Minőségi padlásfeljáró Budapest területén közvetlenül a gyártótól, hosszú élettartamú, lenyitható kivitelű.

Hogyan épül föl az általunk forgalmazott Wippro padlásfeljáró?

A gyártó folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően kényelmesen és könnyen használható padlásfeljáró létrákat kínálunk ügyfeleink részére. A termék maximálisan kielégíti a komfort követelményeken túl az energetikai, légtömörségi igényeket, megjelenésében letisztult, így a sokszor kényszerből elhelyezett padlásfeljárók a beltérbe illeszkedő kinézetűek.  Az egyes termékváltozatok mindegyike masszív, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél szerkezetű. Az acél felülete pórszórással fehérre kezelt, védve a terméket a korróziótól. A padlásfeljáró rögzítő szerkezete egyszerűen kezelhető rugós retesz, melyet elegendő egy mozdulattal a nyitó rudazat segítségével meghúzni, majd a beépített rugóknak köszönhetően könnyedén nyílik le a padlásfeljáró alsó ajtaja. A behajtogatott létraszárak lenyitása alap esetben kézi erővel történik, mely mozdulatsort egy beépített teleszkóp segíti. A létra kinyitott állapotban egyenes, masszív acél létra, kapaszkodóval az oldalán, így biztonságos közlekedést tesz lehetővé a padlásra.

  hőszigetelt padlásfeljáró Budapest

   

  Milyen előnyei vannak az általunk forgalmazott padlásfeljáróknak?

  Több olyan előnnyel bír egy Wippro padlásfeljáró, melyet igazán csak akkor tud nevesíteni valaki, amikor találkozik egy elöregedett szerkezetű fa társával. Az évek múlásával sem gyengülő masszivitása, a folyamatos kezelést, festést nem igénylő felülete, a biztosan záródó zárszerkezete, légtömör módon záródó ajtaja mind a mellett szól, hogy okos döntés őt választani. A gyártó igyekezett több padlásfeljáró megoldást kínálni a 4-féle termékváltozattal, mely jellemzően hőszigetelési értékben tér el egymástól, illetve az egyes termékváltozatokon belül különböző padlásfeljáró nyílás méretű termékek választhatóak.

  A Wippro padlásfeljáró beszerelése Budapest területén

  A padlásfeljáró termék beszerelése minimális szakértelmet, és némi izomerőt kíván. A padlásfeljárók adott belmagasságra gyártottan, teljesen összeszerelt állapotban kerülnek átadásra. A beszerelés fő épületszerkezeti kritériuma a szerkezet masszivitása, oldalfalának merevsége. Ez egy vasbeton padlásfödém esetében a szerkezet anyagából adódóan adott, míg egy könnyűszerkezetes, alulról gipszkartonnal borított födémnyílásnál erről előzetesen gondoskodni kell. Amint ez adott, a terméket a helyére kell emelni, és a négy sarkánál elhelyezkedő menetes szál, keresztvas segítségével a mennyezet alsó síkjához kell szorítani. Nem igényel egyéb fúrással, roncsolással járó rögzítési technológiát.

  Elektromos padláslétra Budapest

   

  5 jellemző hiba, amit padlásfeljárók kapcsán elkövetünk:

  1. Nem megfelelő födémnyílást alakítunk ki. A sztenderd padlásfeljáró méret 140cm x 70cm, melybe minden termékváltozat elérhető. Az ettől eltérő méretű termékváltozat esetén a létrának kisebb helye marad, így előfordulhat, hogy a lenyíló létra 4 részletben nyílik, vagy akár az adott belmagasság leküzdése meg sem valósítható a kis méretű tokszerkezet korlátossága miatt.

  2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padlásfeljáró létra lenyitásakor a födémnyílás széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

  3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padlásfeljáró esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padlásfeljáróval elképzelni a közlekedési útvonalat.

  4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

  5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

  Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padlásfeljárót budapesti otthonába!