Hőszigetelt padláslépcső beépítése Pomáz gyártói garanciával

Minőségi padlásfeljáró felszerelése Pomáz területén direkt a gyártótól, nem a fogyasztói piacra szánt, silány minőségben, hanem tűzzáró módon elkészítve.

Milyen komponensekből áll a cégünk által értékesített Wippro padláslépcső?

A gyártó szüntelen újításainak jóvoltából gond nélkül üzemeltethető padlásfeljárókat ajánlunk vevőink kérésére. A gyártott árucikkek teljes egészükben teljesítik a kényelmi követelményeken túlmenően az energetikai igényeket, stílusukban a lényeges elemek jelennek meg, ennek megfelelően a megannyiszor szükségszerűen telepített padlásfeljárók a lakás belsejéhez kitűnően igazodó kialakításúak.

Valamennyi gyártmány nagyon tartós, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél anyagból készült. Az acél felülete porszórt, fehérre kezelt, ezáltal is óvva a padlásfeljárót a korróziótól. A termékek rögzítő szerkezete problémamentesen működtethető, rugóval ellátott retesz, amelyet elég egy mozdulattal a nyitó rudazat segítségével meghúzni, ezt követően az integrált rugóknak köszönhetően könnyedén nyílik le a padláslétra alul lévő ajtaja. A behajtogatott lépcsőszakaszok lenyitása alapértelmezés szerint kézzel megy végbe, amely eljárást egy beépített teleszkóp mozdítja elő. A létra nyitott pozícióban egyenes, stabil acél feljáró, kapaszkodóval ellátva, ezáltal megbízható közlekedést biztosít a padlásra.

hőszigetelt padlásfeljáró Pomáz

Ezekkel a kulcsszavakkal jutnak sok esetben hozzánk a vásárlóink:

 • padlásfeljáró ajtó Pomáz
 • padlásfeljáró álmennyezet
 • elektromos padlásfeljáró
 • padlásfeljáró lépcső árak
 • profi padlásfeljáró
 • tűzvédelmi padlásfeljáró Pomáz
 • padlásfeljáró 80*120
 • padlásfeljáró 70×90
 • padlásfeljáró 90×90
 • hőszigetelt padláslépcső akció
 • teleszkópos padláslépcső méretek
 • lenyitható padláslépcső Pomáz
 • tűzgátló padlásfeljáró beépítése Pomáz
 • padlásfeljáró ajtó
 • padlásfeljáró 60×90 Pomáz

Milyen hasznos tulajdonságai vannak a Miskolczy Energiaterv Kft. által értékesített padláslépcsőknek?

Több olyan kiváló műszaki paraméterrel bír egy Wippro padlásajtó, melyet igazán csak akkor képes a tulajdonosa megnevezni, amikor már tapasztalata van egy elöregedett felépítésű fa lépcsővel. Az évek múlásával sem csökkenő keménysége, az állandó ápolást, festést nem követelő felülete, a megbízhatóan funkcionáló zárszerkezete, légtömör módon csukódó ajtaja mind alátámasztják, hogy hosszú távon bölcs döntés ebbe a termékbe beruházni. A gyártó célja volt több padlásajtó típust nyújtani a 4-féle termékváltozattal, amelyek gyakorlatilag csupán a hőszigetelési értékben különböznek egymástól, ezen túlmenően az egyes fajtákon belül eltérő padlásajtó nyílás méretű termékek választhatóak.

A Wippro padláslétra beépítése Pomáz vonzáskörzetében

A padláslépcső termék beépítése némi szakértelmet, valamint egy kevés fizikai erőt követel meg. A padláslépcsők adott lakás födémmagassághoz előkészítve, teljesen összeszerelt állapotban kerülnek átadásra. A beépítés legfontosabb statikai szempontja a szerkezet stabilitása, oldalfalának merevsége. Ez például vasbeton padlásfödém kialakítás esetén a szerkezet anyagából eredően elérhető, viszont egy könnyűszerkezetes, lentről gipszkartonnal borított födémnyílásnál erről előzetesen gondoskodni kell. Mihelyt ez adott, a padlásajtót a helyére kell emelni, és a sarkainál található menetes szál segítségével a födém alsó síkjához kell helyezni. Nem követel meg más, roncsolással járó stabilizálási eljárást.

Elektromos padláslépcső Pomáz

5 tipikus baki, amit padláslétrák szerelése során elkövetnek:

1. Nem tökéletes födémnyílást készítünk. A sztenderd padláslétra méret 140 cm x 70 cm, ebbe minden termékváltozat megkapható. Az ettől eltérő méretű termékváltozat esetén a feljárónak kevesebb helye marad, ennek eredményeképpen előfordulhat, hogy a lenyíló feljáró több részből nyílik, vagy esetleg az adott belmagasság áthidalása nem oldható meg az aprócska tokszerkezet határolása miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padlásajtó lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padlásfeljáró esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padláslétrával elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padláslépcsőt Pomázi otthonába!