Lenyitható padlásajtó Kurucles

Kiváló anyagokból készült padlásajtó Kurucles területén egyenesen a gyártótól, hosszú élettartamú tűzzáró módon elkészítve.

Milyen részekből tevődik össze az általunk forgalmazott Wippro padláslétra?

A gyártó folyamatos korszerűsítéseinek jóvoltából játszva alkalmazható padlásfeljárókat kínálunk ügyfeleink érdeklődésére. A termékek tökéletesen kielégítik a kényelmi követelményeken túl az energetikai igényeket, külsejükben klasszikusnak mondhatók, így a megannyiszor kényszerűségből telepített padlásfeljárók az enteriörhöz kitűnően igazodó megjelenésűek.

Valamennyi gyártmány igen tömör, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél anyagból készült. Az acél felülete pórszórással fehérre kialakított, ezáltal is óvva a padláslétrát a rozsda hatásaitól. A termékek fixáló egysége problémamentesen mozgatható, rugóval ellátott retesz, amelyet elég egy mozdulattal a nyitókarral meghúzni, ezután az integrált rugóknak köszönhetően simán nyílik le a padláslépcső alul lévő ajtaja. Az összehajtott lépcsőszakaszok lenyitása alapértelmezés szerint manuálisan történik, amely műveletet egy beépített teleszkóp mozdítja elő. A létra nyitott állapotban egyenes, stabil acél létra, fogódzóval az oldalán, ennek megfelelően veszélytelen közlekedést garantál a padlásra.

hőszigetelt padlásajtó Kurucles

Milyen jellemzői vannak a cégünk által kínált padlásfeljáróknak?

Több olyan kiváló műszaki paraméterrel rendelkezik egy Wippro padlásajtó, melyet voltaképpen csak akkor tud nevesíteni valaki, amikor találkozik egy régi kialakítású fa lépcsővel. Az idő múlásával sem gyengülő stabilitása, a szüntelen gondozást, festést nem követelő felülete, a megbízhatóan üzemelő retesze, levegőt szigetelő módon csukódó ajtaja mind alátámasztják, hogy hosszú távon bölcs döntés őt választani. A feljárókat tervező vállalat törekedett több padlásfeljáró típust ajánlani a négyféle variánssal, amelyek jellemzően mindössze a hőszigetelési értékben különböznek egymástól, ezen túlmenően az egyes termékváltozatokon belül különféle padláslépcső nyílás méretű variánsok vehetők meg.

A Wippro padláslépcső beépítése Kurucles vonzáskörzetében

A padlásfeljáró termék beépítése valamennyi hozzáértést, valamint egy kevés testi erőt igényel. A padlásajtók előre megmért belmagasságra előkészítve, készre szerelve kerülnek átadásra. A beépítés fő szerkezeti tényezője a szerkezet robusztussága, oldalfalának merevsége. Ez például vasbeton padlásfödém esetében a szerkezet anyagából adódóan készen áll, ugyanakkor egy könnyűszerkezetes, lentről gipszkartonnal takart födémnyílásnál létre kell hozni bárminemű szerelés megkezdése előtt. Ahogy ez megtörtént, a padlásfeljárót be kell emelni, és a négy sarkánál található keresztvas felhasználásával a plafon lenti síkjához kell szorítani. Nem kíván további, fúrással járó stabilizálási technológiát.

Elektromos padlásfeljáró Kurucles

5 gyakran előforduló hiba, amit padlásajtók szerelése során elkövetnek:

1. Nem megfelelő födémnyílást hozunk létre. A standard padlásfeljáró nyílás 140 cm x 70 cm, ebbe valamennyi létravariáns megvásárolható. Az ettől eltérő méretű termékváltozat felszerelése esetén a lépcsőnek kevesebb helye marad, így előfordulhat, hogy a lenyíló létra 4 részből nyílik, vagy akár az adott helyiség-magasság leküzdése meg sem valósítható a kicsi tokszerkezet határolása miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padláslépcső lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padláslétra esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padlásfeljáróval elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padlásajtót Kuruclesi otthonába!