Lenyitható padlásajtó Zöldmál

A szabványok előírásait teljesítő padlásfeljáró Zöldmál környékén egyenesen az üzemből, tartós formában hőálló kivitelben.

Hogyan épül föl a cégünk által értékesített Wippro padláslétra?

A gyártó szüntelen újításainak betudható módon komfortosan alkalmazható padláslétrákat ajánlunk ügyfeleink kérésére. A termékek tökéletesen teljesítik a kényelmi követelményeken túlmenően a légtömörségi igényeket, külsejükben klasszikusnak mondhatók, emiatt a sokszor kényszerűségből elhelyezett padlásfeljárók a beltérbe kitűnően igazodó stílusúak.

Az egyes termékváltozatok mindegyike robusztus, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél szerkezetű. Az acél felülete pórszórással fehérre kialakított, védve a padlásajtót a korróziótól. A padláslépcső rögzítő egysége kényelmesen mozgatható, rugós retesz, amelyet elég egyetlen mozdulattal a nyitókarral meghúzni, majd a beépített rugóknak köszönhetően könnyedén nyílik le a padlásajtó lenti ajtaja. Az összehajtott lépcsőszakaszok lenyitása alap esetben kézi erővel megy végbe, amely műveletet egy beépített teleszkóp támogatja. A lépcső lenyitott állapotban egyenes, robusztus acél ajtó, fogódzóval felszerelve, ilyen módon biztos közlekedést tesz lehetővé a padlásra.

hőszigetelt padlásfeljáró Zöldmál

Gyakori témák a padlásfeljárók kapcsán:

 • padlásfeljáró zárszerkezet Zöldmál
 • padlásfeljáró 80 cm Zöldmál
 • elektromos padlásfeljáró
 • motoros padlásfeljáró Zöldmál
 • összecsukható padlásfeljáró létra
 • padlásfeljáró kivágása
 • padlásfeljáró 305
 • padlásfeljáró 80×150 Zöldmál
 • padlásfeljáró 90×120 Zöldmál
 • hőszigetelt padlásfeljáró létra akció Zöldmál
 • teleszkópos padláslépcső méretek Zöldmál
 • lenyitható padlásajtó Zöldmál
 • tűzgátló padláslépcső beépítése Zöldmál
 • padlásfeljáró ajtó
 • padlásfeljáró 60×90 Zöldmál

Milyen jó paraméterei vannak a Miskolczy Energiaterv Kft. által forgalmazott padlásajtóknak?

Számos olyan hasznos jellemzővel készült el egy Wippro padláslétra, melyet valójában csak akkor képes a tulajdonosa megnevezni, amikor már tapasztalata van egy régi kialakítású fa társával. Az évek múlásával sem gyengülő stabilitása, a szüntelen kezelést, festést nem igénylő felülete, a megbízhatóan funkcionáló retesze, légzáró módon csukódó ajtaja mind amellett szól, hogy okos elhatározás őt választani. A gyártó megpróbált több padlásajtó típust biztosítani a 4-féle verzióval, amelyek alapvetően mindössze a hőszigetelési adatukban különböznek egymástól, emellett az egyes termékváltozatokon belül különböző padláslétra nyílás méretű variánsok vehetők meg.

A Wippro padlásfeljáró beszerelése Zöldmál régiójában

A padláslétra termék beszerelése némi tapasztalatot, valamint valamennyi fizikai erőt követel meg. A padláslépcsők előre megmért belmagasságra előkészítve, készre szerelve kerülnek kiszállításra. A beépítés legfontosabb szerkezeti tényezője a szerkezet szilárdsága, oldalfalának merevsége. Ez egy vasbeton padlásfödém esetében a szerkezet anyagából kiindulva elérhető, míg egy könnyűszerkezetes, alulról gipszkartonnal borított födémnyílásnál ezt előbb biztosítani kell. Mihelyt ez megtörtént, a padlásajtót be kell pozicionálni, és a sarkainál elhelyezkedő keresztvas segítségével a plafon lenti síkjához kell illeszteni. Nem követel meg egyéb, roncsolással járó fixálási eljárást.

Elektromos padlásfeljáró Zöldmál

5 jellemző gond, amit padlásajtók szerelése során elkövetnek:

1. Nem ideális födémnyílást készítünk. A szabványos padlásfeljáró méret 140 cm x 70 cm, ebbe minden típusú feljáró megvásárolható. Különböző méretű termékváltozat beépítésekor a létrának kisebb mozgástere marad, ennek eredményeképpen megtörténhet, hogy a lenyíló feljáró 4 részletben nyílik, vagy akár az adott belmagasság áthidalása meg sem valósítható az aprócska tokszerkezet korlátossága miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padláslépcső lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padláslétra esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padláslépcsővel elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padláslépcsőt Zöldmáli otthonába!