Lenyitható padlásajtó telepítése Testvérhegy kiváló minőségben

Kiváló anyagokból készült padlásfeljáró telepítése Testvérhegy övezetében közvetlenül az üzemből, nem a fogyasztói piacra szánt, silány minőségben, hanem lenyitható kivitelben.

Hogyan épül föl az általunk kínált Wippro padlásfeljáró?

A gyártó modern fejlesztéseinek köszönhetően játszva működtethető padlásfeljárókat nyújtunk vevőink érdeklődésére. A gyártott árucikkek maradéktalanul kielégítik a kényelmi előírásokon túl az energetikai igényeket, stílusukban a lényeges elemek jelennek meg, ezáltal a megannyiszor kénytelenségből beszerelt padlásajtók a beltérbe illeszkedő megjelenésűek.

Mindegyik termék masszív, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél anyagból készült. Az acél felülete pórszórással fehérre kialakított, védve a terméket a rozsda hatásaitól. A padláslépcső erősítő egysége játszi könnyedséggel kezelhető, rugós zárszerkezet, amelyet elegendő egyetlen mozdulattal a nyitókarral meghúzni, majd a beépített rugóknak köszönhetően simán nyílik le a padláslétra alul lévő ajtaja. Az összehajtott létraszárak lenyitása az esetek nagy részében manuálisan megy végbe, amely műveletet egy beépített teleszkóp mozdítja elő. A létra nyitott helyzetben egyenes, jó teherbírású acél ajtó, kapaszkodóval az oldalán, így veszélytelen feljutást tesz lehetővé a padlásra.

hőszigetelt padláslépcső Testvérhegy

Üzletünket és honlapunkat az alábbiak miatt keresik fel a vásárlók:

 • padlásfeljáró zárszerkezet Testvérhegy
 • padlásfeljáró 300 cm Testvérhegy
 • padlásfeljáró hőszigetelt Testvérhegy
 • padlásfeljáró képek Testvérhegy
 • padlásfeljáró online
 • padlásfeljáró teleszkópos Testvérhegy
 • padlásfeljáró 70*120 Testvérhegy
 • padlásfeljáró 70×80 Testvérhegy
 • padlásfeljáró 80x Testvérhegy
 • hőszigetelt padláslépcső akció Testvérhegy
 • teleszkópos padláslétra méretek Testvérhegy
 • lenyitható padláslépcső Testvérhegy
 • tűzgátló padláslépcső beépítése
 • padlásfeljáró ajtó
 • padlásfeljáró 70×140

Milyen jellemzői vannak az általunk forgalomba hozott padláslépcsőknek?

Számos olyan kiváló műszaki paraméterrel készült el egy Wippro padlásfeljáró, melyet igazán csak akkor tud nevesíteni valaki, amikor már tapasztalata van egy régi felépítésű fa feljáróval. Az évek múlásával sem változó megbízhatósága, a szüntelen ápolást, festést nem követelő felülete, a precízen működő zárszerkezete, légzáró módon záródó ajtaja mind igazolják, hogy hamar megtérülő lépés ebbe a termékbe beruházni. A gyártó igyekezett több padláslétra típust kínálni a 4-féle verzióval, amelyek gyakorlatilag mindössze a hőszigetelési adatukban térnek el egymástól, illetve az egyes termékváltozatokon belül különféle padláslétra nyílás méretű termékek érhetők el.

A Wippro padláslépcső beszerelése Testvérhegy övezetében

A padlásfeljáró termék beépítése bizonyos fokú odafigyelést, és valamennyi izomerőt kíván. A padlásfeljárók adott lakás födémmagassághoz előkészítve, teljesen összeszerelt állapotban kerülnek átadásra. A beszerelés prioritásba helyezett szerkezeti feltétele a szerkezet szilárdsága, oldalfalának merevsége. Ez egy vasbeton padlásfödém esetében a szerkezet anyagából adódóan rendelkezésre áll, viszont egy könnyűszerkezetes, alulról gipszkartonnal borított födémnyílásnál ezt előbb biztosítani kell. Mihelyt ez megtörtént, a padlásfeljárót a helyére kell illeszteni, és a sarkainál található keresztvas segítségével a plafon alul lévő síkjához kell helyezni. Nem kíván más, fúrással járó stabilizálási műveletet.

Elektromos padlásfeljáró Testvérhegy

5 rendszeres hiba, amit padlásajtók méretezése közben elkövetnek:

1. Nem jó méretű födémnyílást alakítunk ki. A szokásos padlásfeljáró nyílás 140 cm x 70 cm, melybe minden létravariáns elérhető. Ehhez képest más méretű termékváltozat beépítésekor a létrának kevesebb helye marad, ennek eredményeképpen bekövetkezhet, hogy a lenyíló feljáró 4 részből nyílik, vagy esetleg az adott belmagasság áthidalása nem oldható meg a parányi tokszerkezet korlátossága miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padlásajtó lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padláslétra esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padlásajtóval elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padláslépcsőt Testvérhegyi otthonába!