Hőszigetelt padláslétra beépítése Törökkő szakszerűen

Minőségi padláslétra telepítése Törökkő régiójában direkt a gyárból, hosszú élettartamú tűzzáró módon elkészítve.

Milyen komponensekből áll az általunk értékesített Wippro padlásajtó?

A Wippro cég szüntelen újításainak betudható módon gond nélkül használható padlásajtókat ajánlunk megrendelőink kérésére. A termékek teljes egészükben teljesítik a komfort előírásokon túl a légtömörségi igényeket, arculatukban feltűnés nélküliek, ezáltal a több alkalommal kényszerűségből beszerelt padlásfeljárók az enteriörhöz kitűnően igazodó stílusúak.

Az egyes termékváltozatok mindegyike robusztus, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél anyagból készült. Az acél felülete pórszórással fehérre kialakított, védve a padlásajtót az idő vasfogától. A padlásfeljáró erősítő egysége kényelmesen kezelhető, rugós retesz, amelyet elegendő egy mozdulattal a nyitó rudazat segítségével meghúzni, ezt követően az integrált rugóknak köszönhetően egyszerűen nyílik le a padláslétra alsó ajtaja. A behajtogatott lépcsőszakaszok lenyitása túlnyomórészt kézzel történik, amely mozdulatsort egy beépített teleszkóp támogatja. A feljáró kinyitott pozícióban egyenes, masszív acél létra, fogódzóval ellátva, ennek megfelelően biztos feljutást biztosít a padlásra.

hőszigetelt padlásajtó Törökkő

Üzletünket és honlapunkat az alábbiak miatt keresik fel a vásárlók:

 • padlásfeljáró szigetelt
 • padlásfeljáró 300 cm Törökkő
 • padlásfeljáró fém Törökkő
 • padlásfeljáró megoldások Törökkő
 • összecsukható padlásfeljáró létra Törökkő
 • padlásfeljáró utólag
 • padlásfeljáró 50×100
 • padlásfeljáró 60*90
 • padlásfeljáró 80x
 • hőszigetelt padláslépcső akció
 • teleszkópos padláslétra méretek Törökkő
 • összecsukható padlásfeljáró létra árak
 • tűzzáró padláslépcső beszerelése
 • padlásfeljáró kialakítása Törökkő
 • padlásfeljáró 60×90 Törökkő

Milyen hasznos tulajdonságai vannak a Miskolczy Energiaterv Kft. által kínált padlásfeljáróknak?

Jó néhány olyan előnnyel bír egy Wippro padláslétra, melyet igazán csak akkor lehet számba venni, amikor már tapasztalata van egy elöregedett felépítésű fa létrával. Az évek múlásával sem csökkenő keménysége, a szüntelen gondozást, festést nem követelő felülete, a megbízhatóan üzemelő zárszerkezete, légtömör módon záródó ajtaja mind alátámasztják, hogy ésszerű döntés ebbe a termékbe beruházni. A gyártó megpróbált több padláslépcső megoldást nyújtani a négyféle variánssal, amelyek gyakorlatilag mindössze a hőszigetelési értékben különböznek egymástól, ezen kívül az egyes típusokon belül különböző padlásajtó nyílás méretű változatok szerezhetők be.

A Wippro padlásajtó beépítése Törökkő övezetében

A padláslétra termék beszerelése némi hozzáértést, és egy kevés izomerőt követel meg. A padláslépcsők előre megmért belmagasságra felkészítve, teljesen összeszerelt állapotban kerülnek kiszállításra. A beépítés legfontosabb statikai szempontja a szerkezet stabilitása, oldalfalának merevsége. Ez egy vasbeton padlásfödém esetében a szerkezet anyagából adódóan elérhető, viszont egy könnyűszerkezetes, lentről gipszkartonnal burkolt födémnyílásnál létre kell hozni bárminemű szerelés megkezdése előtt. Ahogy ez kialakításra került, a padláslétrát be kell pozicionálni, és a négy sarkánál elhelyezkedő keresztvas segítségével a mennyezet alul lévő síkjához kell szorítani. Nem igényel egyéb, fúrással járó fixálási műveletet.

Elektromos padláslétra Törökkő

5 gyakran előforduló baki, amit padláslépcsők méretezése közben vétenek:

1. Nem tökéletes födémnyílást alakítunk ki. A megszokott padlásfeljáró méret 140 cm x 70 cm, melybe valamennyi termékváltozat megvásárolható. Ehhez képest más méretű termékváltozat esetén a lépcsőnek kisebb mozgástere marad, így megtörténhet, hogy a lenyíló létra 4 részletben nyílik, vagy akár az adott belmagasság áthidalása meg sem valósítható az aprócska tokszerkezet határolása miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padlásfeljáró lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padlásfeljáró esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padláslépcsővel elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padláslépcsőt Törökkői otthonába!