Hőszigetelt padláslétra Csúcshegy

Minőségi padláslétra Csúcshegy környékén direkt a gyárból, hosszú élettartamú lenyitható kivitelben.

Milyen komponensekből áll a cégünk által kínált Wippro padlásfeljáró?

A Wippro cég új újításainak köszönhetően kényelmesen használható padláslétrákat ajánlunk vevőink számára. A termékek maximálisan teljesítik a kényelmi előírásokon túlmenően a légtömörségi igényeket, kialakításukban a lényeges elemek jelennek meg, ennek megfelelően a több alkalommal kényszerből beszerelt padláslépcsők a lakás belsejéhez kitűnően igazodó stílusúak.

Valamennyi gyártmány masszív, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél szerkezetű. Az acél felülete pórszórással fehérre kialakított, védve a padlásajtót az idő vasfogától. A padláslépcső erősítő szerkezete játszi könnyedséggel kezelhető, rugós retesz, amelyet elegendő egyetlen mozdulattal a nyitó rudazat segítségével meghúzni, majd az integrált rugóknak köszönhetően egyszerűen nyílik le a padlásajtó lenti ajtaja. A behajtogatott lépcsőszakaszok lenyitása túlnyomórészt kézi erővel megy végbe, amely műveletet egy integrált teleszkóp mozdítja elő. A létra nyitott állapotban egyenes, stabil acél létra, fogódzóval ellátva, ilyen módon stabil feljutást garantál a padlásra.

hőszigetelt padláslépcső Csúcshegy

Számos esetben az interneten keresgélve bukkannak ránk az ügyfeleink ezek után kutatva:

 • padlásfeljáró ajtó méretek
 • padlásfeljáró 80 cm
 • fix padlásfeljáró Csúcshegy
 • padlásfeljáró méretek Csúcshegy
 • összecsukható padlásfeljáró létra Csúcshegy
 • tűzvédelmi padlásfeljáró Csúcshegy
 • padlásfeljáró 50×80
 • padlásfeljáró 60×90 Csúcshegy
 • padlásfeljáró 90×60
 • hőszigetelt padlásfeljáró akció
 • teleszkópos padláslétra méretek Csúcshegy
 • lenyitható padlásajtó
 • tűzgátló padláslétra beépítése Csúcshegy
 • padlásfeljáró ajtó
 • padlásfeljáró 70×140 Csúcshegy

Milyen ismérvei vannak a cégünk által kínált padláslétráknak?

Jó néhány olyan jó tulajdonsággal készült el egy Wippro padláslétra, melyet igazán csak akkor képes a tulajdonosa megnevezni, amikor találkozik egy régi kialakítású fa lépcsővel. Az évek múlásával sem csökkenő szilárdsága, az állandó kezelést, festést nem követelő felülete, a precízen működő zárszerkezete, levegőt szigetelő módon záródó ajtaja mind amellett szól, hogy hosszú távon bölcs elhatározás emellett letenni a voksát. A feljárókat tervező vállalat igyekezett több padlásajtó megoldást ajánlani a 4-féle verzióval, amelyek voltaképpen csak a hőszigetelési adatukban különböznek egymástól, ezen túlmenően az egyes termékváltozatokon belül különféle padlásajtó nyílás méretű termékek vehetők meg.

A Wippro padlásajtó felszerelése Csúcshegy környékén

A padlásfeljáró termék beépítése némi hozzáértést, illetve valamennyi fizikai erőt kíván. A padláslétrák adott belmagasságra felkészítve, készre szerelve kerülnek átadásra. A beépítés kiemelt szerkezeti tényezője a szerkezet stabilitása, oldalfalának merevsége. Ez például vasbeton padlásfödém esetében a szerkezet anyagából eredően rendelkezésre áll, míg egy könnyűszerkezetes, lentről gipszkartonnal fedett födémnyílásnál ezt előbb biztosítani kell. Amint ez el lett végezve, a padláslépcsőt be kell illeszteni, és a sarkainál található keresztvas segítségével a plafon alul lévő síkjához kell nyomni. Nem igényel egyéb, roncsolással járó fixálási eljárást.

Elektromos padláslépcső Csúcshegy

5 rendszeres probléma, amit padlásajtók szerelése során vétenek:

1. Nem megfelelő födémnyílást hozunk létre. A standard padlásfeljáró nyílás 140 cm x 70 cm, ebbe az összes termékváltozat megvásárolható. Ehhez képest más méretű termékváltozat beépítésekor a feljárónak kevesebb tere marad, ennek köszönhetően megeshet, hogy a lenyíló lépcső több részből nyílik, vagy esetleg az adott padló-födém távolság áthidalása nem vihető véghez a kis méretű tokszerkezet limitációja miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padláslépcső lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padlásfeljáró esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padlásajtóval elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padláslétrát Csúcshegyi otthonába!