Hőszigetelt padláslépcső beépítése Újpest szakember által

Szigorú követelményeknek megfelelő padlásajtó beszerelése Újpest övezetében közvetlenül az üzemből, tartós formában lenyitható kivitelben.

Milyen komponensekből áll az általunk értékesített Wippro padlásfeljáró?

A lépcsőket készítő osztrák cég szüntelen fejlesztéseinek jóvoltából komfortosan használható padláslétrákat nyújtunk ügyfeleink részére. A termékek maximálisan teljesítik a komfort követelményeken túl a légtömörségi igényeket, stílusukban feltűnés nélküliek, ezáltal a számtalanszor kényszerűségből felerősített padlásfeljárók a beltérbe jól igazodó kialakításúak.

Valamennyi gyártmány nagyon tartós, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél szerkezetű. Az acél felülete porszórt, fehérre kezelt, ezáltal is óvva a terméket a korróziótól. A padlásfeljáró fixáló szerkezete egyszerűen kezelhető, rugós zárszerkezet, amelyet elég egy mozdulattal a nyitókarral meghúzni, ezt követően az integrált rugóknak köszönhetően könnyedén nyílik le a padlásfeljáró alul lévő ajtaja. Az összehajtott létraszárak lenyitása alapértelmezés szerint kézi erővel zajlik, amely folyamatot egy beépített teleszkóp segíti. A feljáró lenyitott állapotban egyenes, masszív acél lépcső, fogódzóval ellátva, ennek megfelelően biztos haladást biztosít a padlásra.

hőszigetelt padláslétra Újpest

Ezekkel a kulcsszavakkal jutnak sok esetben hozzánk a vásárlóink:

 • padlásfeljáró 60×120 Újpest
 • padlásfeljáró áthelyezése Újpest
 • padlásfeljáró hőszigetelése
 • padlásfeljáró lezárása
 • összecsukható padlásfeljáró létra Újpest
 • tűzgátló padlásfeljáró
 • padlásfeljáró 70*120
 • padlásfeljáró 70×110 Újpest
 • padlásfeljáró 90×90 Újpest
 • hőszigetelt padláslépcső akció Újpest
 • teleszkópos padláslépcső méretek Újpest
 • lenyitható padlásfeljáró beszerelése
 • tűzgátló padláslétra beépítése Újpest
 • padlásfeljáró gyártás
 • padlásfeljáró 70×90

Milyen jó paraméterei vannak a cégünk által kínált padláslépcsőknek?

Jó néhány olyan hasznos jellemzővel bír egy Wippro padlásajtó, melyet valójában csak akkor tud nevesíteni valaki, amikor találkozik egy régi szerkezetű fa lépcsővel. Az idő múlásával sem változó masszivitása, a szakadatlan kezelést, festést nem követelő felülete, a precízen üzemelő retesze, légzáró módon záródó ajtaja mind amellett szól, hogy hamar megtérülő elhatározás emellett letenni a voksát. A lépcsőket készítő osztrák partnerünk megpróbált több padlásajtó megoldást ajánlani a 4-féle verzióval, amelyek tulajdonképpen csak a hőszigetelési paraméterben térnek el egymástól, ezen túlmenően az egyes termékváltozatokon belül különböző padlásajtó nyílás méretű változatok vásárolhatók.

A Wippro padláslétra beépítése Újpest vonzáskörzetében

A padláslépcső termék beszerelése minimális szakértelmet, illetve valamennyi izomerőt követel meg. A padlásajtók méretezett lakás födémmagassághoz gyártottan, teljesen összeszerelt állapotban kerülnek kiszállításra. A beépítés kiemelt szerkezeti feltétele a szerkezet robusztussága, oldalfalának merevsége. Ez például vasbeton padlásfödém esetében a szerkezet anyagából kiindulva elérhető, míg egy könnyűszerkezetes, lentről gipszkartonnal fedett födémnyílásnál a szerelést megelőzően ki kell alakítani. Amint ez adott, a terméket a helyére kell pozicionálni, és a sarkainál található menetes szál felhasználásával a mennyezet alul lévő síkjához kell szorítani. Nem követel meg más, roncsolással járó felerősítési technológiát.

Elektromos padlásfeljáró Újpest

5 gyakran előforduló gond, amit padláslétrák szerelése során vétenek:

1. Nem megfelelő födémnyílást hozunk létre. A szokásos padlásfeljáró nyílás 140 cm x 70 cm, ebbe valamennyi termékváltozat megkapható. Az ettől eltérő méretű termékváltozat felszerelése esetén a létrának kevesebb tere marad, ennek eredményeképpen megeshet, hogy a lenyíló feljáró 4 részletben nyílik, vagy akár az adott belmagasság leküzdése meg sem valósítható az aprócska tokszerkezet korlátossága miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padlásajtó lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padláslépcső esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padláslétrával elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padláslétrát Újpesti otthonába!