Hőszigetelt padlásfeljáró telepítése Ürömhegy gyártói garanciával

Szigorú követelményeknek megfelelő padlásajtó telepítése Ürömhegy vonzáskörzetében direkt a gyártótól, tartós formában hőálló módon elkészítve.

Milyen részekből tevődik össze a cégünk által értékesített Wippro padláslépcső?

A lépcsőket készítő osztrák cég szüntelen újításainak betudható módon kényelmesen használható padláslétrákat kínálunk vevőink részére. A termékek maximálisan teljesítik a komfort előírásokon túl az energetikai igényeket, stílusukban klasszikusnak mondhatók, emiatt a megannyiszor kényszerből telepített padláslépcsők a lakás belsejéhez illeszkedő stílusúak.

Valamennyi gyártmány igen tömör, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél anyagból készült. Az acél felülete pórszórással fehérre kialakított, védve a padlásajtót az idő vasfogától. A termékek erősítő szerkezete problémamentesen működtethető, rugóval ellátott zárszerkezet, amelyet elég egyetlen mozdulattal a nyitó rudazat segítségével meghúzni, ezután a beépített rugóknak köszönhetően simán nyílik le a padláslétra alsó ajtaja. Az összehajtott létraszárak lenyitása alapértelmezés szerint kézi erővel történik, amely műveletet egy beépített teleszkóp mozdítja elő. A lépcső kinyitott helyzetben egyenes, stabil acél lépcső, fogódzóval az oldalán, ezáltal megbízható haladást biztosít a padlásra.

hőszigetelt padlásajtó Ürömhegy

Kedves látogatóink például az alábbi témákkal találnak meg minket:

 • padlásfeljáró létra Ürömhegy
 • padlásfeljáró 305 cm
 • padlásfeljáró fém Ürömhegy
 • padlásfeljáró méretek
 • összecsukható padlásfeljáró Ürömhegy
 • thermo padlásfeljáró Ürömhegy
 • padlásfeljáró 70*110
 • padlásfeljáró 60×90
 • padlásfeljáró 90×70 Ürömhegy
 • hőszigetelt padláslépcső akció Ürömhegy
 • teleszkópos padlásfeljáró méretek
 • felcsukható padlásfeljáró létra árak
 • tűzzáró padláslépcső beszerelése
 • padlásfeljáró kialakítása
 • padlásfeljáró 70×90

Milyen hasznos tulajdonságai vannak az általunk forgalmazott padlásfeljáróknak?

Több olyan jó tulajdonsággal készült el egy Wippro padláslépcső, melyet valójában csak akkor képes a tulajdonosa megnevezni, amikor találkozik egy elöregedett kialakítású fa lépcsővel. Az évek múlásával sem csökkenő masszivitása, a szüntelen gondozást, festést nem igénylő felülete, a biztosan záródó zárszerkezete, légzáró módon csukódó ajtaja mind igazolják, hogy okos elhatározás emellett letenni a voksát. A feljárókat tervező vállalat igyekezett több padlásfeljáró típust nyújtani a négyféle verzióval, amelyek voltaképpen pusztán a hőszigetelési tényezőben különböznek egymástól, ezen túlmenően az egyes típusokon belül különböző padláslétra nyílás méretű típusok vehetők meg.

A Wippro padlásajtó felszerelése Ürömhegy területén

A padlásfeljáró termék beépítése némi rutint, és egy kis izomerőt igényel. A padlásfeljárók előre megmért lakás födémmagassághoz felkészítve, készre szerelve kerülnek kiszállításra. A felszerelés kiemelt szerkezeti kritériuma a szerkezet szilárdsága, oldalfalának merevsége. Ez egy vasbeton padlásfödém kialakítás esetén a szerkezet anyagából adódóan elérhető, azonban egy könnyűszerkezetes, lentről gipszkartonnal takart födémnyílásnál erről előzetesen gondoskodni kell. Amint ez kialakításra került, a padlásajtót a helyére kell illeszteni, és a sarkainál elhelyezkedő keresztvas felhasználásával a mennyezet alsó síkjához kell illeszteni. Nem követel meg egyéb, fúrással járó felerősítési műveletet.

Elektromos padlásfeljáró Ürömhegy

5 tipikus gond, amit padlásajtók kapcsán elkövetnek:

1. Nem jó méretű födémnyílást hozunk létre. A sztenderd padlásfeljáró nyílás 140 cm x 70 cm, melybe valamennyi termékváltozat rendelkezésre áll. Ehhez képest más méretű termékváltozat felszerelése esetén a létrának kevesebb helye marad, ennek köszönhetően megeshet, hogy a lenyíló létra 4 részből nyílik, vagy akár az adott belmagasság leküzdése nem vihető véghez a kicsi tokszerkezet határolása miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padláslétra lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padláslépcső esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padláslépcsővel elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padláslépcsőt Ürömhegyi otthonába!