Hőszigetelt padláslétra XXIII. kerület

Minőségi padláslépcső XXIII. kerület régiójában direkt a gyártótól, hosszú élettartamú tűzzáró megvalósításban.

Hogyan épül föl a nálunk forgalmazott Wippro padlásajtó?

A gyártó új korszerűsítéseinek jóvoltából egyszerűen alkalmazható padlásajtókat kínálunk ügyfeleink kérésére. A gyártott árucikkek tökéletesen kielégítik a kényelmi követelményeken túl az energetikai igényeket, megjelenésükben klasszikusnak mondhatók, ezáltal a több alkalommal kénytelenségből felerősített padláslépcsők a beltérbe illeszkedő stílusúak.

Mindegyik termék nagyon tartós, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél szerkezetű. Az acél felülete pórszórással fehérre kezelt, védve a padláslépcsőt az idő vasfogától. A padláslépcső fixáló szerkezete komfortosan kezelhető, rugós retesz, amelyet elég egyetlen mozdulattal a nyitókarral meghúzni, ezután a beépített rugóknak köszönhetően simán nyílik le a padláslétra alsó ajtaja. Az összehajtott létraszárak lenyitása az esetek nagy részében kézi erővel zajlik, amely eljárást egy beépített teleszkóp támogatja. A lépcső nyitott helyzetben egyenes, masszív acél lépcső, kapaszkodóval az oldalán, ezáltal veszélytelen közlekedést garantál a padlásra.

hőszigetelt padláslépcső XXIII. kerület

Milyen jó paraméterei vannak az általunk forgalmazott padláslétráknak?

Több olyan hasznos jellemzővel rendelkezik egy Wippro padlásfeljáró, melyet igazán csak akkor tud nevesíteni valaki, amikor már tapasztalata van egy régi kialakítású fa létrával. Az évek múlásával sem csökkenő stabilitása, a szüntelen gondozást, festést nem követelő felülete, a precízen működő zárszerkezete, légtömör módon csukódó ajtaja mind amellett szól, hogy ésszerű lépés emellett letenni a voksát. A gyártó célja volt több padlásfeljáró típust ajánlani a négyféle termékváltozattal, amelyek gyakorlatilag pusztán a hőszigetelési tényezőben különböznek egymástól, illetve az egyes fajtákon belül eltérő padlásfeljáró nyílás méretű változatok szerezhetők be.

A Wippro padlásfeljáró felszerelése XXIII. kerület régiójában

A padlásfeljáró termék felszerelése némi hozzáértést, illetve egy kevés fizikai erőt igényel. A padláslétrák előre megmért belmagasságra előkészítve, készre szerelve kerülnek kiszállításra. A beszerelés prioritásba helyezett statikai kritériuma a szerkezet robusztussága, oldalfalának merevsége. Ez például vasbeton padlásfödém esetében a szerkezet anyagából eredően elérhető, ugyanakkor egy könnyűszerkezetes, lentről gipszkartonnal takart födémnyílásnál ezt előbb biztosítani kell. Ahogy ez el lett végezve, a padláslépcsőt be kell pozicionálni, és a négy sarkánál található keresztvas felhasználásával a plafon alul lévő síkjához kell szorítani. Nem igényel további, fúrással járó felerősítési műveletet.

Elektromos padláslétra XXIII. kerület

5 tipikus probléma, amit padláslétrák méretezése közben vétenek:

1. Nem megfelelő födémnyílást alakítunk ki. A sztenderd padláslétra méret 140cm x 70cm, melybe minden termékváltozat elérhető. Az ettől eltérő méretű termékváltozat esetén a létrának kisebb helye marad, így előfordulhat, hogy a lenyíló létra 4 részletben nyílik, vagy akár az adott belmagasság leküzdése meg sem valósítható a kis méretű tokszerkezet korlátossága miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padláslétra lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padláslétra esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padlásajtóval elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes soroksári födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a padlásfeljáró záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padlásajtót XXIII. kerületi otthonába!