Hőszigetelt padláslétra telepítése Táborhegy gyártói garanciával

Minőségi padlásfeljáró telepítése Táborhegy területén direkt a gyárból, hosszú élettartamú lenyitható kivitelben.

Milyen komponensekből áll a cégünk által forgalmazott Wippro padlásfeljáró?

A Wippro cég szüntelen korszerűsítéseinek köszönhetően kényelmesen működtethető padláslépcsőket nyújtunk ügyfeleink érdeklődésére. A termékek hiánytalanul kielégítik a kényelmi előírásokon túlmenően a légtömörségi igényeket, stílusukban letisztultak, ezáltal a számtalanszor szükségszerűen felerősített padláslétrák a lakás belsejéhez illeszkedő kialakításúak.

Az egyes termékváltozatok mindegyike igen tömör, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél anyagból készült. Az acél felülete pórszórással fehérre kezelt, védve a padlásfeljárót az idő vasfogától. A padláslépcső erősítő egysége problémamentesen mozgatható, rugós retesz, amelyet elegendő egyetlen mozdulattal a nyitó rudazat segítségével meghúzni, ezután a beépített rugóknak köszönhetően simán nyílik le a padláslétra lenti ajtaja. A behajtogatott lépcsőszakaszok lenyitása túlnyomórészt kézi erővel történik, amely műveletet egy beépített teleszkóp segíti. A létra lenyitott helyzetben egyenes, nagy szilárdságú acél létra, kapaszkodóval ellátva, ilyen módon veszélytelen haladást garantál a padlásra.

hőszigetelt padláslépcső Táborhegy

Ezekkel a kulcsszavakkal jutnak sok esetben hozzánk a vásárlóink:

 • padlásfeljáró létra Táborhegy
 • padlásfeljáró beépítés ár Táborhegy
 • hőszigetelt padlásfeljáró 60×120
 • padlásfeljáró létra beépítése Táborhegy
 • padlásfeljáró ötletek
 • padlásfeljáró utólag Táborhegy
 • padlásfeljáró 80 x 120
 • padlásfeljáró 70×90
 • padlásfeljáró 90×90
 • hőszigetelt padláslépcső akció Táborhegy
 • teleszkópos padlásfeljáró méretek Táborhegy
 • lenyitható padlásajtó
 • tűzgátló padlásfeljáró beépítése
 • padlásfeljáró gyártás
 • padlásfeljáró 60×90 Táborhegy

Milyen előnyei vannak a Miskolczy Energiaterv Kft. által kínált padlásajtóknak?

Több olyan hasznos jellemzővel rendelkezik egy Wippro padláslétra, melyet legjobban csak akkor lehet számba venni, amikor már tapasztalata van egy régi kialakítású fa társával. Az idő múlásával sem gyengülő masszivitása, a szüntelen gondozást, festést nem követelő felülete, a megbízhatóan záródó zárszerkezete, légtömör módon záródó ajtaja mind alátámasztják, hogy hosszú távon bölcs lépés emellett letenni a voksát. A gyártó célja volt több padlásajtó típust nyújtani a 4-féle termékváltozattal, amelyek tulajdonképpen csak a hőszigetelési adatukban térnek el egymástól, illetve az egyes termékváltozatokon belül különböző padláslépcső nyílás méretű változatok vásárolhatók.

A Wippro padláslépcső beszerelése Táborhegy régiójában

A padlásfeljáró termék beszerelése bizonyos fokú odafigyelést, valamint egy kevés testi erőt igényel. A padláslépcsők méretezett lakás födémmagassághoz felkészítve, készre szerelve kerülnek kiszállításra. A beépítés kiemelt épületszerkezeti kritériuma a szerkezet szilárdsága, oldalfalának merevsége. Ez például vasbeton padlásfödém esetében a szerkezet anyagából kiindulva készen áll, ugyanakkor egy könnyűszerkezetes, alulról gipszkartonnal borított födémnyílásnál ezt előbb biztosítani kell. Amint ez kialakításra került, a padláslétrát a helyére kell emelni, és a sarkainál található menetes szál felhasználásával a plafon alul lévő síkjához kell helyezni. Nem igényel további, fúrással járó rögzítési eljárást.

Elektromos padláslétra Táborhegy

5 rendszeres gond, amit padláslépcsők betervezésekor vétenek:

1. Nem megfelelő födémnyílást hozunk létre. A megszokott padláslétra méret 140 cm x 70 cm, ebbe minden típusú feljáró elérhető. Különböző méretű termékváltozat beépítésekor a létrának kisebb tere marad, ezáltal bekövetkezhet, hogy a lenyíló létra több részletben nyílik, vagy esetleg az adott belmagasság leküzdése nem vihető véghez a parányi tokszerkezet korlátossága miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padláslépcső lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padláslétra esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padlásajtóval elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padlásajtót Táborhegyi otthonába!