Hőszigetelt padlásfeljáró Gercse

Igényes padláslétra Gercse régiójában közvetlenül az üzemből, tartós formában és hőálló kivitelben.

Hogyan épül föl az általunk forgalmazott Wippro padláslépcső?

A lépcsőket készítő osztrák cég folyamatos újításainak betudható módon egyszerűen működtethető padláslétrákat kínálunk ügyfeleink számára. A gyártott árucikkek hiánytalanul kielégítik a kényelmi előírásokon túlmenően az energetikai igényeket, kialakításukban klasszikusnak mondhatók, így a számtalanszor kénytelenségből elhelyezett padlásajtók a lakás belsejéhez illeszkedő kialakításúak.

Valamennyi gyártmány robusztus, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél anyagból készült. Az acél felülete porszórt, fehérre kezelt, ezáltal is óvva a padlásajtót a rozsda hatásaitól. A padlásfeljáró erősítő szerkezete kényelmesen mozgatható, rugóval ellátott retesz, amelyet elegendő egy mozdulattal a nyitókarral meghúzni, ezt követően az integrált rugóknak köszönhetően simán nyílik le a padlásajtó lenti ajtaja. A behajtogatott létraszárak lenyitása túlnyomórészt kézi erővel zajlik, amely műveletet egy integrált teleszkóp mozdítja elő. A lépcső kinyitott állapotban egyenes, jó teherbírású acél létra, kapaszkodóval az oldalán, így stabil haladást garantál a padlásra.

hőszigetelt padlásajtó Gercse

Milyen jó paraméterei vannak a cégünk által kínált padlásajtóknak?

Megannyi olyan előnnyel készült el egy Wippro padláslétra, melyet legjobban csak akkor tud nevesíteni valaki, amikor találkozik egy elöregedett felépítésű fa lépcsővel. Az idő múlásával sem változó megbízhatósága, a szakadatlan ápolást, festést nem követelő felülete, a tökéletesen működő zárszerkezete, légtömör módon záródó ajtaja mind alátámasztják, hogy hamar megtérülő döntés őt választani. A gyártó törekedett több padláslétra típust biztosítani a 4-féle variánssal, amelyek alapvetően pusztán a hőszigetelési tényezőben térnek el egymástól, ezen túlmenően az egyes termékváltozatokon belül különféle padláslétra nyílás méretű variánsok vásárolhatók.

A Wippro padláslétra felszerelése Gercse vonzáskörzetében

A padláslépcső termék felszerelése valamennyi tapasztalatot, valamint egy kevés testi erőt kíván. A padláslépcsők méretezett lakás födémmagassághoz felkészítve, teljesen összeszerelt állapotban kerülnek átadásra. A felszerelés prioritásba helyezett szerkezeti kritériuma a szerkezet masszivitása, oldalfalának merevsége. Ez például vasbeton padlásfödém kialakítás esetén a szerkezet anyagából eredően rendelkezésre áll, viszont egy könnyűszerkezetes, alulról gipszkartonnal burkolt födémnyílásnál erről előzetesen gondoskodni kell. Amint ez megtörtént, a padlásajtót be kell illeszteni, és a sarkoknál elhelyezkedő keresztvas segítségével a födém alul lévő síkjához kell szorítani. Nem igényel egyéb, roncsolással járó felerősítési technológiát.

Elektromos padláslépcső Gercse

5 jellemző melléfogás, amit padlásajtók szerelése során vétenek:

1. Nem megfelelő födémnyílást hozunk létre. A standard padlásfeljáró nyílás 140 cm x 70 cm, melybe valamennyi termékváltozat rendelkezésre áll. Az ettől eltérő méretű termékváltozat beépítésekor a létrának kevesebb területe marad, ennek eredményeképpen megtörténhet, hogy a lenyíló feljáró több részből nyílik, vagy akár az adott belmagasság leküzdése nem vihető véghez a kicsi tokszerkezet határolása miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padlásfeljáró lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padláslépcső esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padlásajtóval elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padlásfeljárót Gercsei otthonába!