Hőszigetelt padlásfeljáró Rózsadomb

A szabványok előírásait teljesítő padlásfeljáró Rózsadomb vonzáskörzetében közvetlenül az üzemből, hosszú élettartamú tűzzáró kivitelben.

Hogyan épül föl a nálunk kínált Wippro padláslépcső?

A Wippro cég új korszerűsítéseinek köszönhetően kényelmesen működtethető padlásajtókat kínálunk vevőink számára. A termékek maradék nélkül teljesítik a kényelmi követelményeken túlmenően az energetikai igényeket, arculatukban klasszikusnak mondhatók, így a több alkalommal kénytelenségből elhelyezett padlásfeljárók a beltérbe kitűnően igazodó stílusúak.

Valamennyi gyártmány igen tömör, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél szerkezetű. Az acél felülete porszórt, fehérre kezelt, ezáltal is óvva a padlásajtót a rozsda hatásaitól. A padláslétra rögzítő szerkezete komfortosan mozgatható, rugós zárszerkezet, amelyet elegendő egy mozdulattal a nyitó rudazat segítségével meghúzni, majd a beépített rugóknak köszönhetően egyszerűen nyílik le a padlásajtó alsó ajtaja. A behajtogatott lépcsőszakaszok lenyitása az esetek nagy részében manuálisan történik, amely mozdulatsort egy beépített teleszkóp segíti. A lépcső kinyitott állapotban egyenes, nagy szilárdságú acél ajtó, fogódzóval az oldalán, ezáltal stabil közlekedést tesz lehetővé a padlásra.

hőszigetelt padláslétra Rózsadomb

Gyakori témák a padlásfeljárók kapcsán:

 • padlásfeljáró ajtó méretek Rózsadomb
 • padlásfeljáró 300 cm Rózsadomb
 • padlásfeljáró gyártás
 • padlásfeljáró megoldások Rózsadomb
 • padlásfeljáró rögzítése Rózsadomb
 • padlásfeljáró webáruház
 • padlásfeljáró 80*120 Rózsadomb
 • padlásfeljáró 80×80
 • padlásfeljáró 90×120 Rózsadomb
 • hőszigetelt padlásfeljáró létra akció
 • teleszkópos padláslépcső méretek
 • lenyitható padlásfeljáró vasalat Rózsadomb
 • tűzzáró padláslépcső beszerelése Rózsadomb
 • padlásfeljáró ajtó
 • padlásfeljáró 70×120

Milyen előnyei vannak az általunk forgalomba hozott padláslétráknak?

Jó néhány olyan hasznos jellemzővel készült el egy Wippro padláslépcső, melyet legjobban csak akkor képes a tulajdonosa megnevezni, amikor már tapasztalata van egy régi felépítésű fa létrával. Az évek múlásával sem csökkenő megbízhatósága, a szüntelen gondozást, festést nem igénylő felülete, a precízen záródó retesze, levegőt szigetelő módon záródó ajtaja mind amellett szól, hogy ésszerű döntés őt választani. A gyártó igyekezett több padlásfeljáró megoldást ajánlani a négyféle variánssal, amelyek lényegében mindössze a hőszigetelési értékben különböznek egymástól, ezen kívül az egyes típusokon belül eltérő padláslétra nyílás méretű termékek vehetők meg.

A Wippro padláslétra beszerelése Rózsadomb környékén

A padláslétra termék beépítése valamennyi rutint, valamint valamennyi testi erőt követel meg. A padlásfeljárók előre megmért belmagasságra felkészítve, készre szerelve kerülnek kiszállításra. A beszerelés fő szerkezeti feltétele a szerkezet stabilitása, oldalfalának merevsége. Ez egy vasbeton padlásfödém kialakítás esetén a szerkezet anyagából adódóan adott, ugyanakkor egy könnyűszerkezetes, alulról gipszkartonnal fedett födémnyílásnál ezt előbb biztosítani kell. Ahogy ez adott, a padlásajtót a helyére kell illeszteni, és a négy sarkánál található menetes szál felhasználásával a plafon lenti síkjához kell szorítani. Nem követel meg egyéb, fúrással járó fixálási eljárást.

Elektromos padlásfeljáró Rózsadomb

5 visszatérő baki, amit padláslépcsők betervezésekor vétenek:

1. Nem jó méretű födémnyílást alakítunk ki. A standard padlásfeljáró méret 140 cm x 70 cm, ebbe valamennyi létravariáns elérhető. Az ettől eltérő méretű termékváltozat esetén a lépcsőnek kevesebb mozgástere marad, így bekövetkezhet, hogy a lenyíló létra több részletben nyílik, vagy esetleg az adott belmagasság áthidalása nem is teljesíthető az aprócska tokszerkezet határolása miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padlásajtó lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padláslétra esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padlásfeljáróval elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padláslépcsőt Rózsadombi otthonába!