Hőszigetelt padlásfeljáró Pesthidegkút-Ófalu

A szabványok előírásait teljesítő padláslétra Pesthidegkút-Ófalu környékén egyenesen az üzemből, nem a fogyasztói piacra szánt, silány minőségben, hanem lenyitható módon elkészítve.

Milyen komponensekből áll a nálunk kínált Wippro padlásfeljáró?

A gyártó modern újításainak betudható módon gond nélkül üzemeltethető padlásfeljárókat nyújtunk megrendelőink érdeklődésére. A gyártott árucikkek tökéletesen teljesítik a komfort előírásokon túlmenően a légtömörségi igényeket, külalakjukban feltűnés nélküliek, így a több alkalommal kényszerből beszerelt padláslépcsők a beltérbe illeszkedő kialakításúak.

Valamennyi gyártmány igen tömör, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél szerkezetű. Az acél felülete porszórt, fehérre kezelt, védve a padláslépcsőt a korróziótól. A padláslétra erősítő mechanizmusa komfortosan mozgatható, rugós retesz, amelyet elegendő egyetlen mozdulattal a nyitó rudazat segítségével meghúzni, majd a beépített rugóknak köszönhetően könnyedén nyílik le a padláslétra alsó ajtaja. Az összehajtott létraszárak lenyitása az esetek nagy részében kézzel történik, amely mozdulatsort egy integrált teleszkóp mozdítja elő. A létra kinyitott állapotban egyenes, jó teherbírású acél létra, fogódzóval az oldalán, ilyen módon biztonságos közlekedést tesz lehetővé a padlásra.

hőszigetelt padlásajtó Pesthidegkút-Ófalu

Számos esetben az interneten keresgélve bukkannak ránk az ügyfeleink ezek után kutatva:

 • padlásfeljáró akció
 • padlásfeljáró beszerelés
 • padlásfeljáró fém
 • padlásfeljáró létra ár Pesthidegkút-Ófalu
 • passzívház padlásfeljáró Pesthidegkút-Ófalu
 • padlásfeljáró kivágása Pesthidegkút-Ófalu
 • padlásfeljáró 50×70 Pesthidegkút-Ófalu
 • padlásfeljáró 70×90
 • padlásfeljáró 80x
 • hőszigetelt padláslépcső akció
 • teleszkópos padláslétra méretek
 • lenyitható padlásfeljáró beszerelése Pesthidegkút-Ófalu
 • tűzgátló padlásajtó beépítése
 • padlásfeljáró ajtó
 • padlásfeljáró 70×90 Pesthidegkút-Ófalu

Milyen előnyei vannak a Miskolczy Energiaterv Kft. által értékesített padláslétráknak?

Megannyi olyan hasznos jellemzővel bír egy Wippro padlásajtó, melyet igazán csak akkor képes a tulajdonosa megnevezni, amikor találkozik egy elöregedett felépítésű fa lépcsővel. Az évek múlásával sem gyengülő masszivitása, az állandó ápolást, festést nem követelő felülete, a precízen üzemelő retesze, légtömör módon csukódó ajtaja mind alátámasztják, hogy hamar megtérülő lépés ebbe a termékbe beruházni. A gyártó megpróbált több padláslétra típust ajánlani a négyféle termékváltozattal, amelyek lényegében csak a hőszigetelési paraméterben térnek el egymástól, emellett az egyes fajtákon belül különféle padlásajtó nyílás méretű típusok érhetők el.

A Wippro padláslétra beszerelése Pesthidegkút-Ófalu környékén

A padlásfeljáró termék beszerelése némi hozzáértést, és valamennyi testi erőt követel meg. A padlásfeljárók előre megmért belmagasságra felkészítve, teljesen összeszerelt állapotban kerülnek kiszállításra. A beszerelés kiemelt statikai tényezője a szerkezet szilárdsága, oldalfalának merevsége. Ez például vasbeton padlásfödém kialakítás esetén a szerkezet anyagából adódóan elérhető, azonban egy könnyűszerkezetes, lentről gipszkartonnal borított födémnyílásnál erről előzetesen gondoskodni kell. Ahogy ez kialakításra került, a padláslétrát be kell pozicionálni, és a négy sarkánál található menetes szál segítségével a plafon alsó síkjához kell nyomni. Nem kíván egyéb, roncsolással járó rögzítési műveletet.

Elektromos padlásfeljáró Pesthidegkút-Ófalu

5 tipikus gond, amit padlásajtók betervezésekor vétenek:

1. Nem megfelelő födémnyílást készítünk. A standard padláslépcső nyílás 140 cm x 70 cm, ebbe az összes típusú feljáró elérhető. Különböző méretű termékváltozat beépítésekor a feljárónak kevesebb mozgástere marad, ennek eredményeképpen bekövetkezhet, hogy a lenyíló lépcső 4 részletben nyílik, vagy akár az adott belmagasság áthidalása nem is teljesíthető a kicsi tokszerkezet limitációja miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padlásfeljáró lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padlásfeljáró esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padláslépcsővel elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padláslépcsőt Pesthidegkút-Ófalui otthonába!