Hőszigetelt padláslétra Budakeszierdő

Minőségi padlásfeljáró Budakeszierdő vonzáskörzetében közvetlenül az üzemből, nem a fogyasztói piacra szánt, silány minőségben, hanem hőálló módon elkészítve.

Hogyan épül föl az általunk kínált Wippro padlásfeljáró?

A lépcsőket készítő osztrák cég folyamatos korszerűsítéseinek jóvoltából gond nélkül üzemeltethető padláslétrákat kínálunk ügyfeleinknek. A termékek maradéktalanul kielégítik a komfort előírásokon túlmenően az energetikai igényeket, arculatukban a lényeges elemek jelennek meg, emiatt a számtalanszor szükségszerűen beszerelt padlásajtók a beltérbe jól igazodó megjelenésűek.

Az egyes termékváltozatok mindegyike nagyon tartós, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél anyagból készült. Az acél felülete pórszórással fehérre kialakított, ezáltal is óvva a terméket az idő vasfogától. A termékek rögzítő egysége egyszerűen működtethető, rugóval ellátott retesz, amelyet elegendő egy mozdulattal a nyitó rudazat segítségével meghúzni, majd a beépített rugóknak köszönhetően simán nyílik le a padlásfeljáró alul lévő ajtaja. Az összehajtott lépcsőszakaszok lenyitása alapértelmezés szerint kézzel megy végbe, amely folyamatot egy integrált teleszkóp segíti. A lépcső nyitott állapotban egyenes, masszív acél feljáró, kapaszkodóval felszerelve, így biztos feljutást garantál a padlásra.

hőszigetelt padláslépcső Budakeszierdő

Milyen hasznos tulajdonságai vannak a cégünk által forgalomba hozott padláslépcsőknek?

Számos olyan hasznos jellemzővel bír egy Wippro padlásajtó, melyet igazán csak akkor lehet számba venni, amikor már tapasztalata van egy régi szerkezetű fa létrával. Az idő múlásával sem változó masszivitása, az állandó kezelést, festést nem igénylő felülete, a biztosan funkcionáló zárszerkezete, légtömör módon csukódó ajtaja mind bizonyítják, hogy okos döntés őt választani. A feljárókat tervező vállalat törekedett több padlásfeljáró típust kínálni a négyféle verzióval, amelyek lényegében pusztán a hőszigetelési paraméterben különböznek egymástól, illetve az egyes típusokon belül eltérő padlásfeljáró nyílás méretű változatok vehetők meg.

A Wippro padlásajtó beszerelése Budakeszierdő területén

A padláslépcső termék felszerelése valamennyi rutint, valamint egy kis fizikai erőt kíván. A padláslépcsők méretezett belmagasságra előkészítve, teljesen összeszerelt állapotban kerülnek kiszállításra. A beépítés prioritásba helyezett statikai tényezője a szerkezet szilárdsága, oldalfalának merevsége. Ez egy vasbeton padlásfödém esetében a szerkezet anyagából kiindulva elérhető, míg egy könnyűszerkezetes, lentről gipszkartonnal fedett födémnyílásnál a szerelést megelőzően ki kell alakítani. Ahogy ez kialakításra került, a padláslétrát be kell illeszteni, és a sarkainál található keresztvas segítségével a plafon lenti síkjához kell szorítani. Nem igényel más, roncsolással járó fixálási eljárást.

Elektromos padláslépcső Budakeszierdő

5 gyakran előforduló hiba, amit padlásajtók kapcsán vétenek:

1. Nem ideális födémnyílást alakítunk ki. A megszokott padlásfeljáró méret 140 cm x 70 cm, ebbe valamennyi létravariáns rendelkezésre áll. Ehhez képest más méretű termékváltozat felszerelése esetén a feljárónak kisebb tere marad, ennek eredményeképpen előfordulhat, hogy a lenyíló feljáró több részből nyílik, vagy esetleg az adott belmagasság áthidalása nem vihető véghez a parányi tokszerkezet határolása miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padláslétra lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padláslétra esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padláslétrával elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padlásajtót Budakeszierdői otthonába!