Hőszigetelt padlásfeljáró Hűvösvölgy

Szigorú követelményeknek megfelelő padlásajtó Hűvösvölgy régiójában direkt az üzemből, hosszú élettartamú lenyitható kivitelben.

Milyen komponensekből áll a nálunk forgalmazott Wippro padláslépcső?

A gyártó modern fejlesztéseinek köszönhetően egyszerűen alkalmazható padláslétrákat nyújtunk megrendelőink részére. A gyártott árucikkek hiánytalanul teljesítik a kényelmi előírásokon túlmenően a légtömörségi igényeket, megjelenésükben klasszikusnak mondhatók, ezáltal a sokszor kénytelenségből elhelyezett padlásajtók a lakás belsejéhez jól igazodó kialakításúak.

A Wippro padlásfeljáró lépcsők a Hűvösvölgyben is biztonságos és könnyű hozzáférést nyújt a nem lakott tetőtéri részekhez.

Mindegyik termék masszív, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél anyagból készült. Az acél felülete porszórt, fehérre kezelt, ezáltal is óvva a padlásajtót a rozsda hatásaitól. A padláslépcső erősítő szerkezete egyszerűen működtethető, rugós zárszerkezet, amelyet elég egy mozdulattal a nyitó rudazat segítségével meghúzni, ezután a beépített rugóknak köszönhetően simán nyílik le a padlásajtó alsó ajtaja. A behajtogatott lépcsőszakaszok lenyitása alapértelmezés szerint kézzel zajlik, amely eljárást egy beépített teleszkóp támogatja. A feljáró lenyitott helyzetben egyenes, masszív acél létra, kapaszkodóval ellátva, ennek megfelelően veszélytelen közlekedést tesz lehetővé a padlásra.

hőszigetelt padláslétra Hűvösvölgy

Milyen jellemzői vannak az általunk forgalomba hozott padláslétráknak?

Jó néhány olyan kiváló műszaki paraméterrel készült el egy Wippro padláslépcső, melyet legjobban csak akkor képes a tulajdonosa megnevezni, amikor találkozik egy régi kialakítású fa társával. Az idő múlásával sem csökkenő keménysége, a szakadatlan ápolást, festést nem követelő felülete, a megbízhatóan üzemelő retesze, légzáró módon csukódó ajtaja mind amellett szól, hogy hamar megtérülő elhatározás őt választani. A gyártó célja volt több padláslétra típust kínálni a 4-féle variánssal, amelyek jellemzően csak a hőszigetelési adatukban térnek el egymástól, ezen kívül az egyes termékváltozatokon belül eltérő padláslépcső nyílás méretű termékek választhatóak.

A Wippro padláslétra felszerelése Hűvösvölgy övezetében

A padláslétra termék beszerelése minimális tapasztalatot, valamint egy kis izomerőt igényel. A padlásfeljárók méretezett belmagasságra gyártottan, teljesen összeszerelt állapotban kerülnek kiszállításra. A beépítés legfontosabb statikai tényezője a szerkezet masszivitása, oldalfalának merevsége. Ez például vasbeton padlásfödém kialakítás esetén a szerkezet anyagából kiindulva elérhető, viszont egy könnyűszerkezetes, lentről gipszkartonnal burkolt födémnyílásnál erről előzetesen gondoskodni kell. Ahogy ez el lett végezve, a padláslétrát be kell illeszteni, és a sarkoknál elhelyezkedő keresztvas felhasználásával a plafon lenti síkjához kell helyezni. Nem követel meg további, fúrással járó rögzítési eljárást.

Elektromos padlásfeljáró Hűvösvölgy

5 jellemző hiba, amit padlásajtók szerelése során elkövetnek:

1. Nem jó méretű födémnyílást készítünk. A szokásos padláslépcső nyílás 140 cm x 70 cm, melybe az összes típusú feljáró megkapható. Az ettől eltérő méretű termékváltozat beépítésekor a létrának kevesebb helye marad, ennek eredményeképpen bekövetkezhet, hogy a lenyíló feljáró több részből nyílik, vagy akár az adott helyiség-magasság áthidalása nem vihető véghez a parányi tokszerkezet határolása miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padláslépcső lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padláslétra esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padlásajtóval elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padlásfeljárót Hűvösvölgyi otthonába!