Hőszigetelt padláslétra VIII. kerület

Minőségi padláslétra VIII. kerület vonzáskörzetében közvetlenül a gyárból, hosszú élettartamú hőálló módon elkészítve.

Hogyan épül föl az általunk kínált Wippro padláslétra?

A lépcsőket készítő osztrák cég folyamatos korszerűsítéseinek jóvoltából gond nélkül üzemeltethető padláslépcsőket kínálunk ügyfeleink részére. A termékek hiánytalanul teljesítik a kényelmi előírásokon túl az energetikai igényeket, megjelenésükben a lényeges elemek jelennek meg, ennek megfelelően a sok esetben kényszerűségből telepített padláslétrák a lakás belsejéhez kitűnően igazodó stílusúak.

Valamennyi gyártmány szilárd kivitelű, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél szerkezetű. Az acél felülete pórszórással fehérre kialakított, védve a padláslétrát a rozsda hatásaitól. A termékek erősítő mechanizmusa komfortosan kezelhető, rugós retesz, amelyet elég egyetlen mozdulattal a nyitókarral meghúzni, ezt követően a beépített rugóknak köszönhetően egyszerűen nyílik le a padlásfeljáró lenti ajtaja. A behajtogatott lépcsőszakaszok lenyitása túlnyomórészt kézi erővel megy végbe, amely eljárást egy integrált teleszkóp segíti. A lépcső lenyitott helyzetben egyenes, robusztus acél ajtó, fogódzóval ellátva, ezáltal megbízható haladást biztosít a padlásra.

hőszigetelt padláslétra VIII. kerület

Milyen hasznos tulajdonságai vannak a cégünk által értékesített padlásajtóknak?

Megannyi olyan kiváló műszaki paraméterrel bír egy Wippro padláslépcső, melyet voltaképpen csak akkor tud nevesíteni valaki, amikor már tapasztalata van egy régi szerkezetű fa társával. Az idő múlásával sem rosszabbodó stabilitása, a szüntelen kezelést, festést nem igénylő felülete, a precízen működő retesze, levegőt szigetelő módon csukódó ajtaja mind amellett szól, hogy okos lépés őt választani. A lépcsőket készítő osztrák partnerünk törekedett több padlásajtó típust nyújtani a 4-féle verzióval, amelyek tulajdonképpen mindössze a hőszigetelési adatukban különböznek egymástól, illetve az egyes termékváltozatokon belül eltérő padláslépcső nyílás méretű variánsok vásárolhatók.

A Wippro padláslétra beszerelése a VIII. kerület területén

A padláslétra termék beszerelése minimális szakértelmet, és némi izomerőt kíván. A padláslépcsők adott belmagasságra gyártottan, teljesen összeszerelt állapotban kerülnek átadásra. A beszerelés fő épületszerkezeti kritériuma a szerkezet masszivitása, oldalfalának merevsége. Ez egy vasbeton padlásfödém esetében a szerkezet anyagából adódóan adott, míg egy könnyűszerkezetes, alulról gipszkartonnal borított födémnyílásnál erről előzetesen gondoskodni kell. Amint ez adott, a terméket a helyére kell emelni, és a négy sarkánál elhelyezkedő menetes szál, keresztvas segítségével a mennyezet alsó síkjához kell szorítani. Nem igényel egyéb fúrással, roncsolással járó rögzítési technológiát.

Elektromos padlásfeljáró VIII. kerület

5 jellemző hiba, amit padlásfeljárók kapcsán elkövetünk:

1. Nem megfelelő födémnyílást alakítunk ki. A sztenderd padlásfeljáró méret 140cm x 70cm, melybe minden termékváltozat elérhető. Az ettől eltérő méretű termékváltozat esetén a létrának kisebb helye marad, így előfordulhat, hogy a lenyíló létra 4 részletben nyílik, vagy akár az adott belmagasság leküzdése meg sem valósítható a kis méretű tokszerkezet korlátossága miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padlásfeljáró lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padláslétra esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padláslépcsővel elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padláslépcsőt VIII. kerületi otthonába!