Hőszigetelt padláslétra felszerelése Mocsárosdűlő

Szigorú követelményeknek megfelelő padlásajtó telepítése Mocsárosdűlő vonzáskörzetében egyenesen a gyárból, hosszú élettartamú lenyitható kivitelben.

Milyen részekből tevődik össze az általunk kínált Wippro padláslétra?

A gyártó szüntelen korszerűsítéseinek betudható módon komfortosan üzemeltethető padláslépcsőket nyújtunk megrendelőink kérésére. A gyártott árucikkek hiánytalanul teljesítik a kényelmi előírásokon túl az energetikai igényeket, külalakjukban a lényeges elemek jelennek meg, így a megannyiszor kényszerből telepített padláslépcsők a lakás belsejéhez kitűnően igazodó megjelenésűek.

Mindegyik termék szilárd kivitelű, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél anyagból készült. Az acél felülete pórszórással fehérre kialakított, ezáltal is óvva a padlásajtót a korróziótól. A padláslétra fixáló mechanizmusa egyszerűen kezelhető, rugóval ellátott zárszerkezet, amelyet elegendő egy mozdulattal a nyitó rudazat segítségével meghúzni, ezt követően a beépített rugóknak köszönhetően simán nyílik le a padlásfeljáró alul lévő ajtaja. A behajtogatott lépcsőszakaszok lenyitása alapértelmezés szerint kézzel történik, amely mozdulatsort egy integrált teleszkóp mozdítja elő. A lépcső nyitott állapotban egyenes, nagy szilárdságú acél létra, kapaszkodóval az oldalán, így veszélytelen haladást tesz lehetővé a padlásra.

hőszigetelt padláslétra Mocsárosdűlő

Számos esetben az interneten keresgélve bukkannak ránk az ügyfeleink ezek után kutatva:

 • padlásfeljáró akció Mocsárosdűlő
 • padlásfeljáró beszerelés
 • padlásfeljáró hőszigetelése Mocsárosdűlő
 • padlásfeljáró méretek
 • összecsukható padlásfeljáró lépcső árak
 • vertikális padlásfeljáró Mocsárosdűlő
 • padlásfeljáró 80 x 120
 • padlásfeljáró 70×90
 • padlásfeljáró 90×90 Mocsárosdűlő
 • hőszigetelt padláslépcső akció Mocsárosdűlő
 • teleszkópos padlásfeljáró méretek
 • lenyitható padlásajtó Mocsárosdűlő
 • tűzgátló padláslépcső beépítése
 • padlásfeljáró ajtó Mocsárosdűlő
 • padlásfeljáró 70×140 Mocsárosdűlő

Milyen jellemzői vannak az általunk kínált padláslétráknak?

Megannyi olyan hasznos jellemzővel bír egy Wippro padlásfeljáró, melyet legjobban csak akkor képes a tulajdonosa megnevezni, amikor találkozik egy régi felépítésű fa társával. Az idő múlásával sem csökkenő keménysége, az állandó ápolást, festést nem követelő felülete, a biztosan záródó zárszerkezete, levegőt szigetelő módon záródó ajtaja mind bizonyítják, hogy ésszerű lépés emellett letenni a voksát. A feljárókat tervező vállalat célja volt több padlásajtó típust biztosítani a 4-féle variánssal, amelyek voltaképpen pusztán a hőszigetelési paraméterben térnek el egymástól, emellett az egyes típusokon belül különféle padláslétra nyílás méretű változatok vehetők meg.

A Wippro padláslépcső beépítése Mocsárosdűlő régiójában

A padláslépcső termék beépítése valamennyi odafigyelést, valamint egy kis fizikai erőt kíván. A padláslépcsők méretezett belmagasságra előkészítve, készre szerelve kerülnek átadásra. A beépítés prioritásba helyezett statikai feltétele a szerkezet masszivitása, oldalfalának merevsége. Ez például vasbeton padlásfödém kialakítás esetén a szerkezet anyagából adódóan elérhető, míg egy könnyűszerkezetes, lentről gipszkartonnal borított födémnyílásnál a szerelést megelőzően ki kell alakítani. Mihelyt ez adott, a padláslépcsőt be kell emelni, és a sarkoknál elhelyezkedő menetes szál felhasználásával a mennyezet lenti síkjához kell helyezni. Nem követel meg további, fúrással járó stabilizálási eljárást.

Elektromos padlásfeljáró Mocsárosdűlő

5 visszatérő gond, amit padláslétrák betervezésekor vétenek:

1. Nem jó méretű födémnyílást készítünk. A szokásos padláslépcső méret 140 cm x 70 cm, ebbe az összes típusú feljáró megkapható. Ehhez képest más méretű termékváltozat beépítésekor a lépcsőnek kisebb tere marad, ennek eredményeképpen bekövetkezhet, hogy a lenyíló létra több részből nyílik, vagy akár az adott belmagasság áthidalása nem vihető véghez a parányi tokszerkezet határolása miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padlásajtó lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padláslétra esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padláslépcsővel elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padláslépcsőt Mocsárosdűlői otthonába!