Hőszigetelt padláslétra telepítése Solymárvölgy kiváló minőségben

A szabványok előírásait teljesítő padlásajtó telepítése Solymárvölgy területén egyenesen a gyártótól, hosszú élettartamú tűzzáró kivitelben.

Milyen részekből tevődik össze az általunk értékesített Wippro padláslétra?

A Wippro cég modern korszerűsítéseinek köszönhetően játszva üzemeltethető padlásajtókat kínálunk megrendelőink számára. A termékek maradék nélkül teljesítik a kényelmi követelményeken túlmenően az energetikai igényeket, stílusukban a lényeges elemek jelennek meg, ezáltal a számtalanszor kényszerből telepített padláslétrák a beltérbe jól igazodó megjelenésűek.

Valamennyi gyártmány igen tömör, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél szerkezetű. Az acél felülete porszórt, fehérre kezelt, ezáltal is óvva a padlásfeljárót a rozsda hatásaitól. A padlásfeljáró fixáló mechanizmusa játszi könnyedséggel kezelhető, rugós retesz, amelyet elegendő egyetlen mozdulattal a nyitó rudazat segítségével meghúzni, majd a beépített rugóknak köszönhetően simán nyílik le a padlásfeljáró alul lévő ajtaja. A behajtogatott létraszárak lenyitása túlnyomórészt manuálisan megy végbe, amely mozdulatsort egy beépített teleszkóp segíti. A feljáró lenyitott pozícióban egyenes, stabil acél létra, fogódzóval ellátva, ennek megfelelően stabil feljutást tesz lehetővé a padlásra.

hőszigetelt padlásfeljáró Solymárvölgy

Gyakori témák a padlásfeljárók kapcsán:

 • padlásfeljáró beépítés Solymárvölgy
 • padlásfeljáró 300 cm
 • fémlétrás padlásfeljáró Solymárvölgy
 • padlásfeljáró létra vasalatok
 • padlásfeljáró szerelése
 • padlásfeljáró webáruház Solymárvölgy
 • padlásfeljáró 60*110
 • padlásfeljáró 70×110 Solymárvölgy
 • padlásfeljáró 90×60 Solymárvölgy
 • hőszigetelt padlásfeljáró akció Solymárvölgy
 • teleszkópos padláslépcső méretek Solymárvölgy
 • lenyitható padlásfeljáró beszerelése Solymárvölgy
 • tűzgátló padlásfeljáró beépítése Solymárvölgy
 • padlásfeljáró kialakítása Solymárvölgy
 • padlásfeljáró 70×140 Solymárvölgy

Milyen hasznos tulajdonságai vannak az általunk forgalmazott padláslépcsőknek?

Jó néhány olyan hasznos jellemzővel bír egy Wippro padlásfeljáró, melyet legjobban csak akkor képes a tulajdonosa megnevezni, amikor már tapasztalata van egy elöregedett kialakítású fa társával. Az idő múlásával sem változó megbízhatósága, a folyamatos kezelést, festést nem igénylő felülete, a megbízhatóan működő retesze, levegőt szigetelő módon csukódó ajtaja mind amellett szól, hogy okos döntés őt választani. A lépcsőket készítő osztrák partnerünk igyekezett több padlásajtó megoldást biztosítani a 4-féle termékváltozattal, amelyek tulajdonképpen csak a hőszigetelési paraméterben különböznek egymástól, ezen túlmenően az egyes fajtákon belül más-más padláslépcső nyílás méretű változatok érhetők el.

A Wippro padlásajtó felszerelése Solymárvölgy környékén

A padláslétra termék beszerelése némi szakértelmet, és valamennyi izomerőt kíván. A padláslétrák előre megmért belmagasságra gyártottan, teljesen összeszerelt állapotban kerülnek átadásra. A beszerelés prioritásba helyezett épületszerkezeti feltétele a szerkezet masszivitása, oldalfalának merevsége. Ez például vasbeton padlásfödém kialakítás esetén a szerkezet anyagából kiindulva adott, viszont egy könnyűszerkezetes, lentről gipszkartonnal takart födémnyílásnál ezt előbb biztosítani kell. Amint ez adott, a padlásajtót a helyére kell illeszteni, és a négy sarkánál elhelyezkedő keresztvas segítségével a mennyezet lenti síkjához kell szorítani. Nem kíván további, roncsolással járó felerősítési tevékenységet.

Elektromos padláslétra Solymárvölgy

5 visszatérő probléma, amit padláslépcsők szerelése során elkövetnek:

1. Nem jó méretű födémnyílást hozunk létre. A szabványos padlásfeljáró nyílás 140 cm x 70 cm, melybe valamennyi típusú feljáró megkapható. Különböző méretű termékváltozat esetén a feljárónak kevesebb tere marad, ezáltal bekövetkezhet, hogy a lenyíló lépcső több részből nyílik, vagy akár az adott belmagasság leküzdése nem vihető véghez a kis méretű tokszerkezet limitációja miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padláslépcső lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padlásfeljáró esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padlásajtóval elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padláslétrát Solymárvölgyi otthonába!