Hőszigetelt padláslépcső Petneházyrét

A szabványok előírásait teljesítő padlásajtó Petneházyrét környékén egyenesen a gyártótól, hosszú élettartamú hőálló módon elkészítve.

Milyen részekből tevődik össze az általunk kínált Wippro padláslépcső?

A Wippro cég szüntelen újításainak jóvoltából gond nélkül alkalmazható padláslétrákat nyújtunk vevőink részére. A termékek hiánytalanul teljesítik a komfort követelményeken túl a légtömörségi igényeket, külalakjukban a lényeges elemek jelennek meg, ennek megfelelően a megannyiszor kénytelenségből elhelyezett padlásfeljárók a lakás belsejéhez kitűnően igazodó stílusúak.

Mindegyik termék masszív, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél szerkezetű. Az acél felülete pórszórással fehérre kialakított, védve a padláslépcsőt az idő vasfogától. A padlásfeljáró erősítő egysége játszi könnyedséggel működtethető, rugós zárszerkezet, amelyet elég egyetlen mozdulattal a nyitókarral meghúzni, ezt követően a beépített rugóknak köszönhetően könnyedén nyílik le a padlásfeljáró lenti ajtaja. Az összehajtott lépcsőszakaszok lenyitása az esetek nagy részében kézzel történik, amely mozdulatsort egy beépített teleszkóp mozdítja elő. A lépcső nyitott állapotban egyenes, robusztus acél létra, fogódzóval ellátva, ilyen módon veszélytelen haladást tesz lehetővé a padlásra.

hőszigetelt padláslétra Petneházyrét

A padlásfeljárókat illetően gyakran keresett termékek:

 • padlásfeljáró 60×120
 • padlásfeljáró beszerelés
 • fémlétrás padlásfeljáró Petneházyrét
 • padlásfeljáró lépcső árak
 • összecsukható padlásfeljáró létra
 • padlásfeljáró webáruház
 • padlásfeljáró 70*120
 • padlásfeljáró 80×150
 • padlásfeljáró 90×90
 • hőszigetelt padlásfeljáró akció Petneházyrét
 • teleszkópos padláslétra méretek
 • lenyitható padlásfeljáró beszerelése Petneházyrét
 • tűzgátló padlásfeljáró beépítése Petneházyrét
 • padlásfeljáró kialakítása
 • padlásfeljáró 70×120

Milyen jó paraméterei vannak az általunk forgalomba hozott padláslépcsőknek?

Számos olyan jó tulajdonsággal bír egy Wippro padlásajtó, melyet voltaképpen csak akkor tud nevesíteni valaki, amikor találkozik egy régi kialakítású fa társával. Az évek múlásával sem csökkenő masszivitása, a szüntelen kezelést, festést nem követelő felülete, a tökéletesen záródó retesze, levegőt szigetelő módon záródó ajtaja mind amellett szól, hogy ésszerű lépés emellett letenni a voksát. A feljárókat tervező vállalat célja volt több padláslétra típust kínálni a 4-féle verzióval, amelyek voltaképpen csupán a hőszigetelési értékben térnek el egymástól, emellett az egyes fajtákon belül eltérő padlásfeljáró nyílás méretű típusok szerezhetők be.

A Wippro padlásfeljáró beszerelése Petneházyrét régiójában

A padláslépcső termék felszerelése minimális rutint, illetve valamennyi fizikai erőt igényel. A padlásfeljárók méretezett belmagasságra előkészítve, készre szerelve kerülnek kiszállításra. A beszerelés kiemelt épületszerkezeti kritériuma a szerkezet stabilitása, oldalfalának merevsége. Ez például vasbeton padlásfödém kialakítás esetén a szerkezet anyagából adódóan megvan, azonban egy könnyűszerkezetes, lentről gipszkartonnal fedett födémnyílásnál ezt előbb biztosítani kell. Ahogy ez adott, a padlásajtót a helyére kell emelni, és a sarkoknál található menetes szál felhasználásával a plafon alul lévő síkjához kell nyomni. Nem kíván más, roncsolással járó fixálási technológiát.

Elektromos padláslétra Petneházyrét

5 tipikus melléfogás, amit padláslépcsők betervezésekor elkövetnek:

1. Nem jó méretű födémnyílást alakítunk ki. A szabványos padlásfeljáró nyílás 140 cm x 70 cm, melybe minden típusú feljáró rendelkezésre áll. Ehhez képest más méretű termékváltozat beépítésekor a lépcsőnek kevesebb tere marad, ennek eredményeképpen megtörténhet, hogy a lenyíló lépcső 4 részletben nyílik, vagy esetleg az adott padló-födém távolság leküzdése meg sem valósítható a parányi tokszerkezet korlátossága miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padláslétra lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padláslépcső esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padlásfeljáróval elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padláslétrát Petneházyréti otthonába!