Hőszigetelt padláslétra beszerelése Római Part megbízhatóan

Igényes padlásajtó felszerelése Római Part környékén közvetlenül a gyárból, tartós formában tűzzáró megvalósításban.

Milyen részekből tevődik össze az általunk kínált Wippro padlásajtó?

A Wippro cég szüntelen fejlesztéseinek jóvoltából játszva működtethető padláslétrákat kínálunk megrendelőink kérésére. A termékek százszázalékosan kielégítik a kényelmi követelményeken túl az energetikai igényeket, külalakjukban klasszikusnak mondhatók, ennek megfelelően a sokszor kénytelenségből telepített padláslétrák a beltérbe kitűnően igazodó kinézetűek.

Valamennyi gyártmány szilárd kivitelű, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél szerkezetű. Az acél felülete porszórt, fehérre kezelt, ezáltal is óvva a padlásfeljárót a rozsda hatásaitól. A termékek rögzítő egysége kényelmesen működtethető, rugós retesz, amelyet elég egy mozdulattal a nyitó rudazat segítségével meghúzni, majd a beépített rugóknak köszönhetően könnyedén nyílik le a padláslétra alul lévő ajtaja. A behajtogatott lépcsőszakaszok lenyitása az esetek nagy részében manuálisan zajlik, amely műveletet egy integrált teleszkóp mozdítja elő. A feljáró lenyitott helyzetben egyenes, masszív acél ajtó, fogódzóval ellátva, ennek megfelelően biztonságos közlekedést garantál a padlásra.

hőszigetelt padlásajtó Római Part

A weblapunkra gyakran az alábbi keresésekkel érkeznek a vásárlóink:

 • padlásfeljáró zárszerkezet Római Part
 • padlásfeljáró álmennyezet Római Part
 • padlásfeljáró hőszigetelése Római Part
 • motoros padlásfeljáró
 • passzívház padlásfeljáró
 • padlásfeljáró utólag Római Part
 • padlásfeljáró 50×80 Római Part
 • padlásfeljáró 70×80
 • padlásfeljáró 90×120 Római Part
 • hőszigetelt padlásfeljáró létra akció Római Part
 • teleszkópos padláslétra méretek
 • felcsukható padlásfeljáró létra árak Római Part
 • tűzzáró padláslépcső beszerelése
 • padlásfeljáró ajtó
 • padlásfeljáró 70×120

Milyen ismérvei vannak a Miskolczy Energiaterv Kft. által kínált padláslétráknak?

Számos olyan jó tulajdonsággal van megtervezve egy Wippro padláslétra, melyet legjobban csak akkor képes a tulajdonosa megnevezni, amikor már tapasztalata van egy elöregedett szerkezetű fa lépcsővel. Az évek múlásával sem gyengülő megbízhatósága, a szüntelen gondozást, festést nem igénylő felülete, a precízen üzemelő zárszerkezete, légtömör módon záródó ajtaja mind igazolják, hogy okos elhatározás emellett letenni a voksát. A gyártó megpróbált több padláslépcső megoldást kínálni a 4-féle variánssal, amelyek tulajdonképpen csupán a hőszigetelési adatukban különböznek egymástól, illetve az egyes fajtákon belül eltérő padláslépcső nyílás méretű variánsok vehetők meg.

A Wippro padlásfeljáró beépítése Római Part környékén

A padláslépcső termék felszerelése bizonyos fokú hozzáértést, és egy kis fizikai erőt igényel. A padlásajtók előre megmért belmagasságra előkészítve, teljesen összeszerelt állapotban kerülnek átadásra. A beépítés prioritásba helyezett épületszerkezeti tényezője a szerkezet szilárdsága, oldalfalának merevsége. Ez egy vasbeton padlásfödém kialakítás esetén a szerkezet anyagából eredően készen áll, viszont egy könnyűszerkezetes, alulról gipszkartonnal burkolt födémnyílásnál erről előzetesen gondoskodni kell. Mihelyt ez adott, a padláslétrát a helyére kell emelni, és a sarkoknál lévő menetes szál segítségével a födém alul lévő síkjához kell illeszteni. Nem kíván egyéb, roncsolással járó fixálási tevékenységet.

Elektromos padláslépcső Római Part

5 tipikus melléfogás, amit padlásfeljárók kapcsán vétenek:

1. Nem ideális födémnyílást készítünk. A szabványos padlásfeljáró méret 140 cm x 70 cm, ebbe az összes létravariáns megvásárolható. Ehhez képest más méretű termékváltozat beépítésekor a feljárónak kisebb helye marad, ezáltal megeshet, hogy a lenyíló feljáró több részből nyílik, vagy esetleg az adott belmagasság áthidalása nem is teljesíthető a kicsi tokszerkezet limitációja miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padláslétra lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padláslétra esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padláslépcsővel elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padláslépcsőt Római Parti otthonába!