Lenyitható padlásajtó Remetekertváros

Igényes padláslétra Remetekertváros övezetében direkt a gyártótól, nem a fogyasztói piacra szánt, silány minőségben, hanem lenyitható kivitelben.

Milyen komponensekből áll az általunk forgalmazott Wippro padlásajtó?

A gyártó modern korszerűsítéseinek köszönhetően játszva alkalmazható padláslétrákat kínálunk vevőink kérésére. A gyártott árucikkek maradéktalanul kielégítik a komfort követelményeken túl a légtömörségi igényeket, kialakításukban feltűnés nélküliek, ezáltal a megannyiszor kényszerből beszerelt padláslépcsők a lakás belsejéhez illeszkedő kialakításúak.

Mindegyik termék igen tömör, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél szerkezetű. Az acél felülete porszórt, fehérre kezelt, védve a terméket az idő vasfogától. A termékek erősítő szerkezete egyszerűen működtethető, rugós zárszerkezet, amelyet elég egyetlen mozdulattal a nyitó rudazat segítségével meghúzni, majd az integrált rugóknak köszönhetően egyszerűen nyílik le a padláslétra lenti ajtaja. Az összehajtott létraszárak lenyitása alapértelmezés szerint kézi erővel megy végbe, amely műveletet egy integrált teleszkóp segíti. A feljáró nyitott helyzetben egyenes, masszív acél ajtó, fogódzóval ellátva, ilyen módon stabil feljutást tesz lehetővé a padlásra.

hőszigetelt padláslétra Remetekertváros

Az ideális padláslétrát keresve ilyen kifejezésekkel jutnak honlapunkra a weben böngészők:

 • padlásfeljáró ajtó Remetekertváros
 • padlásfeljáró 50 cm
 • fémlétrás padlásfeljáró
 • padlásfeljáró létra beépítése Remetekertváros
 • profi padlásfeljáró Remetekertváros
 • thermo padlásfeljáró
 • padlásfeljáró 305
 • padlásfeljáró 80×150 Remetekertváros
 • padlásfeljáró 90×120
 • hőszigetelt padláslépcső akció
 • teleszkópos padláslépcső méretek
 • lenyitható padlásfeljáró vasalat
 • tűzgátló padláslépcső beépítése
 • padlásfeljáró gyártás
 • padlásfeljáró 70×120

Milyen ismérvei vannak a Miskolczy Energiaterv Kft. által kínált padlásfeljáróknak?

Számos olyan hasznos jellemzővel rendelkezik egy Wippro padláslétra, melyet igazán csak akkor lehet számba venni, amikor találkozik egy régi szerkezetű fa feljáróval. Az idő múlásával sem változó szilárdsága, a folyamatos gondozást, festést nem követelő felülete, a megbízhatóan üzemelő zárszerkezete, légzáró módon csukódó ajtaja mind bizonyítják, hogy hamar megtérülő lépés ebbe a termékbe beruházni. A gyártó célja volt több padlásfeljáró típust kínálni a négyféle termékváltozattal, amelyek alapvetően pusztán a hőszigetelési adatukban térnek el egymástól, ezen kívül az egyes termékváltozatokon belül különböző padlásajtó nyílás méretű termékek szerezhetők be.

A Wippro padláslétra felszerelése Remetekertváros területén

A padláslépcső termék beszerelése bizonyos fokú hozzáértést, valamint egy kevés izomerőt követel meg. A padlásajtók adott lakás födémmagassághoz felkészítve, készre szerelve kerülnek kiszállításra. A beszerelés prioritásba helyezett épületszerkezeti kritériuma a szerkezet szilárdsága, oldalfalának merevsége. Ez egy vasbeton padlásfödém kialakítás esetén a szerkezet anyagából kiindulva elérhető, ugyanakkor egy könnyűszerkezetes, lentről gipszkartonnal borított födémnyílásnál ezt előbb biztosítani kell. Amint ez adott, a padláslétrát be kell emelni, és a sarkoknál elhelyezkedő menetes szál felhasználásával a mennyezet alul lévő síkjához kell nyomni. Nem igényel más, fúrással járó felerősítési tevékenységet.

Elektromos padláslépcső Remetekertváros

5 tipikus baki, amit padláslétrák betervezésekor elkövetnek:

1. Nem jó méretű födémnyílást hozunk létre. A sztenderd padlásfeljáró méret 140 cm x 70 cm, ebbe valamennyi típusú feljáró megkapható. Különböző méretű termékváltozat esetén a létrának kisebb mozgástere marad, így előfordulhat, hogy a lenyíló feljáró 4 részletben nyílik, vagy akár az adott helyiség-magasság áthidalása nem oldható meg a parányi tokszerkezet limitációja miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padlásfeljáró lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padláslépcső esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padlásajtóval elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padláslépcsőt Remetekertvárosi otthonába!