Lenyitható padlásajtó Pálvölgy

Kitűnő minőségű padláslépcső Pálvölgy régiójában közvetlenül a gyárból, hosszú élettartamú tűzzáró megvalósításban.

Milyen komponensekből áll a nálunk értékesített Wippro padláslétra?

A gyártó modern korszerűsítéseinek betudható módon könnyedén üzemeltethető padláslétrákat kínálunk megrendelőink részére. A gyártott árucikkek százszázalékosan kielégítik a komfort előírásokon túlmenően az energetikai igényeket, külalakjukban klasszikusnak mondhatók, ennek megfelelően a sokszor szükségszerűen felerősített padlásajtók a beltérbe kitűnően igazodó kialakításúak.

Az egyes termékváltozatok mindegyike robusztus, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél szerkezetű. Az acél felülete pórszórással fehérre kezelt, ezáltal is óvva a terméket az idő vasfogától. A termékek rögzítő mechanizmusa problémamentesen kezelhető, rugóval ellátott retesz, amelyet elegendő egy mozdulattal a nyitó rudazat segítségével meghúzni, ezután a beépített rugóknak köszönhetően egyszerűen nyílik le a padlásajtó lenti ajtaja. Az összehajtott létraszárak lenyitása túlnyomórészt manuálisan történik, amely folyamatot egy beépített teleszkóp mozdítja elő. A létra lenyitott helyzetben egyenes, jó teherbírású acél létra, kapaszkodóval az oldalán, így megbízható közlekedést tesz lehetővé a padlásra.

hőszigetelt padláslépcső Pálvölgy

Milyen jó paraméterei vannak a cégünk által értékesített padláslépcsőknek?

Több olyan hasznos jellemzővel rendelkezik egy Wippro padlásajtó, melyet legjobban csak akkor tud nevesíteni valaki, amikor találkozik egy régi kialakítású fa feljáróval. Az évek múlásával sem gyengülő stabilitása, a szakadatlan kezelést, festést nem követelő felülete, a biztosan záródó retesze, légtömör módon csukódó ajtaja mind amellett szól, hogy hamar megtérülő lépés ebbe a termékbe beruházni. A gyártó megpróbált több padláslépcső megoldást kínálni a négyféle termékváltozattal, amelyek jellemzően pusztán a hőszigetelési paraméterben különböznek egymástól, ezen túlmenően az egyes termékváltozatokon belül más-más padlásfeljáró nyílás méretű variánsok érhetők el.

A Wippro padlásfeljáró beszerelése Pálvölgy vonzáskörzetében

A padláslépcső termék beszerelése valamennyi odafigyelést, és valamennyi izomerőt kíván. A padlásfeljárók előre megmért lakás födémmagassághoz előkészítve, teljesen összeszerelt állapotban kerülnek átadásra. A felszerelés fő szerkezeti kritériuma a szerkezet robusztussága, oldalfalának merevsége. Ez például vasbeton padlásfödém kialakítás esetén a szerkezet anyagából eredően rendelkezésre áll, ugyanakkor egy könnyűszerkezetes, lentről gipszkartonnal burkolt födémnyílásnál létre kell hozni bárminemű szerelés megkezdése előtt. Ahogy ez megtörtént, a padláslétrát a helyére kell illeszteni, és a sarkoknál elhelyezkedő menetes szál felhasználásával a mennyezet alsó síkjához kell illeszteni. Nem követel meg más, fúrással járó rögzítési műveletet.

Elektromos padlásfeljáró Pálvölgy

5 rendszeres probléma, amit padláslétrák betervezésekor elkövetnek:

1. Nem jó méretű födémnyílást készítünk. A szokásos padláslétra méret 140 cm x 70 cm, ebbe minden típusú feljáró rendelkezésre áll. Ehhez képest más méretű termékváltozat felszerelése esetén a létrának kevesebb területe marad, így előfordulhat, hogy a lenyíló lépcső több részletben nyílik, vagy esetleg az adott belmagasság leküzdése meg sem valósítható a kis méretű tokszerkezet határolása miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padlásfeljáró lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padlásfeljáró esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padlásajtóval elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padláslépcsőt Pálvölgyi otthonába!