Hőszigetelt padláslétra telepítése Hármashatárhegy

A szabványok előírásait teljesítő padlásajtó felszerelése Hármashatárhegy régiójában egyenesen a gyárból, hosszú élettartamú hőálló módon elkészítve.

Milyen részekből tevődik össze a cégünk által értékesített Wippro padlásajtó?

A gyártó szüntelen korszerűsítéseinek betudható módon gond nélkül üzemeltethető padlásajtókat kínálunk ügyfeleink érdeklődésére. A termékek hiánytalanul teljesítik a komfort előírásokon túlmenően a légtömörségi igényeket, stílusukban a lényeges elemek jelennek meg, így a sokszor kényszerből felerősített padlásajtók a beltérbe illeszkedő kialakításúak.

Az egyes termékváltozatok mindegyike masszív, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél anyagból készült. Az acél felülete porszórt, fehérre kezelt, védve a padlásajtót az idő vasfogától. A termékek fixáló egysége kényelmesen kezelhető, rugóval ellátott zárszerkezet, amelyet elegendő egyetlen mozdulattal a nyitókarral meghúzni, ezután az integrált rugóknak köszönhetően könnyedén nyílik le a padláslétra alul lévő ajtaja. A behajtogatott lépcsőszakaszok lenyitása túlnyomórészt manuálisan történik, amely eljárást egy beépített teleszkóp mozdítja elő. A feljáró kinyitott pozícióban egyenes, nagy szilárdságú acél ajtó, kapaszkodóval felszerelve, így stabil haladást tesz lehetővé a padlásra.

hőszigetelt padláslépcső Hármashatárhegy

A weboldalunkat felkereső felhasználók sok esetben az alábbi termékeket keresik:

 • padlásfeljáró aluminium
 • padlásfeljáró árlista Hármashatárhegy
 • fémlétrás padlásfeljáró
 • padlásfeljáró lépcső árak Hármashatárhegy
 • padlásfeljáró online
 • padlásfeljáró webáruház Hármashatárhegy
 • padlásfeljáró 80*120 Hármashatárhegy
 • padlásfeljáró 60×70 Hármashatárhegy
 • padlásfeljáró 90×120
 • hőszigetelt padlásfeljáró létra akció Hármashatárhegy
 • teleszkópos padláslépcső méretek
 • összecsukható padlásfeljáró létra árak Hármashatárhegy
 • tűzgátló padlásajtó beépítése
 • padlásfeljáró gyártás Hármashatárhegy
 • padlásfeljáró 70×90

Milyen jellemzői vannak a cégünk által kínált padlásajtóknak?

Több olyan előnnyel rendelkezik egy Wippro padlásfeljáró, melyet igazán csak akkor képes a tulajdonosa megnevezni, amikor már tapasztalata van egy régi kialakítású fa lépcsővel. Az idő múlásával sem csökkenő keménysége, a folyamatos gondozást, festést nem követelő felülete, a precízen üzemelő zárszerkezete, légtömör módon záródó ajtaja mind igazolják, hogy okos elhatározás emellett letenni a voksát. A gyártó törekedett több padláslépcső típust ajánlani a négyféle variánssal, amelyek tulajdonképpen csupán a hőszigetelési tényezőben különböznek egymástól, ezen túlmenően az egyes termékváltozatokon belül különféle padláslépcső nyílás méretű típusok választhatóak.

A Wippro padláslépcső beépítése Hármashatárhegy területén

A padláslétra termék felszerelése némi rutint, illetve egy kevés testi erőt követel meg. A padláslépcsők előre megmért belmagasságra előkészítve, készre szerelve kerülnek kiszállításra. A beszerelés fő statikai feltétele a szerkezet masszivitása, oldalfalának merevsége. Ez egy vasbeton padlásfödém kialakítás esetén a szerkezet anyagából kiindulva megvan, azonban egy könnyűszerkezetes, lentről gipszkartonnal borított födémnyílásnál ezt előbb biztosítani kell. Ahogy ez adott, a padlásfeljárót be kell pozicionálni, és a négy sarkánál lévő keresztvas felhasználásával a plafon alul lévő síkjához kell szorítani. Nem igényel egyéb, roncsolással járó rögzítési eljárást.

Elektromos padláslétra Hármashatárhegy

5 tipikus hiba, amit padláslétrák betervezésekor elkövetnek:

1. Nem tökéletes födémnyílást alakítunk ki. A szokásos padláslétra méret 140 cm x 70 cm, ebbe minden típusú feljáró megkapható. Az ettől eltérő méretű termékváltozat esetén a létrának kevesebb területe marad, ennek köszönhetően megeshet, hogy a lenyíló lépcső 4 részletben nyílik, vagy esetleg az adott belmagasság leküzdése meg sem valósítható a kicsi tokszerkezet határolása miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padláslépcső lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padlásfeljáró esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padláslépcsővel elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padláslétrát Hármashatárhegyi otthonába!