Lenyitható padlásajtó beszerelése III. kerület Csobánka tér szakember által

Szigorú követelményeknek megfelelő padláslétra felszerelése III. kerület Csobánka tér övezetében egyenesen az üzemből, nem a fogyasztói piacra szánt, silány minőségben, hanem tűzzáró megvalósításban.

Hogyan épül föl az általunk forgalmazott Wippro padlásajtó?

A gyártó szüntelen korszerűsítéseinek betudható módon gond nélkül alkalmazható padláslépcsőket nyújtunk megrendelőink részére. A gyártott árucikkek maximálisan teljesítik a kényelmi előírásokon túl az energetikai igényeket, arculatukban feltűnés nélküliek, így a számtalanszor kényszerből beszerelt padláslépcsők a lakás belsejéhez illeszkedő stílusúak.

Az egyes termékváltozatok mindegyike szilárd kivitelű, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél szerkezetű. Az acél felülete pórszórással fehérre kezelt, védve a padláslétrát az idő vasfogától. A padláslétra rögzítő egysége problémamentesen működtethető, rugós zárszerkezet, amelyet elegendő egyetlen mozdulattal a nyitókarral meghúzni, ezután a beépített rugóknak köszönhetően simán nyílik le a padlásajtó alsó ajtaja. A behajtogatott létraszárak lenyitása túlnyomórészt kézi erővel zajlik, amely folyamatot egy integrált teleszkóp mozdítja elő. A feljáró kinyitott helyzetben egyenes, nagy szilárdságú acél ajtó, kapaszkodóval felszerelve, így veszélytelen közlekedést tesz lehetővé a padlásra.

hőszigetelt padláslétra III. kerület Csobánka tér

A weblapunkra gyakran az alábbi keresésekkel érkeznek a vásárlóink:

 • padlásfeljáró akció
 • padlásfeljáró berakása
 • padlásfeljáró beépítése III. kerület Csobánka tér
 • padlásfeljáró létra beépítése III. kerület Csobánka tér
 • padlásfeljáró szigetelése III. kerület Csobánka tér
 • tűzgátló padlásfeljáró III. kerület Csobánka tér
 • padlásfeljáró 70*120 III. kerület Csobánka tér
 • padlásfeljáró 60×70 III. kerület Csobánka tér
 • padlásfeljáró 90×60
 • hőszigetelt padlásfeljáró akció III. kerület Csobánka tér
 • teleszkópos padlásfeljáró méretek III. kerület Csobánka tér
 • lenyitható padláslépcső III. kerület Csobánka tér
 • tűzgátló padlásajtó beépítése
 • padlásfeljáró gyártás III. kerület Csobánka tér
 • padlásfeljáró 70×140

Milyen ismérvei vannak a Miskolczy Energiaterv Kft. által forgalmazott padlásajtóknak?

Több olyan jó tulajdonsággal van megtervezve egy Wippro padláslétra, melyet igazán csak akkor lehet számba venni, amikor már tapasztalata van egy régi felépítésű fa lépcsővel. Az idő múlásával sem gyengülő megbízhatósága, a szakadatlan gondozást, festést nem követelő felülete, a megbízhatóan funkcionáló retesze, légtömör módon záródó ajtaja mind amellett szól, hogy hosszú távon bölcs elhatározás őt választani. A gyártó igyekezett több padláslétra megoldást biztosítani a négyféle variánssal, amelyek lényegében pusztán a hőszigetelési tényezőben különböznek egymástól, ezen túlmenően az egyes fajtákon belül különféle padláslétra nyílás méretű variánsok vehetők meg.

A Wippro padláslépcső beszerelése III. kerület Csobánka tér övezetében

A padláslépcső termék beépítése bizonyos fokú szakértelmet, valamint egy kevés testi erőt igényel. A padláslétrák adott lakás födémmagassághoz gyártottan, teljesen összeszerelt állapotban kerülnek átadásra. A felszerelés prioritásba helyezett épületszerkezeti tényezője a szerkezet masszivitása, oldalfalának merevsége. Ez például vasbeton padlásfödém esetében a szerkezet anyagából kiindulva megvan, viszont egy könnyűszerkezetes, lentről gipszkartonnal fedett födémnyílásnál létre kell hozni bárminemű szerelés megkezdése előtt. Amint ez adott, a padlásfeljárót a helyére kell emelni, és a sarkainál lévő menetes szál felhasználásával a födém alsó síkjához kell helyezni. Nem igényel egyéb, fúrással járó stabilizálási technológiát.

Elektromos padláslétra III. kerület Csobánka tér

5 tipikus gond, amit padlásfeljárók méretezése közben vétenek:

1. Nem ideális födémnyílást készítünk. A standard padláslétra méret 140 cm x 70 cm, melybe valamennyi típusú feljáró megvásárolható. Különböző méretű termékváltozat beépítésekor a feljárónak kevesebb tere marad, ezáltal előfordulhat, hogy a lenyíló lépcső több részből nyílik, vagy akár az adott helyiség-magasság áthidalása nem vihető véghez a kicsi tokszerkezet korlátossága miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padláslépcső lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padlásfeljáró esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padlásajtóval elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padlásfeljárót III. kerület Csobánka téri otthonába!