Hőszigetelt padláslépcső telepítése IV. kerület Váci út gyártói garanciával

Kiváló anyagokból készült padlásfeljáró felszerelése IV. kerület Váci út régiójában közvetlenül az üzemből, nem a fogyasztói piacra szánt, silány minőségben, hanem tűzzáró megvalósításban.

Hogyan épül föl a nálunk értékesített Wippro padláslétra?

A Wippro cég szüntelen fejlesztéseinek jóvoltából komfortosan működtethető padláslépcsőket nyújtunk vevőink kérésére. A termékek teljes egészükben teljesítik a kényelmi követelményeken túlmenően a légtömörségi igényeket, stílusukban letisztultak, ezáltal a megannyiszor kénytelenségből telepített padláslépcsők a beltérbe kitűnően igazodó kinézetűek.

Mindegyik termék igen tömör, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél szerkezetű. Az acél felülete pórszórással fehérre kialakított, ezáltal is óvva a terméket az idő vasfogától. A padláslétra fixáló egysége játszi könnyedséggel működtethető, rugós retesz, amelyet elegendő egy mozdulattal a nyitó rudazat segítségével meghúzni, majd az integrált rugóknak köszönhetően simán nyílik le a padláslétra lenti ajtaja. A behajtogatott lépcsőszakaszok lenyitása alap esetben manuálisan megy végbe, amely eljárást egy beépített teleszkóp támogatja. A lépcső nyitott helyzetben egyenes, jó teherbírású acél létra, kapaszkodóval felszerelve, ezáltal veszélytelen közlekedést tesz lehetővé a padlásra.

hőszigetelt padlásfeljáró IV. kerület Váci út

Ezekkel a kulcsszavakkal jutnak sok esetben hozzánk a vásárlóink:

 • padlásfeljáró ajtó
 • padlásfeljáró 80 cm
 • fix padlásfeljáró
 • padlásfeljáró lezárása IV. kerület Váci út
 • padlásfeljáró szigetelése
 • thermo padlásfeljáró IV. kerület Váci út
 • padlásfeljáró 80 x 120 IV. kerület Váci út
 • padlásfeljáró 60×90
 • padlásfeljáró 90×90
 • hőszigetelt padláslépcső akció IV. kerület Váci út
 • teleszkópos padlásfeljáró méretek
 • lenyitható padlásfeljáró létra árak IV. kerület Váci út
 • tűzzáró padláslépcső beszerelése
 • padlásfeljáró kialakítása IV. kerület Váci út
 • padlásfeljáró 70×120 IV. kerület Váci út

Milyen jó paraméterei vannak a Miskolczy Energiaterv Kft. által forgalomba hozott padláslétráknak?

Több olyan jó tulajdonsággal rendelkezik egy Wippro padláslétra, melyet igazán csak akkor tud nevesíteni valaki, amikor találkozik egy régi kialakítású fa társával. Az évek múlásával sem csökkenő megbízhatósága, a szakadatlan kezelést, festést nem követelő felülete, a tökéletesen üzemelő retesze, légtömör módon csukódó ajtaja mind igazolják, hogy hamar megtérülő döntés emellett letenni a voksát. A gyártó megpróbált több padláslétra típust ajánlani a 4-féle verzióval, amelyek lényegében csak a hőszigetelési paraméterben térnek el egymástól, ezen kívül az egyes fajtákon belül különféle padlásfeljáró nyílás méretű változatok választhatóak.

A Wippro padláslépcső beszerelése IV. kerület Váci út környékén

A padláslépcső termék beépítése némi hozzáértést, és egy kevés izomerőt követel meg. A padláslépcsők adott belmagasságra előkészítve, teljesen összeszerelt állapotban kerülnek kiszállításra. A felszerelés kiemelt szerkezeti tényezője a szerkezet szilárdsága, oldalfalának merevsége. Ez egy vasbeton padlásfödém esetében a szerkezet anyagából kiindulva megvan, azonban egy könnyűszerkezetes, alulról gipszkartonnal fedett födémnyílásnál a szerelést megelőzően ki kell alakítani. Ahogy ez megtörtént, a padlásajtót a helyére kell emelni, és a négy sarkánál található keresztvas felhasználásával a plafon alul lévő síkjához kell nyomni. Nem kíván további, roncsolással járó rögzítési tevékenységet.

Elektromos padláslétra IV. kerület Váci út

5 gyakran előforduló probléma, amit padlásajtók betervezésekor elkövetnek:

1. Nem jó méretű födémnyílást készítünk. A sztenderd padlásfeljáró nyílás 140 cm x 70 cm, melybe az összes típusú feljáró megkapható. Ehhez képest más méretű termékváltozat esetén a lépcsőnek kisebb területe marad, így megeshet, hogy a lenyíló feljáró 4 részből nyílik, vagy esetleg az adott helyiség-magasság leküzdése meg sem valósítható a kicsi tokszerkezet határolása miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padláslétra lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padláslétra esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padlásfeljáróval elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padlásfeljárót IV. kerület Váci úti otthonába!