Lenyitható padlásajtó Felhévíz

Minőségi padlásajtó Felhévíz régiójában egyenesen a gyárból, tartós formában lenyitható megvalósításban.

Milyen komponensekből áll az általunk forgalmazott Wippro padlásfeljáró?

A gyártó folyamatos korszerűsítéseinek betudható módon kényelmesen alkalmazható padláslépcsőket ajánlunk vevőink részére. A termékek százszázalékosan teljesítik a komfort előírásokon túl a légtömörségi igényeket, külalakjukban klasszikusnak mondhatók, ezáltal a számtalanszor szükségszerűen telepített padlásfeljárók a beltérbe jól igazodó stílusúak.

Mindegyik termék nagyon tartós, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél anyagból készült. Az acél felülete pórszórással fehérre kialakított, védve a padláslétrát a korróziótól. A termékek rögzítő mechanizmusa játszi könnyedséggel működtethető, rugós retesz, amelyet elegendő egy mozdulattal a nyitó rudazat segítségével meghúzni, ezt követően a beépített rugóknak köszönhetően könnyedén nyílik le a padláslétra alsó ajtaja. Az összehajtott létraszárak lenyitása alapértelmezés szerint manuálisan zajlik, amely folyamatot egy integrált teleszkóp támogatja. A feljáró lenyitott pozícióban egyenes, nagy szilárdságú acél ajtó, fogódzóval felszerelve, így biztonságos feljutást tesz lehetővé a padlásra.

hőszigetelt padlásajtó Felhévíz

Milyen ismérvei vannak a cégünk által kínált padláslépcsőknek?

Jó néhány olyan jó tulajdonsággal bír egy Wippro padlásfeljáró, melyet voltaképpen csak akkor lehet számba venni, amikor találkozik egy régi felépítésű fa lépcsővel. Az idő múlásával sem rosszabbodó stabilitása, a szüntelen kezelést, festést nem követelő felülete, a tökéletesen üzemelő zárszerkezete, levegőt szigetelő módon záródó ajtaja mind amellett szól, hogy okos lépés ebbe a termékbe beruházni. A feljárókat tervező vállalat célja volt több padlásajtó típust nyújtani a 4-féle termékváltozattal, amelyek lényegében csak a hőszigetelési adatukban térnek el egymástól, illetve az egyes fajtákon belül különböző padláslétra nyílás méretű típusok érhetők el.

A Wippro padlásajtó beépítése Felhévíz vonzáskörzetében

A padláslépcső termék felszerelése valamennyi rutint, valamint egy kis fizikai erőt kíván. A padláslépcsők méretezett belmagasságra gyártottan, teljesen összeszerelt állapotban kerülnek átadásra. A beszerelés legfontosabb épületszerkezeti szempontja a szerkezet stabilitása, oldalfalának merevsége. Ez egy vasbeton padlásfödém esetében a szerkezet anyagából adódóan készen áll, azonban egy könnyűszerkezetes, alulról gipszkartonnal takart födémnyílásnál létre kell hozni bárminemű szerelés megkezdése előtt. Mihelyt ez adott, a padlásajtót a helyére kell pozicionálni, és a négy sarkánál található menetes szál felhasználásával a mennyezet alul lévő síkjához kell nyomni. Nem kíván további, roncsolással járó stabilizálási technológiát.

Elektromos padláslépcső Felhévíz

5 tipikus hiba, amit padlásajtók kapcsán vétenek Felhévízen:

1. Nem megfelelő födémnyílást készítünk. A sztenderd padláslétra nyílás 140 cm x 70 cm, melybe valamennyi létravariáns megvásárolható. Különböző méretű termékváltozat esetén a létrának kisebb területe marad, ezáltal előfordulhat, hogy a lenyíló feljáró 4 részből nyílik, vagy akár az adott helyiség-magasság leküzdése nem oldható meg az aprócska tokszerkezet korlátossága miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padlásfeljáró lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padlásfeljáró esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padlásfeljáróval elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padlásajtót Felhévízi otthonába!