Hőszigetelt padláslépcső beépítése Kaszásdűlő

Kiváló anyagokból készült padlásajtó felszerelése Kaszásdűlő területén közvetlenül a gyárból, nem a fogyasztói piacra szánt, silány minőségben, hanem hőálló megvalósításban.

Hogyan épül föl a nálunk értékesített Wippro padláslétra?

A gyártó folyamatos korszerűsítéseinek betudható módon könnyedén alkalmazható padlásajtókat ajánlunk vevőink részére. A gyártott árucikkek hiánytalanul kielégítik a komfort előírásokon túl az energetikai igényeket, külsejükben klasszikusnak mondhatók, ezáltal a sok esetben kényszerből elhelyezett padlásajtók a beltérbe illeszkedő megjelenésűek.

Az egyes termékváltozatok mindegyike szilárd kivitelű, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél anyagból készült. Az acél felülete pórszórással fehérre kialakított, védve a terméket a rozsda hatásaitól. A padlásfeljáró rögzítő egysége problémamentesen mozgatható, rugóval ellátott retesz, amelyet elegendő egy mozdulattal a nyitókarral meghúzni, majd a beépített rugóknak köszönhetően simán nyílik le a padláslétra lenti ajtaja. A behajtogatott lépcsőszakaszok lenyitása alapértelmezés szerint kézi erővel megy végbe, amely műveletet egy beépített teleszkóp segíti. A feljáró kinyitott helyzetben egyenes, jó teherbírású acél ajtó, kapaszkodóval felszerelve, ezáltal biztonságos közlekedést garantál a padlásra.

hőszigetelt padláslépcső Kaszásdűlő

Számos esetben az interneten keresgélve bukkannak ránk az ügyfeleink ezek után kutatva:

 • padlásfeljáró zárszerkezet
 • padlásfeljáró beszerelés
 • fémlétrás padlásfeljáró
 • padlásfeljáró létra vasalatok Kaszásdűlő
 • padlásfeljáró szerelése
 • padlásfeljáró webáruház
 • padlásfeljáró 70*110 Kaszásdűlő
 • padlásfeljáró 60×70
 • padlásfeljáró 80x Kaszásdűlő
 • hőszigetelt padláslépcső akció Kaszásdűlő
 • teleszkópos padlásfeljáró méretek Kaszásdűlő
 • lenyitható padlásfeljáró létra árak Kaszásdűlő
 • tűzgátló padláslétra beépítése
 • padlásfeljáró ajtó
 • padlásfeljáró 70×90 Kaszásdűlő

Milyen jellemzői vannak a Miskolczy Energiaterv Kft. által kínált padlásfeljáróknak?

Megannyi olyan előnnyel készült el egy Wippro padláslépcső, melyet voltaképpen csak akkor képes a tulajdonosa megnevezni, amikor találkozik egy elöregedett szerkezetű fa létrával. Az évek múlásával sem csökkenő megbízhatósága, a szakadatlan gondozást, festést nem követelő felülete, a megbízhatóan záródó zárszerkezete, levegőt szigetelő módon csukódó ajtaja mind alátámasztják, hogy hosszú távon bölcs döntés emellett letenni a voksát. A gyártó igyekezett több padlásajtó típust nyújtani a 4-féle variánssal, amelyek jellemzően csupán a hőszigetelési adatukban térnek el egymástól, ezen kívül az egyes típusokon belül más-más padláslépcső nyílás méretű változatok vehetők meg.

A Wippro padláslépcső felszerelése Kaszásdűlő területén

A padláslétra termék beszerelése valamennyi tapasztalatot, illetve egy kis testi erőt kíván. A padláslépcsők előre megmért belmagasságra gyártottan, teljesen összeszerelt állapotban kerülnek átadásra. A beépítés kiemelt szerkezeti kritériuma a szerkezet szilárdsága, oldalfalának merevsége. Ez például vasbeton padlásfödém esetében a szerkezet anyagából adódóan rendelkezésre áll, azonban egy könnyűszerkezetes, lentről gipszkartonnal fedett födémnyílásnál létre kell hozni bárminemű szerelés megkezdése előtt. Mihelyt ez el lett végezve, a terméket a helyére kell emelni, és a négy sarkánál lévő menetes szál felhasználásával a plafon lenti síkjához kell illeszteni. Nem kíván más, fúrással járó rögzítési tevékenységet.

Elektromos padláslépcső Kaszásdűlő

5 tipikus probléma, amit padlásfeljárók betervezésekor vétenek:

1. Nem jó méretű födémnyílást alakítunk ki. A szabványos padláslétra méret 140 cm x 70 cm, melybe minden létravariáns megvásárolható. Az ettől eltérő méretű termékváltozat beépítésekor a lépcsőnek kevesebb helye marad, ennek köszönhetően megeshet, hogy a lenyíló létra 4 részből nyílik, vagy akár az adott padló-födém távolság leküzdése nem vihető véghez a kis méretű tokszerkezet limitációja miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padlásajtó lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padlásfeljáró esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padláslétrával elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padlásfeljárót Kaszásdűlői otthonába!