Hőszigetelt padláslépcső beszerelése Budakalász megbízhatóan

Kitűnő minőségű padláslétra telepítése Budakalász területén egyenesen az üzemből, tartós formában lenyitható módon elkészítve.

Milyen részekből tevődik össze a nálunk értékesített Wippro padlásajtó?

A gyártó szüntelen fejlesztéseinek köszönhetően egyszerűen üzemeltethető padlásajtókat ajánlunk ügyfeleink részére. A termékek maradék nélkül teljesítik a komfort követelményeken túlmenően az energetikai igényeket, kialakításukban klasszikusnak mondhatók, ezáltal a sok esetben kényszerből felerősített padláslépcsők az enteriörhöz illeszkedő stílusúak.

Mindegyik termék robusztus, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél szerkezetű. Az acél felülete pórszórással fehérre kezelt, ezáltal is óvva a padláslépcsőt a korróziótól. A padlásfeljáró erősítő egysége komfortosan mozgatható, rugóval ellátott zárszerkezet, amelyet elegendő egy mozdulattal a nyitó rudazat segítségével meghúzni, majd az integrált rugóknak köszönhetően könnyedén nyílik le a padlásajtó alul lévő ajtaja. A behajtogatott létraszárak lenyitása túlnyomórészt kézzel zajlik, amely műveletet egy integrált teleszkóp mozdítja elő. A létra lenyitott állapotban egyenes, robusztus acél lépcső, fogódzóval ellátva, így stabil haladást tesz lehetővé a padlásra.

hőszigetelt padlásfeljáró Budakalász

Gyakran keresett szavak:

 • padlásfeljáró zárszerkezet Budakalász
 • padlásfeljáró 55 cm Budakalász
 • padlásfeljáró beépítése Budakalász
 • padlásfeljáró lezárása Budakalász
 • passzívház padlásfeljáró
 • thermo padlásfeljáró Budakalász
 • padlásfeljáró 60*110 Budakalász
 • padlásfeljáró 60×90
 • padlásfeljáró 90×120 Budakalász
 • hőszigetelt padláslépcső akció Budakalász
 • teleszkópos padlásfeljáró méretek
 • lenyitható padláslépcső Budakalász
 • tűzzáró padláslépcső beszerelése
 • padlásfeljáró gyártás Budakalász
 • padlásfeljáró 70×140

Milyen ismérvei vannak a cégünk által forgalmazott padláslétráknak?

Több olyan kiváló műszaki paraméterrel készült el egy Wippro padláslétra, melyet igazán csak akkor tud nevesíteni valaki, amikor már tapasztalata van egy elöregedett kialakítású fa létrával. Az évek múlásával sem rosszabbodó stabilitása, az állandó kezelést, festést nem követelő felülete, a biztosan működő zárszerkezete, légtömör módon záródó ajtaja mind bizonyítják, hogy hosszú távon bölcs döntés ebbe a termékbe beruházni. A lépcsőket készítő osztrák partnerünk megpróbált több padláslétra megoldást nyújtani a négyféle variánssal, amelyek lényegében csak a hőszigetelési paraméterben térnek el egymástól, illetve az egyes típusokon belül más-más padláslépcső nyílás méretű termékek szerezhetők be.

A Wippro padlásajtó felszerelése Budakalász területén

A padláslépcső termék beépítése minimális tapasztalatot, valamint egy kis fizikai erőt kíván. A padláslépcsők adott belmagasságra gyártottan, teljesen összeszerelt állapotban kerülnek kiszállításra. A felszerelés legfontosabb szerkezeti szempontja a szerkezet masszivitása, oldalfalának merevsége. Ez egy vasbeton padlásfödém kialakítás esetén a szerkezet anyagából kiindulva készen áll, míg egy könnyűszerkezetes, lentről gipszkartonnal fedett födémnyílásnál a szerelést megelőzően ki kell alakítani. Ahogy ez kialakításra került, a padlásajtót a helyére kell illeszteni, és a négy sarkánál elhelyezkedő keresztvas felhasználásával a mennyezet alsó síkjához kell helyezni. Nem kíván más, roncsolással járó rögzítési technológiát.

Elektromos padláslétra Budakalász

5 jellemző hiba, amit padláslépcsők méretezése közben elkövetnek:

1. Nem megfelelő födémnyílást hozunk létre. A megszokott padláslépcső nyílás 140 cm x 70 cm, ebbe az összes típusú feljáró megkapható. Ehhez képest más méretű termékváltozat felszerelése esetén a feljárónak kevesebb területe marad, így megtörténhet, hogy a lenyíló lépcső több részből nyílik, vagy esetleg az adott helyiség-magasság áthidalása nem is teljesíthető a parányi tokszerkezet korlátossága miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padlásajtó lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padláslépcső esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padlásfeljáróval elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padlásajtót Budakalászi otthonába!