Hőszigetelt padlásfeljáró Széphalom

Kiváló anyagokból készült padlásajtó Széphalom vonzáskörzetében egyenesen a gyártótól, tartós formában tűzzáró megvalósításban.

Milyen komponensekből áll a nálunk értékesített Wippro padlásajtó?

A lépcsőket készítő osztrák cég szüntelen korszerűsítéseinek jóvoltából komfortosan üzemeltethető padlásajtókat ajánlunk vevőink érdeklődésére. A gyártott árucikkek teljes egészükben teljesítik a komfort előírásokon túlmenően a légtömörségi igényeket, megjelenésükben letisztultak, így a sokszor kényszerűségből beszerelt padláslépcsők a lakás belsejéhez jól igazodó stílusúak.

Mindegyik termék szilárd kivitelű, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél szerkezetű. Az acél felülete pórszórással fehérre kezelt, ezáltal is óvva a padláslépcsőt a rozsda hatásaitól. A padláslépcső erősítő mechanizmusa kényelmesen mozgatható, rugós retesz, amelyet elegendő egy mozdulattal a nyitó rudazat segítségével meghúzni, majd a beépített rugóknak köszönhetően simán nyílik le a padlásfeljáró alsó ajtaja. Az összehajtott létraszárak lenyitása alap esetben kézzel megy végbe, amely műveletet egy integrált teleszkóp segíti. A lépcső nyitott pozícióban egyenes, stabil acél feljáró, fogódzóval az oldalán, ennek megfelelően veszélytelen feljutást tesz lehetővé a padlásra.

hőszigetelt padláslétra Széphalom

A padlásfeljárókat illetően gyakran keresett termékek:

 • padlásfeljáró szigetelt
 • padlásfeljáró 50 cm Széphalom
 • padlásfeljáró gyártó Széphalom
 • padlásfeljáró megoldások Széphalom
 • padlásfeljáró ötletek Széphalom
 • tetőtéri padlásfeljáró Széphalom
 • padlásfeljáró 50×80 Széphalom
 • padlásfeljáró 70×90
 • padlásfeljáró 90×90
 • hőszigetelt padláslépcső akció
 • teleszkópos padláslétra méretek
 • felcsukható padlásfeljáró létra árak Széphalom
 • tűzgátló padlásfeljáró beépítése
 • padlásfeljáró ajtó
 • padlásfeljáró 70×90

Milyen előnyei vannak az általunk forgalmazott padláslétráknak?

Több olyan kiváló műszaki paraméterrel bír egy Wippro padlásajtó, melyet legjobban csak akkor képes a tulajdonosa megnevezni, amikor találkozik egy elöregedett szerkezetű fa lépcsővel. Az idő múlásával sem változó szilárdsága, a szüntelen ápolást, festést nem követelő felülete, a biztosan funkcionáló retesze, levegőt szigetelő módon záródó ajtaja mind alátámasztják, hogy okos lépés ebbe a termékbe beruházni. A lépcsőket készítő osztrák partnerünk célja volt több padláslétra megoldást kínálni a négyféle variánssal, amelyek alapvetően csupán a hőszigetelési értékben térnek el egymástól, ezen túlmenően az egyes termékváltozatokon belül eltérő padlásfeljáró nyílás méretű termékek választhatóak.

A Wippro padláslépcső felszerelése Széphalom régiójában

A padláslétra termék beépítése minimális rutint, valamint valamennyi izomerőt követel meg. A padlásfeljárók adott belmagasságra felkészítve, teljesen összeszerelt állapotban kerülnek átadásra. A beépítés prioritásba helyezett szerkezeti kritériuma a szerkezet szilárdsága, oldalfalának merevsége. Ez például vasbeton padlásfödém esetében a szerkezet anyagából eredően adott, míg egy könnyűszerkezetes, alulról gipszkartonnal borított födémnyílásnál létre kell hozni bárminemű szerelés megkezdése előtt. Mihelyt ez el lett végezve, a terméket be kell illeszteni, és a sarkoknál lévő menetes szál felhasználásával a födém alsó síkjához kell illeszteni. Nem követel meg további, roncsolással járó felerősítési eljárást.

Elektromos padláslépcső Széphalom

5 visszatérő melléfogás, amit padláslépcsők kapcsán elkövetnek:

1. Nem megfelelő födémnyílást alakítunk ki. A standard padláslétra méret 140 cm x 70 cm, melybe minden termékváltozat megvásárolható. Az ettől eltérő méretű termékváltozat beépítésekor a feljárónak kisebb helye marad, így megtörténhet, hogy a lenyíló feljáró több részletben nyílik, vagy esetleg az adott helyiség-magasság áthidalása nem vihető véghez az aprócska tokszerkezet korlátossága miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padlásfeljáró lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padlásfeljáró esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padlásfeljáróval elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padlásajtót Széphalomi otthonába!