Hőszigetelt padláslétra Csatárka

Kitűnő minőségű padláslétra Csatárka vonzáskörzetében közvetlenül az üzemből, tartós formában tűzzáró kivitelben.

Milyen részekből tevődik össze az általunk forgalmazott Wippro padláslépcső?

A gyártó folyamatos újításainak köszönhetően kényelmesen alkalmazható padlásfeljárókat kínálunk megrendelőink érdeklődésére. A termékek maradéktalanul kielégítik a komfort követelményeken túl a légtömörségi igényeket, kialakításukban letisztultak, így a sok esetben kényszerűségből felerősített padlásfeljárók az enteriörhöz illeszkedő kinézetűek.

Valamennyi gyártmány igen tömör, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél anyagból készült. Az acél felülete pórszórással fehérre kezelt, ezáltal is óvva a padláslépcsőt a rozsda hatásaitól. A Csatárkán felszerelendő padláslétra rögzítő egysége kényelmesen kezelhető, rugós zárszerkezet, amelyet elegendő egy mozdulattal a nyitó rudazat segítségével meghúzni, ezt követően az integrált rugóknak köszönhetően egyszerűen nyílik le a padlásfeljáró alul lévő ajtaja. A behajtogatott létraszárak lenyitása az esetek nagy részében kézi erővel történik, amely folyamatot egy beépített teleszkóp segíti. A lépcső nyitott pozícióban egyenes, nagy szilárdságú acél lépcső, kapaszkodóval felszerelve, ezáltal biztonságos haladást biztosít a padlásra.

hőszigetelt padlásfeljáró Csatárka

Milyen jó paraméterei vannak az általunk forgalomba hozott padláslétráknak?

Számos olyan hasznos jellemzővel készült el egy Wippro padláslétra, melyet voltaképpen csak akkor lehet számba venni, amikor találkozik egy elöregedett szerkezetű fa lépcsővel. Az idő múlásával sem csökkenő szilárdsága, a folyamatos gondozást, festést nem igénylő felülete, a tökéletesen funkcionáló retesze, légtömör módon záródó ajtaja mind bizonyítják, hogy ésszerű lépés ebbe a termékbe beruházni. A gyártó megpróbált több padlásfeljáró típust kínálni a 4-féle variánssal, amelyek lényegében mindössze a hőszigetelési paraméterben térnek el egymástól, illetve az egyes termékváltozatokon belül más-más padláslétra nyílás méretű típusok választhatóak.

Hőszigetelt padlásfeljárót lehet OBI-ból is vásárolni, de minőségben meg sem közelíti a mi termékeinket a műszaki paramétereket tekintve.

A Wippro padláslépcső beszerelése Csatárka övezetében

A padlásfeljáró termék beépítése némi rutint, és valamennyi fizikai erőt igényel. A padlásfeljárók méretezett belmagasságra gyártottan, teljesen összeszerelt állapotban kerülnek kiszállításra. A beszerelés prioritásba helyezett statikai feltétele a szerkezet szilárdsága, oldalfalának merevsége. Ez például vasbeton padlásfödém kialakítás esetén a szerkezet anyagából adódóan adott, míg egy könnyűszerkezetes, alulról gipszkartonnal borított födémnyílásnál a szerelést megelőzően ki kell alakítani. Mihelyt ez kialakításra került, a padláslépcsőt a helyére kell emelni, és a sarkainál található menetes szál segítségével a födém alul lévő síkjához kell nyomni. Nem követel meg más, fúrással járó stabilizálási technológiát.

Elektromos padláslépcső Csatárka

5 rendszeres melléfogás, amit padlásfeljárók kapcsán vétenek:

1. Nem ideális födémnyílást készítünk. A sztenderd padláslépcső méret 140 cm x 70 cm, ebbe valamennyi termékváltozat rendelkezésre áll. Az ettől eltérő méretű termékváltozat esetén a lépcsőnek kevesebb tere marad, ezáltal bekövetkezhet, hogy a lenyíló feljáró több részletben nyílik, vagy esetleg az adott padló-födém távolság leküzdése nem is teljesíthető a kis méretű tokszerkezet határolása miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padláslétra lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padláslépcső esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padláslépcsővel elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padláslépcsőt Csatárkai otthonába!