Hőszigetelt padlásfeljáró Aquincum

Minőségi padláslétra Aquincum régiójában egyenesen az üzemből, hosszú élettartamú lenyitható módon elkészítve.

Milyen részekből tevődik össze a cégünk által forgalmazott Wippro padláslétra?

A gyártó új újításainak jóvoltából egyszerűen használható padláslétrákat nyújtunk megrendelőink számára. A gyártott árucikkek maradék nélkül teljesítik a kényelmi előírásokon túlmenően a légtömörségi igényeket, külalakjukban letisztultak, ennek megfelelően a számtalanszor kényszerből beszerelt padláslétrák a beltérbe jól igazodó kinézetűek.

Mindegyik termék nagyon tartós, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél anyagból készült. Az acél felülete porszórt, fehérre kialakított, védve a padlásfeljárót a rozsda hatásaitól. A padláslétra fixáló szerkezete kényelmesen kezelhető, rugóval ellátott zárszerkezet, amelyet elegendő egyetlen mozdulattal a nyitó rudazat segítségével meghúzni, ezt követően a beépített rugóknak köszönhetően könnyedén nyílik le a padláslétra alsó ajtaja. A behajtogatott létraszárak lenyitása alapértelmezés szerint kézi erővel megy végbe, amely eljárást egy integrált teleszkóp támogatja. A lépcső nyitott állapotban egyenes, nagy szilárdságú acél létra, kapaszkodóval felszerelve, ennek megfelelően biztonságos feljutást garantál a padlásra.

hőszigetelt padláslépcső Aquincum

Gyakran keresett szavak:

 • padlásfeljáró létra
 • padlásfeljáró 55 cm
 • fix padlásfeljáró Aquincum
 • padlásfeljáró méretek Aquincum
 • passzívház padlásfeljáró
 • tűzbiztos padlásfeljáró Aquincum
 • padlásfeljáró 50×100
 • padlásfeljáró 70×110
 • padlásfeljáró 90×90 Aquincum
 • hőszigetelt padlásfeljáró akció Aquincum
 • teleszkópos padlásfeljáró méretek
 • összecsukható padlásfeljáró létra árak Aquincum
 • tűzgátló padláslépcső beépítése
 • padlásfeljáró kialakítása
 • padlásfeljáró 70×120 Aquincum

Milyen ismérvei vannak az általunk forgalmazott padlásfeljáróknak?

Megannyi olyan előnnyel van megtervezve egy Wippro padlásfeljáró, melyet legjobban csak akkor képes a tulajdonosa megnevezni, amikor már tapasztalata van egy régi felépítésű fa létrával. Az évek múlásával sem változó keménysége, a folyamatos kezelést, festést nem igénylő felülete, a megbízhatóan záródó zárszerkezete, légtömör módon csukódó ajtaja mind amellett szól, hogy okos lépés ebbe a termékbe beruházni. A gyártó törekedett több padláslépcső típust ajánlani a négyféle termékváltozattal, amelyek gyakorlatilag pusztán a hőszigetelési értékben térnek el egymástól, ezen túlmenően az egyes típusokon belül különféle padláslépcső nyílás méretű típusok választhatóak.

A Wippro padláslépcső felszerelése Aquincum övezetében

A padlásfeljáró termék beszerelése valamennyi odafigyelést, és valamennyi testi erőt kíván. A padláslétrák méretezett belmagasságra gyártottan, készre szerelve kerülnek átadásra. A beépítés legfontosabb statikai feltétele a szerkezet stabilitása, oldalfalának merevsége. Ez egy vasbeton padlásfödém esetében a szerkezet anyagából eredően készen áll, viszont egy könnyűszerkezetes, lentről gipszkartonnal burkolt födémnyílásnál létre kell hozni bárminemű szerelés megkezdése előtt. Mihelyt ez kialakításra került, a padlásajtót be kell illeszteni, és a sarkoknál található keresztvas felhasználásával a födém alsó síkjához kell nyomni. Nem követel meg más, fúrással járó stabilizálási eljárást.

Elektromos padlásfeljáró Aquincum

5 jellemző melléfogás, amit padláslétrák méretezése közben vétenek:

1. Nem ideális födémnyílást készítünk. A sztenderd padlásfeljáró nyílás 140 cm x 70 cm, melybe az összes létravariáns megkapható. Ehhez képest más méretű termékváltozat esetén a feljárónak kevesebb területe marad, így megtörténhet, hogy a lenyíló feljáró több részletben nyílik, vagy esetleg az adott belmagasság leküzdése nem oldható meg a kicsi tokszerkezet limitációja miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padlásajtó lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padláslétra esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padlásajtóval elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padlásfeljárót Aquincumi otthonába!