Lenyitható padlásajtó beszerelése III. kerület Miklós tér kiváló minőségben

Kitűnő minőségű padlásfeljáró telepítése III. kerület Miklós tér vonzáskörzetében egyenesen a gyárból, tartós formában lenyitható megvalósításban.

Milyen részekből tevődik össze az általunk forgalmazott Wippro padlásajtó?

A lépcsőket készítő osztrák cég folyamatos fejlesztéseinek betudható módon kényelmesen működtethető padlásajtókat nyújtunk megrendelőink számára. A gyártott árucikkek teljes egészükben teljesítik a komfort előírásokon túlmenően az energetikai igényeket, stílusukban a lényeges elemek jelennek meg, ezáltal a számtalanszor szükségszerűen telepített padlásfeljárók az enteriörhöz illeszkedő kinézetűek.

Az egyes termékváltozatok mindegyike igen tömör, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél anyagból készült. Az acél felülete porszórt, fehérre kezelt, védve a padlásfeljárót az idő vasfogától. A padláslépcső erősítő mechanizmusa komfortosan működtethető, rugós retesz, amelyet elegendő egyetlen mozdulattal a nyitó rudazat segítségével meghúzni, majd a beépített rugóknak köszönhetően könnyedén nyílik le a padláslétra lenti ajtaja. Az összehajtott lépcsőszakaszok lenyitása alapértelmezés szerint kézi erővel zajlik, amely eljárást egy beépített teleszkóp mozdítja elő. A létra kinyitott helyzetben egyenes, robusztus acél lépcső, kapaszkodóval felszerelve, ennek megfelelően megbízható haladást biztosít a padlásra.

hőszigetelt padlásajtó III. kerület Miklós tér

Kedves látogatóink például az alábbi témákkal találnak meg minket:

 • padlásfeljáró 60×120
 • padlásfeljáró 50 cm III. kerület Miklós tér
 • padlásfeljáró fém
 • motoros padlásfeljáró
 • összecsukható padlásfeljáró III. kerület Miklós tér
 • padlásfeljáró teleszkópos III. kerület Miklós tér
 • padlásfeljáró 80 x 120
 • padlásfeljáró 60*90
 • padlásfeljáró 90×90
 • hőszigetelt padlásfeljáró akció III. kerület Miklós tér
 • teleszkópos padláslétra méretek
 • lenyitható padlásfeljáró létra árak
 • tűzgátló padláslétra beépítése III. kerület Miklós tér
 • padlásfeljáró gyártás III. kerület Miklós tér
 • padlásfeljáró 70×90

Milyen hasznos tulajdonságai vannak a Miskolczy Energiaterv Kft. által kínált padláslépcsőknek?

Több olyan jó tulajdonsággal bír egy Wippro padláslépcső, melyet legjobban csak akkor tud nevesíteni valaki, amikor már tapasztalata van egy elöregedett felépítésű fa lépcsővel. Az idő múlásával sem rosszabbodó masszivitása, a szüntelen kezelést, festést nem igénylő felülete, a megbízhatóan záródó zárszerkezete, légtömör módon csukódó ajtaja mind bizonyítják, hogy hamar megtérülő lépés őt választani. A lépcsőket készítő osztrák partnerünk megpróbált több padlásajtó típust ajánlani a négyféle termékváltozattal, amelyek jellemzően mindössze a hőszigetelési tényezőben különböznek egymástól, ezen túlmenően az egyes termékváltozatokon belül más-más padlásajtó nyílás méretű variánsok vehetők meg.

A Wippro padláslétra felszerelése III. kerület Miklós tér vonzáskörzetében

A padlásfeljáró termék felszerelése bizonyos fokú szakértelmet, és egy kevés izomerőt igényel. A padlásajtók előre megmért lakás födémmagassághoz gyártottan, teljesen összeszerelt állapotban kerülnek kiszállításra. A felszerelés fő szerkezeti szempontja a szerkezet szilárdsága, oldalfalának merevsége. Ez például vasbeton padlásfödém kialakítás esetén a szerkezet anyagából eredően készen áll, azonban egy könnyűszerkezetes, alulról gipszkartonnal takart födémnyílásnál erről előzetesen gondoskodni kell. Ahogy ez kialakításra került, a padláslépcsőt be kell emelni, és a sarkoknál lévő keresztvas felhasználásával a födém alsó síkjához kell szorítani. Nem igényel egyéb, fúrással járó fixálási technológiát.

Elektromos padlásfeljáró III. kerület Miklós tér

5 rendszeres probléma, amit padláslépcsők méretezése közben elkövetnek:

1. Nem ideális födémnyílást készítünk. A standard padláslépcső méret 140 cm x 70 cm, melybe minden termékváltozat rendelkezésre áll. Az ettől eltérő méretű termékváltozat felszerelése esetén a feljárónak kevesebb helye marad, ennek köszönhetően megtörténhet, hogy a lenyíló létra több részből nyílik, vagy esetleg az adott belmagasság leküzdése nem oldható meg az aprócska tokszerkezet limitációja miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padlásajtó lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padláslétra esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padláslétrával elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padláslétrát III. kerület Miklós téri otthonába!