Hőszigetelt padlásfeljáró III. kerület

Kitűnő minőségű padlásajtó III. kerület régiójában közvetlenül a gyártótól, hosszú élettartamú tűzzáró kivitelben.

Milyen komponensekből áll a cégünk által forgalmazott Wippro padlásajtó?

A lépcsőket készítő osztrák cég folyamatos újításainak köszönhetően könnyedén alkalmazható padláslétrákat nyújtunk megrendelőink érdeklődésére. A gyártott árucikkek teljes egészükben kielégítik a kényelmi követelményeken túlmenően az energetikai igényeket, külsejükben feltűnés nélküliek, ezáltal a sok esetben kényszerűségből elhelyezett padláslépcsők a beltérbe jól igazodó megjelenésűek.

Mindegyik termék szilárd kivitelű, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél szerkezetű. Az acél felülete pórszórással fehérre kialakított, védve a padlásfeljárót a rozsda hatásaitól. A termékek erősítő egysége egyszerűen mozgatható, rugós retesz, amelyet elegendő egyetlen mozdulattal a nyitókarral meghúzni, ezt követően az integrált rugóknak köszönhetően könnyedén nyílik le a padlásajtó alul lévő ajtaja. Az összehajtott létraszárak lenyitása alap esetben kézi erővel történik, amely mozdulatsort egy beépített teleszkóp segíti. A létra nyitott állapotban egyenes, stabil acél létra, kapaszkodóval az oldalán, ezáltal megbízható haladást biztosít a padlásra.

hőszigetelt padláslépcső III. kerület

Milyen ismérvei vannak a cégünk által értékesített padlásajtóknak?

Számos olyan kiváló műszaki paraméterrel készült el egy Wippro padlásajtó, melyet legjobban csak akkor képes a tulajdonosa megnevezni, amikor találkozik egy elöregedett kialakítású fa lépcsővel. Az évek múlásával sem gyengülő megbízhatósága, a szakadatlan ápolást, festést nem igénylő felülete, a precízen funkcionáló retesze, levegőt szigetelő módon csukódó ajtaja mind igazolják, hogy okos elhatározás emellett letenni a voksát. A feljárókat tervező vállalat célja volt több padláslétra megoldást nyújtani a 4-féle termékváltozattal, amelyek alapvetően mindössze a hőszigetelési értékben különböznek egymástól, ezen kívül az egyes fajtákon belül eltérő padláslépcső nyílás méretű típusok választhatóak.

A Wippro padlásajtó beszerelése III. kerület területén

A padláslétra termék beszerelése minimális szakértelmet, és némi izomerőt kíván. A padlásajtók adott belmagasságra gyártottan, teljesen összeszerelt állapotban kerülnek átadásra. A beszerelés fő épületszerkezeti kritériuma a szerkezet masszivitása, oldalfalának merevsége. Ez egy vasbeton padlásfödém esetében a szerkezet anyagából adódóan adott, míg egy könnyűszerkezetes, alulról gipszkartonnal borított födémnyílásnál erről előzetesen gondoskodni kell. Amint ez adott, a terméket a helyére kell emelni, és a négy sarkánál elhelyezkedő menetes szál, keresztvas segítségével a mennyezet alsó síkjához kell szorítani. Nem igényel egyéb fúrással, roncsolással járó rögzítési technológiát.

Elektromos padláslépcső III. kerület

5 jellemző hiba, amit padláslétrák kapcsán elkövetünk:

1. Nem megfelelő födémnyílást alakítunk ki. A sztenderd padláslétra méret 140cm x 70cm, melybe minden termékváltozat elérhető. Az ettől eltérő méretű termékváltozat esetén a létrának kisebb helye marad, így előfordulhat, hogy a lenyíló létra 4 részletben nyílik, vagy akár az adott belmagasság leküzdése meg sem valósítható a kis méretű tokszerkezet korlátossága miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padláslépcső lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padláslétra esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padláslétrával elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padláslétrát III. kerületi otthonába!