Hőszigetelt padlásfeljáró Kővár

Kiváló anyagokból készült padláslépcső Kővár régiójában direkt az üzemből, hosszú élettartamú tűzzáró kivitelben.

Milyen komponensekből áll a nálunk forgalmazott Wippro padláslépcső?

A lépcsőket készítő osztrák cég folyamatos fejlesztéseinek jóvoltából komfortosan használható padlásfeljárókat kínálunk vevőink érdeklődésére. A gyártott árucikkek maximálisan teljesítik a kényelmi követelményeken túlmenően az energetikai igényeket, megjelenésükben feltűnés nélküliek, ennek megfelelően a megannyiszor kényszerből felerősített padláslépcsők a kővári enteriörhöz kitűnően igazodó kialakításúak.

Az egyes termékváltozatok mindegyike nagyon tartós, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél szerkezetű. Az acél felülete porszórt, fehérre kialakított, védve a padláslépcsőt az idő vasfogától. A padlásfeljáró fixáló egysége komfortosan mozgatható, rugós zárszerkezet, amelyet elég egy mozdulattal a nyitókarral meghúzni, majd a beépített rugóknak köszönhetően egyszerűen nyílik le a padláslépcső alsó ajtaja. Az összehajtott lépcsőszakaszok lenyitása alapértelmezés szerint kézi erővel zajlik, amely eljárást egy beépített teleszkóp támogatja. A létra nyitott állapotban egyenes, nagy szilárdságú acél ajtó, kapaszkodóval felszerelve, ennek megfelelően megbízható haladást biztosít a padlásra.

hőszigetelt padlásajtó Kővár

Milyen ismérvei vannak a cégünk által kínált padláslétráknak?

Több olyan hasznos jellemzővel bír egy Wippro padláslépcső, melyet voltaképpen csak akkor lehet számba venni, amikor már tapasztalata van egy elöregedett kialakítású fa társával. Az idő múlásával sem csökkenő stabilitása, a szüntelen kezelést, festést nem igénylő felülete, a megbízhatóan funkcionáló retesze, levegőt szigetelő módon záródó ajtaja mind alátámasztják, hogy okos elhatározás őt választani. A lépcsőket készítő osztrák partnerünk célja volt több padlásajtó megoldást kínálni a négyféle termékváltozattal, amelyek gyakorlatilag mindössze a hőszigetelési tényezőben térnek el egymástól, illetve az egyes fajtákon belül más-más padlásajtó nyílás méretű változatok érhetők el.

A Wippro padlásajtó beépítése Kővár régiójában

A padlásfeljáró termék felszerelése valamennyi rutint, és egy kis fizikai erőt követel meg. A padláslétrák adott belmagasságra előkészítve, teljesen összeszerelt állapotban kerülnek átadásra. A felszerelés kiemelt szerkezeti szempontja a szerkezet szilárdsága, oldalfalának merevsége. Ez például vasbeton padlásfödém kialakítás esetén a szerkezet anyagából kiindulva elérhető, míg egy könnyűszerkezetes, lentről gipszkartonnal takart födémnyílásnál ezt előbb biztosítani kell. Amint ez el lett végezve, a padlásajtót a helyére kell illeszteni, és a sarkoknál található keresztvas felhasználásával a födém alul lévő síkjához kell nyomni. Nem követel meg egyéb, roncsolással járó fixálási eljárást.

Elektromos padlásfeljáró Kővár

5 rendszeres hiba, amit padlásajtók méretezése közben vétenek:

1. Nem tökéletes födémnyílást alakítunk ki. A megszokott padlásfeljáró nyílás 140 cm x 70 cm, ebbe minden termékváltozat megvásárolható. Különböző méretű termékváltozat felszerelése esetén a létrának kevesebb területe marad, így előfordulhat, hogy a lenyíló feljáró több részből nyílik, vagy esetleg az adott belmagasság leküzdése nem oldható meg az aprócska tokszerkezet korlátossága miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padlásajtó lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padláslépcső esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padláslétrával elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padlásfeljárót Kővári otthonába!