Hőszigetelt padláslétra IX. kerület

Igényes padlásfeljáró IX. kerület környékén direkt az üzemből, tartós formában lenyitható kivitelben.

Hogyan épül föl az általunk forgalmazott Wippro padláslépcső?

A Wippro cég modern újításainak köszönhetően egyszerűen működtethető padlásajtókat ajánlunk megrendelőink érdeklődésére. A gyártott árucikkek maradék nélkül kielégítik a kényelmi előírásokon túlmenően az energetikai igényeket, stílusukban klasszikusnak mondhatók, ennek megfelelően a több alkalommal kénytelenségből elhelyezett padlásajtók a beltérbe illeszkedő megjelenésűek.

Valamennyi gyártmány nagyon tartós, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél anyagból készült. Az acél felülete pórszórással fehérre kezelt, védve a terméket az idő vasfogától. A termékek fixáló egysége egyszerűen működtethető, rugóval ellátott retesz, amelyet elég egyetlen mozdulattal a nyitókarral meghúzni, majd a beépített rugóknak köszönhetően könnyedén nyílik le a padláslépcső alul lévő ajtaja. A behajtogatott létraszárak lenyitása alap esetben manuálisan megy végbe, amely műveletet egy integrált teleszkóp mozdítja elő. A feljáró nyitott állapotban egyenes, jó teherbírású acél lépcső, kapaszkodóval az oldalán, ennek megfelelően veszélytelen haladást tesz lehetővé a padlásra.

hőszigetelt padláslépcső IX. kerület

Milyen hasznos tulajdonságai vannak a Miskolczy Energiaterv Kft. által forgalomba hozott padlásajtóknak?

Számos olyan kiváló műszaki paraméterrel készült el egy Wippro padláslétra, melyet valójában csak akkor tud nevesíteni valaki, amikor már tapasztalata van egy elöregedett kialakítású fa létrával. Az évek múlásával sem gyengülő stabilitása, a szakadatlan kezelést, festést nem igénylő felülete, a tökéletesen záródó zárszerkezete, légtömör módon csukódó ajtaja mind alátámasztják, hogy okos elhatározás emellett letenni a voksát. A lépcsőket készítő osztrák partnerünk célja volt több padláslétra megoldást ajánlani a négyféle verzióval, amelyek voltaképpen pusztán a hőszigetelési értékben különböznek egymástól, emellett az egyes fajtákon belül különféle padlásfeljáró nyílás méretű típusok választhatóak.

A Wippro padlásfeljáró beépítése IX. kerület régiójában

A padláslépcső termék beszerelése minimális szakértelmet, és némi izomerőt kíván. A padlásajtók adott belmagasságra gyártottan, teljesen összeszerelt állapotban kerülnek átadásra. A beszerelés fő épületszerkezeti kritériuma a szerkezet masszivitása, oldalfalának merevsége. Ez egy vasbeton padlásfödém esetében a szerkezet anyagából adódóan adott, míg egy könnyűszerkezetes, alulról gipszkartonnal borított födémnyílásnál erről előzetesen gondoskodni kell. Amint ez adott, a terméket a helyére kell emelni, és a négy sarkánál elhelyezkedő menetes szál, keresztvas segítségével a mennyezet alsó síkjához kell szorítani. Nem igényel egyéb fúrással, roncsolással járó rögzítési technológiát.

Elektromos padlásfeljáró IX. kerület

5 jellemző hiba, amit padláslépcsők kapcsán elkövetünk:

1. Nem megfelelő födémnyílást alakítunk ki. A sztenderd padláslétra méret 140cm x 70cm, melybe minden termékváltozat elérhető. Az ettől eltérő méretű termékváltozat esetén a létrának kisebb helye marad, így előfordulhat, hogy a lenyíló létra 4 részletben nyílik, vagy akár az adott belmagasság leküzdése meg sem valósítható a kis méretű tokszerkezet korlátossága miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padláslépcső lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padláslétra esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padlásfeljáróval elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padlásfeljárót IX. kerületi otthonába!