Hőszigetelt padláslépcső Szépvölgy

Minőségi padláslétra Szépvölgy területén direkt a gyárból, nem a fogyasztói piacra szánt, silány minőségben, hanem lenyitható kivitelben.

Hogyan épül föl az általunk kínált Wippro padlásajtó?

A lépcsőket készítő osztrák cég modern korszerűsítéseinek köszönhetően egyszerűen használható padláslépcsőket ajánlunk megrendelőink érdeklődésére. A termékek hiánytalanul teljesítik a komfort követelményeken túl a légtömörségi igényeket, megjelenésükben a lényeges elemek jelennek meg, ennek megfelelően a számtalanszor kényszerből elhelyezett padláslépcsők a beltérbe jól igazodó kialakításúak.

Mindegyik termék szilárd kivitelű, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél szerkezetű. Az acél felülete porszórt, fehérre kialakított, védve a terméket a rozsda hatásaitól. A termékek fixáló egysége egyszerűen kezelhető, rugóval ellátott zárszerkezet, amelyet elég egy mozdulattal a nyitó rudazat segítségével meghúzni, majd a beépített rugóknak köszönhetően könnyedén nyílik le a padlásajtó alsó ajtaja. A behajtogatott lépcsőszakaszok lenyitása túlnyomórészt kézzel zajlik, amely folyamatot egy integrált teleszkóp támogatja. A lépcső lenyitott pozícióban egyenes, jó teherbírású acél ajtó, fogódzóval felszerelve, ilyen módon biztonságos közlekedést garantál a padlásra.

hőszigetelt padláslépcső Szépvölgy

Az ideális padláslétrát keresve ilyen kifejezésekkel jutnak honlapunkra a weben böngészők:

 • padlásfeljáró szigetelt
 • padlásfeljáró álmennyezet
 • fix padlásfeljáró Szépvölgy
 • padlásfeljáró létra ár
 • összecsukható padlásfeljáró lépcső árak
 • vertikális padlásfeljáró Szépvölgy
 • wippro padlásfeljáró Szépvölgy
 • padlásfeljáró 80×150
 • padlásfeljáró 90×60 Szépvölgy
 • hőszigetelt padláslépcső akció
 • teleszkópos padláslétra méretek
 • lenyitható padlásfeljáró létra árak Szépvölgy
 • tűzzáró padláslépcső beszerelése Szépvölgy
 • padlásfeljáró kialakítása Szépvölgy
 • padlásfeljáró 70×90

Milyen jó paraméterei vannak a Miskolczy Energiaterv Kft. által kínált padláslépcsőknek?

Megannyi olyan előnnyel bír egy Wippro padlásajtó, melyet voltaképpen csak akkor lehet számba venni, amikor már tapasztalata van egy elöregedett kialakítású fa lépcsővel. Az idő múlásával sem változó stabilitása, az állandó gondozást, festést nem követelő felülete, a biztosan működő zárszerkezete, légzáró módon záródó ajtaja mind bizonyítják, hogy hamar megtérülő döntés őt választani. A gyártó törekedett több padláslépcső megoldást kínálni a 4-féle verzióval, amelyek alapvetően csak a hőszigetelési paraméterben térnek el egymástól, ezen kívül az egyes fajtákon belül különböző padlásajtó nyílás méretű termékek szerezhetők be.

A Wippro padláslétra beszerelése Szépvölgy területén

A padláslétra termék felszerelése minimális rutint, valamint egy kis izomerőt követel meg. A padlásajtók méretezett belmagasságra gyártottan, készre szerelve kerülnek kiszállításra. A felszerelés fő szerkezeti kritériuma a szerkezet stabilitása, oldalfalának merevsége. Ez egy vasbeton padlásfödém esetében a szerkezet anyagából eredően megvan, azonban egy könnyűszerkezetes, alulról gipszkartonnal takart födémnyílásnál erről előzetesen gondoskodni kell. Ahogy ez adott, a padlásfeljárót a helyére kell illeszteni, és a sarkainál lévő menetes szál segítségével a plafon alul lévő síkjához kell nyomni. Nem követel meg további, fúrással járó stabilizálási tevékenységet.

Elektromos padlásfeljáró Szépvölgy

5 jellemző baki, amit padlásfeljárók betervezésekor elkövetnek:

1. Nem megfelelő födémnyílást készítünk. A standard padlásfeljáró méret 140 cm x 70 cm, ebbe valamennyi termékváltozat megkapható. Ehhez képest más méretű termékváltozat felszerelése esetén a lépcsőnek kevesebb mozgástere marad, ennek eredményeképpen előfordulhat, hogy a lenyíló létra több részből nyílik, vagy esetleg az adott belmagasság áthidalása nem vihető véghez a kicsi tokszerkezet limitációja miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padláslétra lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padláslétra esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padlásfeljáróval elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padlásfeljárót Szépvölgyi otthonába!