Hőszigetelt padláslépcső telepítése Óbudaisziget

A szabványok előírásait teljesítő padlásajtó beépítése Óbudaisziget környékén egyenesen a gyártótól, nem a fogyasztói piacra szánt, silány minőségben, hanem tűzzáró kivitelben.

Milyen komponensekből áll a cégünk által kínált Wippro padláslétra?

A gyártó modern fejlesztéseinek jóvoltából könnyedén működtethető padlásfeljárókat nyújtunk vevőink részére. A termékek százszázalékosan teljesítik a kényelmi előírásokon túlmenően a légtömörségi igényeket, stílusukban klasszikusnak mondhatók, ennek megfelelően a számtalanszor szükségszerűen felerősített padlásfeljárók az enteriörhöz kitűnően igazodó kinézetűek.

Mindegyik termék masszív, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél szerkezetű. Az acél felülete porszórt, fehérre kezelt, védve a padlásfeljárót a rozsda hatásaitól. A padláslétra fixáló szerkezete problémamentesen működtethető, rugós retesz, amelyet elég egy mozdulattal a nyitó rudazat segítségével meghúzni, ezután a beépített rugóknak köszönhetően simán nyílik le a padlásajtó lenti ajtaja. Az összehajtott létraszárak lenyitása alap esetben manuálisan zajlik, amely folyamatot egy integrált teleszkóp támogatja. A feljáró nyitott állapotban egyenes, masszív acél ajtó, kapaszkodóval az oldalán, ennek megfelelően biztonságos haladást biztosít a padlásra.

hőszigetelt padláslépcső Óbudaisziget

Gyakori témák a padlásfeljárók kapcsán:

 • padlásfeljáró szigetelt
 • padlásfeljáró 50 cm Óbudaisziget
 • fix padlásfeljáró
 • motoros padlásfeljáró Óbudaisziget
 • padlásfeljáró szigetelése
 • padlásfeljáró szerelvény
 • padlásfeljáró 60×100
 • padlásfeljáró 60×90
 • padlásfeljáró 90×90 Óbudaisziget
 • hőszigetelt padlásfeljáró akció
 • teleszkópos padláslépcső méretek
 • összecsukható padlásfeljáró létra árak Óbudaisziget
 • tűzgátló padláslétra beépítése
 • padlásfeljáró ajtó Óbudaisziget
 • padlásfeljáró 60×90 Óbudaisziget

Milyen hasznos tulajdonságai vannak az általunk forgalmazott padláslépcsőknek?

Jó néhány olyan jó tulajdonsággal bír egy Wippro padláslétra, melyet voltaképpen csak akkor lehet számba venni, amikor találkozik egy régi szerkezetű fa társával. Az évek múlásával sem gyengülő szilárdsága, az állandó kezelést, festést nem követelő felülete, a tökéletesen záródó zárszerkezete, légtömör módon záródó ajtaja mind bizonyítják, hogy hamar megtérülő lépés emellett letenni a voksát. A gyártó célja volt több padlásfeljáró típust ajánlani a négyféle variánssal, amelyek alapvetően mindössze a hőszigetelési adatukban térnek el egymástól, ezen túlmenően az egyes típusokon belül különféle padláslétra nyílás méretű típusok szerezhetők be.

A Wippro padlásajtó beszerelése Óbudaisziget övezetében

A padláslépcső termék beszerelése minimális odafigyelést, illetve egy kis testi erőt követel meg. A padlásajtók előre megmért lakás födémmagassághoz felkészítve, készre szerelve kerülnek átadásra. A beépítés fő statikai kritériuma a szerkezet masszivitása, oldalfalának merevsége. Ez például vasbeton padlásfödém kialakítás esetén a szerkezet anyagából adódóan megvan, míg egy könnyűszerkezetes, lentről gipszkartonnal fedett födémnyílásnál létre kell hozni bárminemű szerelés megkezdése előtt. Mihelyt ez kialakításra került, a padláslépcsőt a helyére kell pozicionálni, és a négy sarkánál elhelyezkedő keresztvas felhasználásával a födém alul lévő síkjához kell illeszteni. Nem követel meg további, roncsolással járó fixálási technológiát.

Elektromos padláslépcső Óbudaisziget

5 gyakran előforduló gond, amit padláslétrák kapcsán elkövetnek:

1. Nem jó méretű födémnyílást készítünk. A standard padláslétra méret 140 cm x 70 cm, ebbe minden létravariáns elérhető. Ehhez képest más méretű termékváltozat felszerelése esetén a létrának kisebb helye marad, ennek köszönhetően előfordulhat, hogy a lenyíló létra 4 részletben nyílik, vagy akár az adott padló-födém távolság leküzdése nem vihető véghez a kicsi tokszerkezet korlátossága miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padlásfeljáró lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padláslétra esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padláslétrával elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padlásajtót Óbudaiszigeti otthonába!