Lenyitható padlásajtó XIII. kerület

Kiváló anyagokból készült padlásajtó XIII. kerület övezetében direkt a gyártótól, hosszú élettartamú hőálló kivitelben.

Milyen komponensekből áll az általunk értékesített Wippro padláslétra?

A gyártó modern korszerűsítéseinek betudható módon játszva alkalmazható padláslépcsőket kínálunk vevőink kérésére. A termékek százszázalékosan kielégítik a kényelmi előírásokon túl az energetikai igényeket, kialakításukban a lényeges elemek jelennek meg, így a számtalanszor kénytelenségből elhelyezett padláslépcsők a lakás belsejéhez jól igazodó megjelenésűek.

Az egyes termékváltozatok mindegyike robusztus, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél anyagból készült. Az acél felülete pórszórással fehérre kialakított, védve a padláslépcsőt a rozsda hatásaitól. A termékek fixáló szerkezete problémamentesen működtethető, rugós zárszerkezet, amelyet elég egyetlen mozdulattal a nyitókarral meghúzni, majd az integrált rugóknak köszönhetően simán nyílik le a padlásajtó alsó ajtaja. Az összehajtott létraszárak lenyitása az esetek nagy részében manuálisan megy végbe, amely műveletet egy beépített teleszkóp segíti. A feljáró kinyitott helyzetben egyenes, jó teherbírású acél lépcső, kapaszkodóval felszerelve, ennek megfelelően biztos haladást tesz lehetővé a padlásra.

hőszigetelt padláslétra XIII. kerület

Milyen jó paraméterei vannak az általunk kínált padlásajtóknak?

Megannyi olyan hasznos jellemzővel rendelkezik egy Wippro padláslétra, melyet legjobban csak akkor lehet számba venni, amikor már tapasztalata van egy régi felépítésű fa lépcsővel. Az idő múlásával sem gyengülő keménysége, a szakadatlan ápolást, festést nem igénylő felülete, a precízen záródó zárszerkezete, légtömör módon csukódó ajtaja mind amellett szól, hogy hosszú távon bölcs döntés ebbe a termékbe beruházni. A feljárókat tervező vállalat megpróbált több padlásajtó típust kínálni a 4-féle variánssal, amelyek lényegében pusztán a hőszigetelési értékben térnek el egymástól, emellett az egyes típusokon belül különböző padláslétra nyílás méretű változatok érhetők el.

A Wippro padláslépcső beépítése XIII. kerület övezetében

A padláslétra termék beépítése valamennyi tapasztalatot, valamint valamennyi izomerőt követel meg. A padláslépcsők méretezett belmagasságra előkészítve, teljesen összeszerelt állapotban kerülnek átadásra. A beépítés kiemelt statikai tényezője a szerkezet szilárdsága, oldalfalának merevsége. Ez például vasbeton padlásfödém esetében a szerkezet anyagából eredően adott, ugyanakkor egy könnyűszerkezetes, alulról gipszkartonnal burkolt födémnyílásnál ezt előbb biztosítani kell. Ahogy ez el lett végezve, a terméket be kell emelni, és a négy sarkánál lévő menetes szál segítségével a födém alsó síkjához kell szorítani. Nem kíván más, fúrással járó fixálási eljárást.

Elektromos padláslétra XIII. kerület

5 rendszeres hiba, amit padláslépcsők méretezése közben elkövetnek:

1. Nem megfelelő födémnyílást alakítunk ki. A sztenderd padláslépcső méret 140cm x 70cm, melybe minden termékváltozat elérhető. Az ettől eltérő méretű termékváltozat esetén a létrának kisebb helye marad, így előfordulhat, hogy a lenyíló létra 4 részletben nyílik, vagy akár az adott belmagasság leküzdése meg sem valósítható a kis méretű tokszerkezet korlátossága miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padlásajtó lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padláslétra esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padlásfeljáróval elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padláslétrát XIII. kerületi otthonába!