítése Mátyáshegy

A szabványok előírásait teljesítő padláslétra telepítése Mátyáshegy régiójában közvetlenül a gyártótól, nem a fogyasztói piacra szánt, silány minőségben, hanem tűzzáró módon elkészítve.

Hogyan épül föl a cégünk által értékesített Wippro padlásajtó?

A gyártó folyamatos újításainak köszönhetően komfortosan működtethető padláslétrákat kínálunk vevőink kérésére. A termékek tökéletesen teljesítik a kényelmi előírásokon túlmenően a légtömörségi igényeket, külalakjukban a lényeges elemek jelennek meg, így a megannyiszor kényszerből elhelyezett padlásajtók a beltérbe illeszkedő kialakításúak.

Mindegyik termék masszív, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél anyagból készült. Az acél felülete porszórt, fehérre kezelt, ezáltal is óvva a padláslétrát az idő vasfogától. A padláslépcső rögzítő szerkezete játszi könnyedséggel működtethető, rugóval ellátott zárszerkezet, amelyet elég egy mozdulattal a nyitó rudazat segítségével meghúzni, ezt követően a beépített rugóknak köszönhetően egyszerűen nyílik le a padláslépcső alsó ajtaja. A behajtogatott létraszárak lenyitása az esetek nagy részében manuálisan megy végbe, amely folyamatot egy integrált teleszkóp támogatja. A létra nyitott állapotban egyenes, robusztus acél ajtó, fogódzóval ellátva, ilyen módon megbízható közlekedést tesz lehetővé a padlásra.

hőszigetelt padláslétra Mátyáshegy

Gyakorta keresik fel oldalunkat a vevőink az alábbi keresésekkel:

 • padlásfeljáró aluminium
 • padlásfeljáró berakása Mátyáshegy
 • padlásfeljáró gyártó Mátyáshegy
 • padlásfeljáró méretek
 • padlásfeljáró szigetelése Mátyáshegy
 • vertikális padlásfeljáró Mátyáshegy
 • padlásfeljáró 70*110
 • padlásfeljáró 80×140 Mátyáshegy
 • padlásfeljáró 90×60 Mátyáshegy
 • hőszigetelt padláslépcső akció Mátyáshegy
 • teleszkópos padláslétra méretek Mátyáshegy
 • lenyitható padlásfeljáró vasalat Mátyáshegy
 • tűzgátló padlásfeljáró beépítése
 • padlásfeljáró ajtó Mátyáshegy
 • padlásfeljáró 60×90 Mátyáshegy

Milyen jellemzői vannak az általunk értékesített padláslétráknak?

Több olyan jó tulajdonsággal készült el egy Wippro padlásfeljáró, melyet valójában csak akkor képes a tulajdonosa megnevezni, amikor már tapasztalata van egy elöregedett kialakítású fa létrával. Az évek múlásával sem gyengülő megbízhatósága, a szakadatlan gondozást, festést nem igénylő felülete, a precízen funkcionáló zárszerkezete, légtömör módon záródó ajtaja mind bizonyítják, hogy hosszú távon bölcs döntés ebbe a termékbe beruházni. A lépcsőket készítő osztrák partnerünk megpróbált több padláslépcső megoldást kínálni a 4-féle verzióval, amelyek gyakorlatilag mindössze a hőszigetelési értékben különböznek egymástól, ezen túlmenően az egyes fajtákon belül különféle padláslétra nyílás méretű variánsok szerezhetők be.

A Wippro padlásfeljáró beépítése Mátyáshegy területén

A padláslépcső termék felszerelése némi odafigyelést, illetve valamennyi testi erőt kíván. A padláslépcsők adott lakás födémmagassághoz gyártottan, teljesen összeszerelt állapotban kerülnek kiszállításra. A beszerelés kiemelt statikai feltétele a szerkezet robusztussága, oldalfalának merevsége. Ez például vasbeton padlásfödém kialakítás esetén a szerkezet anyagából kiindulva készen áll, viszont egy könnyűszerkezetes, lentről gipszkartonnal fedett födémnyílásnál létre kell hozni bárminemű szerelés megkezdése előtt. Amint ez kialakításra került, a terméket be kell pozicionálni, és a sarkoknál található keresztvas felhasználásával a mennyezet alsó síkjához kell helyezni. Nem követel meg további, roncsolással járó felerősítési eljárást.

Elektromos padláslépcső Mátyáshegy

5 gyakran előforduló hiba, amit padláslétrák szerelése során elkövetnek:

1. Nem jó méretű födémnyílást alakítunk ki. A szabványos padláslépcső méret 140 cm x 70 cm, melybe minden típusú feljáró megkapható. Különböző méretű termékváltozat felszerelése esetén a feljárónak kevesebb helye marad, ezáltal megeshet, hogy a lenyíló lépcső 4 részletben nyílik, vagy esetleg az adott padló-födém távolság áthidalása nem oldható meg a parányi tokszerkezet limitációja miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padláslépcső lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padláslépcső esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padlásfeljáróval elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padlásajtót Mátyáshegyi otthonába!