Lenyitható padlásajtó beépítése III. kerület Kolosy tér gyártói garanciával

A szabványok előírásait teljesítő padláslétra beszerelése III. kerület Kolosy tér területén közvetlenül a gyártótól, tartós formában lenyitható módon elkészítve.

Hogyan épül föl az általunk forgalmazott Wippro padláslétra?

A Wippro cég modern korszerűsítéseinek jóvoltából komfortosan alkalmazható padláslétrákat kínálunk megrendelőink részére. A termékek maximálisan teljesítik a kényelmi követelményeken túl az energetikai igényeket, stílusukban a lényeges elemek jelennek meg, ennek megfelelően a megannyiszor kényszerűségből elhelyezett padláslépcsők az enteriörhöz jól igazodó kinézetűek.

Az egyes termékváltozatok mindegyike szilárd kivitelű, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél anyagból készült. Az acél felülete porszórt, fehérre kialakított, ezáltal is óvva a padláslépcsőt az idő vasfogától. A padláslépcső rögzítő mechanizmusa problémamentesen mozgatható, rugóval ellátott retesz, amelyet elég egyetlen mozdulattal a nyitó rudazat segítségével meghúzni, ezt követően a beépített rugóknak köszönhetően simán nyílik le a padláslétra lenti ajtaja. A behajtogatott létraszárak lenyitása túlnyomórészt kézzel zajlik, amely mozdulatsort egy integrált teleszkóp támogatja. A feljáró kinyitott pozícióban egyenes, jó teherbírású acél ajtó, kapaszkodóval felszerelve, így biztonságos feljutást biztosít a padlásra.

hőszigetelt padlásfeljáró III. kerület Kolosy tér

Számos esetben az interneten keresgélve bukkannak ránk az ügyfeleink ezek után kutatva:

 • padlásfeljáró zárszerkezet
 • padlásfeljáró 50 cm III. kerület Kolosy tér
 • fémlétrás padlásfeljáró III. kerület Kolosy tér
 • padlásfeljáró képek
 • összecsukható padlásfeljáró létra
 • padlásfeljáró teleszkópos III. kerület Kolosy tér
 • padlásfeljáró 50×100 III. kerület Kolosy tér
 • padlásfeljáró 70×80
 • padlásfeljáró 90×70
 • hőszigetelt padlásfeljáró akció III. kerület Kolosy tér
 • teleszkópos padláslétra méretek
 • lenyitható padlásfeljáró vasalat III. kerület Kolosy tér
 • tűzgátló padláslétra beépítése III. kerület Kolosy tér
 • padlásfeljáró gyártás III. kerület Kolosy tér
 • padlásfeljáró 70×90

Milyen jellemzői vannak az általunk forgalmazott padlásajtóknak?

Számos olyan előnnyel van megtervezve egy Wippro padlásfeljáró, melyet legjobban csak akkor képes a tulajdonosa megnevezni, amikor találkozik egy régi szerkezetű fa létrával. Az évek múlásával sem változó masszivitása, a folyamatos kezelést, festést nem igénylő felülete, a precízen üzemelő zárszerkezete, légzáró módon csukódó ajtaja mind bizonyítják, hogy ésszerű elhatározás ebbe a termékbe beruházni. A gyártó célja volt több padlásajtó típust ajánlani a négyféle variánssal, amelyek lényegében mindössze a hőszigetelési tényezőben térnek el egymástól, illetve az egyes fajtákon belül különféle padláslétra nyílás méretű termékek vásárolhatók.

A Wippro padláslépcső beszerelése III. kerület Kolosy tér környékén

A padláslépcső termék felszerelése minimális hozzáértést, és egy kis testi erőt kíván. A padlásajtók előre megmért lakás födémmagassághoz előkészítve, készre szerelve kerülnek kiszállításra. A beépítés fő szerkezeti tényezője a szerkezet szilárdsága, oldalfalának merevsége. Ez egy vasbeton padlásfödém esetében a szerkezet anyagából kiindulva rendelkezésre áll, ugyanakkor egy könnyűszerkezetes, lentről gipszkartonnal fedett födémnyílásnál létre kell hozni bárminemű szerelés megkezdése előtt. Amint ez el lett végezve, a padlásajtót be kell pozicionálni, és a sarkoknál lévő keresztvas segítségével a mennyezet alul lévő síkjához kell helyezni. Nem igényel további, fúrással járó felerősítési eljárást.

Elektromos padláslépcső III. kerület Kolosy tér

5 gyakran előforduló gond, amit padláslétrák kapcsán elkövetnek:

1. Nem megfelelő födémnyílást alakítunk ki. A sztenderd padláslépcső nyílás 140 cm x 70 cm, ebbe valamennyi termékváltozat rendelkezésre áll. Az ettől eltérő méretű termékváltozat beépítésekor a lépcsőnek kisebb tere marad, így előfordulhat, hogy a lenyíló lépcső több részletben nyílik, vagy akár az adott helyiség-magasság áthidalása nem is teljesíthető a parányi tokszerkezet limitációja miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padlásfeljáró lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padláslétra esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padláslépcsővel elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padlásfeljárót III. kerület Kolosy téri otthonába!