Hőszigetelt padlásajtó X. kerület

Kiváló anyagokból készült padláslétra X. kerület környékén közvetlenül az üzemből, nem a fogyasztói piacra szánt, silány minőségben, hanem lenyitható kivitelben.

Milyen részekből tevődik össze az általunk értékesített Wippro padlásajtó?

A Wippro cég folyamatos korszerűsítéseinek köszönhetően könnyedén üzemeltethető padláslépcsőket kínálunk ügyfeleink számára. A termékek maradéktalanul teljesítik a kényelmi előírásokon túl az energetikai igényeket, külsejükben letisztultak, ennek megfelelően a több alkalommal kényszerből beszerelt padláslétrák a lakás belsejéhez jól igazodó kinézetűek.

Valamennyi gyártmány nagyon tartós padlásfeljáró, mind tokszerkezetük, mind létrájuk acél anyagból készült. Az acél felülete pórszórással fehérre kialakított, ezáltal is óvva a padláslépcsőt a rozsda hatásaitól. A termékek rögzítő egysége kényelmesen kezelhető, rugós zárszerkezet, amelyet elegendő egyetlen mozdulattal a nyitókarral meghúzni, majd az integrált rugóknak köszönhetően simán nyílik le a padláslépcső lenti ajtaja. A behajtogatott létraszárak lenyitása alapértelmezés szerint manuálisan történik, amely mozdulatsort egy integrált teleszkóp mozdítja elő. A létra kinyitott helyzetben egyenes, masszív acél lépcső, fogódzóval felszerelve, így veszélytelen közlekedést garantál a padlásra.

hőszigetelt padlásajtó X. kerület

Milyen ismérvei vannak az általunk forgalmazott padlásajtóknak?

Több olyan jó tulajdonsággal bír egy Wippro padlásfeljáró, melyet voltaképpen csak akkor képes a tulajdonosa megnevezni, amikor már tapasztalata van egy régi felépítésű fa feljáróval. Az idő múlásával sem rosszabbodó megbízhatósága, a szüntelen ápolást, festést nem követelő felülete, a biztosan üzemelő retesze, levegőt szigetelő módon csukódó ajtaja mind alátámasztják, hogy okos lépés emellett letenni a voksát. A gyártó célja volt több padláslépcső megoldást nyújtani a négyféle variánssal, amelyek tulajdonképpen csak a hőszigetelési adatukban különböznek egymástól, ezen túlmenően az egyes termékváltozatokon belül más-más padlásajtó nyílás méretű variánsok választhatóak a X. kerületben.

A Wippro padlásajtó beszerelése X. kerület területén

A padlásfeljáró termék felszerelése bizonyos fokú rutint, illetve valamennyi fizikai erőt követel meg. A padlásajtók előre megmért belmagasságra felkészítve, teljesen összeszerelt állapotban kerülnek kiszállításra. A beépítés fő statikaikritériuma a szerkezet szilárdsága, oldalfalának merevsége. Ez például vasbeton padlásfödém kialakítás esetén a szerkezet anyagából kiindulva megvan, azonban egy könnyűszerkezetes, alulról gipszkartonnal borított födémnyílásnál létre kell hozni bárminemű szerelés megkezdése előtt. Amint ez adott, a terméket be kell illeszteni, és a sarkainál elhelyezkedő menetes szál segítségével a plafon alul lévő síkjához kell helyezni. Nem kíván további, roncsolással járó stabilizálási tevékenységet.

Elektromos padláslépcső X. kerület

5 visszatérő melléfogás, amit padláslépcsők szerelése során vétenek:

1. Nem megfelelő födémnyílást alakítunk ki. A sztenderd padlásfeljáró méret 140cm x 70cm, melybe minden termékváltozat elérhető. Az ettől eltérő méretű termékváltozat esetén a létrának kisebb helye marad, így előfordulhat, hogy a lenyíló létra 4 részletben nyílik, vagy akár az adott belmagasság leküzdése meg sem valósítható a kis méretű tokszerkezet korlátossága miatt.

2. A padlásfödém nyílás szélei közel esnek falakhoz. A padlásajtó lenyitásakor a födémáttörés széle jelentette függőleges síkból kilép, így ha közel van a fal, nem lehet a terméket lenyitni.

3. Nem átgondolt elhelyezés. Lépcsőházhoz, falhoz közel elhelyezett padlásfeljáró esetén a kényelmetlen használhatóság bosszúságot okozhat, ha pl. egy megrakott dobozzal szeretnénk felegyensúlyozni a létrán, de nincs helyünk rá. Új épület tervezésekor érdemes a lenyitott padlásfeljáróval elképzelni a közlekedési útvonalat.

4. Könnyűszerkezetes födém esetén a nem megfelelő fogadószerkezet kialakítása. Belógatott gipszkarton álmennyezet esetén, megerősítés nélkül nem lesz olyan felület, melyet a termék beépítése során közre tudna fogni, így masszív beépítése nem kivitelezhető. Erről csak és kizárólag előre lehet gondoskodni, hogy esztétikailag se szenvedjünk csorbát.

5. Beállítatlan beépítés. Ha termék oldalait nem állítjuk merőlegesre a végső rögzítés előtt, a záródása elégtelen lesz, és nem lesz használata könnyű. A beemelés során a termék helyre igazítása, merőlegesre állítása elengedhetetlen.

Ne feledje, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, ha Ön is szeretne beszereltetni precízen kivitelezett, jól záródó és szigetelő padláslétrát X. kerületi otthonába!