Hőszigetelt padlásfeljáró XIV. kerület

Kitűnő minőségű padlásajtó XIV. kerület területén közvetlenül az üzemből, hosszú élettartamú hőálló módon elkészítve.

Hogyan épül föl az általunk kínált Wippro padlásajtó?

A Wippro cég új fejlesztéseinek köszönhetően kényelmesen működtethető padlásajtókat nyújtunk vevőink kérésére. A termékek maradéktalanul kielégítik a kényelmi követelményeken túlmenően az energetikai igényeket, megjelenésükben feltűnés nélküliek, ezáltal a több alkalommal kényszerűségből felerősített padlásajtók a lakás belsejéhez kitűnően igazodó kinézetűek.

Valamennyi gyártmány igen tömör, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél anyagból készült. Az acél felülete porszórt, fehérre kezelt, védve a terméket a korróziótól. A termékek erősítő szerkezete problémamentesen kezelhető, rugós retesz, amelyet elegendő egyetlen mozdulattal a nyitó rudazat segítségével meghúzni, ezután az integrált rugóknak köszönhetően könnyedén nyílik le a padlásfeljáró lenti ajtaja. A behajtogatott lépcsőszakaszok lenyitása alap esetben manuálisan megy végbe, amely műveletet egy beépített teleszkóp segíti. A feljáró kinyitott pozícióban egyenes, jó teherbírású acél létra, fogódzóval ellátva, ilyen módon biztos haladást garantál a padlásra.

hőszigetelt padlásfeljáró XIV. kerület

Milyen jó paraméterei vannak az általunk forgalomba hozott padláslétráknak?

Megannyi olyan hasznos jellemzővel rendelkezik egy Wippro padláslépcső, melyet igazán csak akkor képes a tulajdonosa megnevezni, amikor már tapasztalata van egy régi kialakítású fa társával. Az évek múlásával sem gyengülő keménysége, a szüntelen ápolást, festést nem igénylő felülete, a tökéletesen működő zárszerkezete, levegőt szigetelő módon csukódó ajtaja mind amellett szól, hogy hosszú távon bölcs döntés ebbe a termékbe beruházni. A feljárókat tervező vállalat igyekezett több padlásfeljáró típust biztosítani a négyféle termékváltozattal, amelyek jellemzően pusztán a hőszigetelési értékben különböznek egymástól, ezen kívül az egyes termékváltozatokon belül eltérő padláslétra nyílás méretű típusok vehetők meg.

A Wippro padláslétra beszerelése XIV. kerület övezetében

A padláslétra termék beépítése némi tapasztalatot, valamint egy kevés testi erőt igényel. A padláslétrák előre megmért belmagasságra előkészítve, készre szerelve kerülnek átadásra. A felszerelés kiemelt szerkezeti feltétele a szerkezet stabilitása, oldalfalának merevsége. Ez például vasbeton padlásfödém esetében a szerkezet anyagából eredően elérhető, viszont egy könnyűszerkezetes, alulról gipszkartonnal takart födémnyílásnál ezt előbb biztosítani kell. Mihelyt ez el lett végezve, a padlásajtót be kell pozicionálni, és a négy sarkánál lévő menetes szál segítségével a mennyezet alsó síkjához kell nyomni. Nem követel meg más, fúrással járó rögzítési technológiát.

Elektromos padlásfeljáró XIV. kerület

5 tipikus melléfogás, amit padláslépcsők méretezése közben elkövetnek:

1. Nem megfelelő födémnyílást alakítunk ki. A sztenderd padláslépcső méret 140cm x 70cm, melybe minden termékváltozat elérhető. Az ettől eltérő méretű termékváltozat esetén a létrának kisebb helye marad, így előfordulhat, hogy a lenyíló létra 4 részletben nyílik, vagy akár az adott belmagasság leküzdése meg sem valósítható a kis méretű tokszerkezet korlátossága miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padláslépcső lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padláslétra esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padláslétrával elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padláslétrát XIV. kerületi otthonába!