Lenyitható padlásajtó telepítése IV. kerület Fóti út megbízhatóan

Szigorú követelményeknek megfelelő padláslépcső beszerelése IV. kerület Fóti út vonzáskörzetében közvetlenül a gyártótól, hosszú élettartamú hőálló kivitelben.

Milyen részekből tevődik össze az általunk kínált Wippro padláslépcső?

A gyártó folyamatos újításainak köszönhetően gond nélkül alkalmazható padlásajtókat ajánlunk ügyfeleink érdeklődésére. A gyártott árucikkek maximálisan kielégítik a kényelmi előírásokon túl a légtömörségi igényeket, külsejükben letisztultak, így a több alkalommal kénytelenségből felerősített padlásfeljárók az enteriörhöz illeszkedő stílusúak.

Valamennyi gyártmány szilárd kivitelű, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél szerkezetű. Az acél felülete pórszórással fehérre kezelt, ezáltal is óvva a padlásajtót a rozsda hatásaitól. A padlásfeljáró fixáló szerkezete játszi könnyedséggel működtethető, rugós retesz, amelyet elegendő egyetlen mozdulattal a nyitókarral meghúzni, ezt követően az integrált rugóknak köszönhetően könnyedén nyílik le a padláslétra alsó ajtaja. Az összehajtott létraszárak lenyitása az esetek nagy részében kézi erővel történik, amely eljárást egy integrált teleszkóp segíti. A feljáró lenyitott helyzetben egyenes, robusztus acél ajtó, kapaszkodóval ellátva, ennek megfelelően veszélytelen feljutást garantál a padlásra.

hőszigetelt padlásajtó IV. kerület Fóti út

Gyakran keresett szavak:

 • padlásfeljáró alkatrészek IV. kerület Fóti út
 • padlásfeljáró 80 cm
 • padlásfeljáró beépítése
 • padlásfeljáró létra beépítése
 • padlásfeljáró szerelése
 • padlásfeljáró utólag IV. kerület Fóti út
 • padlásfeljáró 60*110
 • padlásfeljáró 60×70
 • padlásfeljáró 90×70 IV. kerület Fóti út
 • hőszigetelt padláslépcső akció
 • teleszkópos padláslépcső méretek
 • lenyitható padlásajtó IV. kerület Fóti út
 • tűzzáró padláslépcső beszerelése IV. kerület Fóti út
 • padlásfeljáró ajtó IV. kerület Fóti út
 • padlásfeljáró 70×90 IV. kerület Fóti út

Milyen előnyei vannak az általunk értékesített padlásfeljáróknak?

Megannyi olyan hasznos jellemzővel bír egy Wippro padláslétra, melyet legjobban csak akkor képes a tulajdonosa megnevezni, amikor találkozik egy elöregedett kialakítású fa feljáróval. Az idő múlásával sem csökkenő stabilitása, a szüntelen ápolást, festést nem igénylő felülete, a megbízhatóan záródó retesze, légtömör módon csukódó ajtaja mind amellett szól, hogy ésszerű döntés emellett letenni a voksát. A lépcsőket készítő osztrák partnerünk célja volt több padlásajtó típust biztosítani a négyféle variánssal, amelyek tulajdonképpen csak a hőszigetelési értékben különböznek egymástól, emellett az egyes típusokon belül eltérő padláslépcső nyílás méretű változatok érhetők el.

A Wippro padláslétra beszerelése IV. kerület Fóti út övezetében

A padláslépcső termék felszerelése bizonyos fokú tapasztalatot, illetve egy kis fizikai erőt igényel. A padlásfeljárók méretezett lakás födémmagassághoz gyártottan, teljesen összeszerelt állapotban kerülnek kiszállításra. A beépítés prioritásba helyezett statikai kritériuma a szerkezet stabilitása, oldalfalának merevsége. Ez például vasbeton padlásfödém kialakítás esetén a szerkezet anyagából eredően elérhető, míg egy könnyűszerkezetes, lentről gipszkartonnal fedett födémnyílásnál ezt előbb biztosítani kell. Mihelyt ez el lett végezve, a padláslépcsőt a helyére kell emelni, és a sarkoknál lévő menetes szál felhasználásával a mennyezet alsó síkjához kell nyomni. Nem kíván egyéb, roncsolással járó felerősítési tevékenységet.

Elektromos padlásfeljáró IV. kerület Fóti út

5 tipikus hiba, amit padláslétrák kapcsán vétenek:

1. Nem megfelelő födémnyílást alakítunk ki. A sztenderd padlásfeljáró nyílás 140 cm x 70 cm, melybe az összes típusú feljáró megkapható. Ehhez képest más méretű termékváltozat esetén a feljárónak kisebb mozgástere marad, ezáltal előfordulhat, hogy a lenyíló létra több részből nyílik, vagy esetleg az adott helyiség-magasság áthidalása nem oldható meg az aprócska tokszerkezet határolása miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padláslépcső lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padláslépcső esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padláslépcsővel elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padlásfeljárót IV. kerület Fóti úti otthonába!